Τι είναι τα Virtual Sports

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μία αύξηση κινητικότητας στις στοιχηματικές εταιρίες, όσον αφορά τα Virtual Sports. Τι είναι όμως τα Virtual Sports, πως λειτουργούν και με ποιο τρόπο πρέπει να παίζουμε για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας; Όλα αυτά τα ερωτήματα γεννιούνται καθημερινά σε νέους ή παλιούς χρήστες του στοιχήματος…

Τι είναι και πως λειτουργεί;

Τα Virtual Sports είναι εικονικά αθλήματα στα οποία μπορούμε να ποντάρουμε κανονικά, μόνο πριν από την έναρξη του γεγονότος. Η δράση είναι συνεχής και δεν σταματά ποτέ, αφού τα παιχνίδια ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα λεπτά και με αυτό τον τρόπο μαθαίνετε σχεδόν αμέσως αν έχετε κερδίσει ή χάσει το ποντάρισμά σας. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά είναι ότι το αποτέλεσμα είναι προϊόν τύχης και μόνο. Καθορίζεται από την γεννήτρια τυχαίων αριθμών (Random Number Generator) και ουσιαστικά πρόκειται για παιχνίδια καζίνο με αθλητική νότα!

Virtuals+ στο Pamestoixima.gr: Η μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports!

Η γκάμα των Virtual Sports για παράδειγμα στο Pamestoixima.gr περιλαμβάνει διάσημα παιχνίδια όπως Greek Matchday, English Matchday, Football Greek Single, Football Greek League, Football English League, Football Italian League και NBA Last 60. Καθημερινά είναι διαθέσιμοι περισσότεροι από 1000 αγώνες, ενώ κάποιος μπορεί να απολαύσει και το άμεσο παιχνίδι στο Instant της Golden Race.

Κορυφαίοι πάροχοι Virtual Sports είναι στην αρένα του Pamestoixima.gr : Instant, Highlight, Inspired, Playtech και Golden Race,προσφέρουν πάνω από 45 επιλογές σε κορυφαία αθλήματα όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, φόρμουλα, αγώνες ποδηλάτου και πολλά ακόμα!

Τα παραπάνω συνδυάζονται με προσφορές*, σύγχρονα γραφικά, ρεαλιστικές φάσεις και μια εντυπωσιακή εξέλιξη των αγώνων, που δίνουν την εντύπωση πραγματικών αναμετρήσεων! Μάλιστα, κάποιος μπορεί να απολαύσει και στιγμιότυπά από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος!

Μια virtual arena στο Pamestoixima.gr με συναρπαστικά πρωταθλήματα, κάνει το παιχνίδι σου πιο αληθινό από ποτέ!

Πως μπορώ να κερδίσω;

Όπως προείπαμε το αποτέλεσμα των αγώνων στα Εικονικά Αθλήματα είναι προϊόν τύχης και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικοί! Αρχικά δεν χρειάζεται να συμβουλευτούμε κάποια στατιστικά στοιχεία ή βαθμολογίες, αφού όπως είπαμε το αποτέλεσμα προκύπτει από την γεννήτρια τυχαίων αριθμών. Στις περισσότερες περιπτώσεις το αποτέλεσμα κρίνεται και από τις αντίστοιχες πιθανότητες, άρα καλό θα ήταν να ποντάρουμε περισσότερο στο φαβορί, αφού θα επιβεβαιωθεί περισσότερες φορές. Δεν χρειάζεται να παίζουμε όλα τα αθλήματα στα Virtual Sports, αφού τις περισσότερες φορές αυτό έχει αρνητικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο σπορ που μας αρέσει περισσότερο, να έχουμε σταθερό ποντάρισμα στις επιλογές μας, να βρισκόμαστε πιο κοντά στο φαβορί και με αυτό τον τρόπο να έχουμε και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα