Στοίχημα σε κάρτες

Όλο και πιο συχνά πλέον, οι στοιχηματικές πλατφόρμες εμπεριέχουν στοιχήματα που αφορούν στοιχήματα σε κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή, που ενδεχομένως να αποδειχθεί πιο κερδοφόρα σε σύγκριση με άλλες. Κι αυτό επειδή οι bookmakers μπορεί να γνωρίζουν όλα τα δεδομένα (παράδοση, φόρμα, απουσίες) για να βγάλουν τις σωστές αποδόσεις, αλλά δε γίνεται να ξέρουν πως θα αντιδράσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δημοφιλή στοιχήματα στις κάρτες

Υπάρχουν αρκετές επιλογές που είναι δημοφιλείς, όσον αφορά τις κάρτες. Πάμε να δούμε ορισμένες:

Over/Under

Εδώ ο bookmaker φτιάχνει τις αποδόσεις και ο παίχτης διαλέγει αν θα ποντάρει σε περισσότερες ή λιγότερες κάρτες από αυτό. Υπάρχει η κλασική μορφή (π.χ.over/under 3.5) και η ασιατική (over 3,over 4 κλπ).

Χρόνος πρώτης κάρτας

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν το πότε θα δοθεί η πρώτη κάρτα. Αυτό το στοίχημα μπορεί να αφορά κάρτα στο πρώτο δεκάλεπτο ή αν θα υπάρξει κάρτα πριν από ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Κάρτες παίχτη

Ένα άλλο δημοφιλές στοίχημα στις κάρτες, είναι η κάρτα, είτε αυτή είναι κίτρινη ή κόκκινη, για έναν συγκεκριμένο παίχτη.

Κόκκινες κάρτες

Συχνά οι παίχτες αρέσκονται στο να ποντάρουν αν θα υπάρξει κόκκινη κάρτα στον αγώνα. Εδώ υπάρχει και η περίπτωση να συναντήσουμε στοίχημα που να αφορά το αν θα αποβληθεί συγκεκριμένος παίχτης.

💰⚽SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

Στρατηγική στο Στοίχημα Κάρτες

Προκειμένου να επιλέξει τη σωστή επιλογή και να έχει περισσότερες πιθανότητες να δικαιωθεί, ο παίχτης του στοιχήματος οφείλει να λάβει ορισμένα στοιχεία για το στοίχημα κάρτες:

  • Ντέρμπι μίσους. Σε παιχνίδια που οι ομάδες έχουν… προηγούμενα για διάφορους λόγους, είναι αρκετά πιθανό να σημειωθούν αρκετές κίτρινες ή και κόκκινες.
  • Παίχτης… βουτηχτής. Υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που αρέσκονται στο να πέφτουν συχνά για να εκβιάσουν το σφύριγμα του διαιτητή υπέρ τους, είτε να την πατήσουν και να δεχθούν την κίτρινη. Αν θεωρείτε ότι αγωνίζονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές στο επικείμενο παιχνίδι που πρόκειται να ποντάρετε, τότε καλό θα ήταν να στραφείτε στις πολλές κίτρινες.
  • Αδύναμες ομάδες. Όπως είναι φυσικό, οι ομάδες που είναι κατώτερες θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τις ανώτερες αντιπάλους τους. Έτσι, δεν αποκλείεται να επικεντρωθούν στα σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να δεχθούν αρκετές κίτρινες.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα