Στην Betsson παίζεις στο 100% | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
32 RATINGS
87.7%
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Ελάχιστη Κατάθεση
5€
Ελάχιστο Ποντάρισμα
0.10€
Μέγιστα Κέρδη ανα στοίχημα
100.000€
Ελάχιστη Ανάληψη
10,00€

85%

ΑΠΟ∆ΟΣΕΙΣ

85%

ΑΓΟΡΕΣ

79%

LIVE BETTING

90%

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

94%

CASH OUT

90%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

88%

MOBILE

91%

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Betsson | ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
Παγκόσμιο brandname
Ελκυστικές αποδόσεις
Πολύ καλό mobile app
Cash out* & Bet Builder*

Betsson

Αξιολόγηση της Betsson (Ιούλιος 2024)

Αποτελεί την κορυφαία εταιρία στοιχηματισμού στην Σκανδιναβία, που έχει πολλά εγγεγραμμένα μέλη και βαδίζει στο δρόμο προς την κορυφή, μέσω των πολλών επιλογών της και μέσω της αξιοπιστίας και της νομιμότητας που την ακολουθεί. Ο όμιλος της Betsson είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο και η διαφάνεια είναι ο πρώτος τους στόχος, ώστε όλοι οι χρήστες της να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι οι πολλές επιλογές που προσφέρει σε αθλήματα και αγορές, αλλά και οι ανταγωνιστικές αποδόσεις. Μπορεί αυτή τη στιγμή αυτός ο στοιχηματικός κολοσσός να μην διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας για την χώρα μας, αλλά αυτό να συμβεί με το νέο πλαίσιο που θα υπάρξει για τις στοιχηματικές εταιρίες.

• Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
• Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
• Μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων
• Διαθέσιμα Cash-out* & Live Streaming*
• Εξαιρετικό Bet Builder*
• Δωρεάν & άμεσες συναλλαγές
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
• Δεν βρέθηκε κάποιο
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
1
ΕΙΣΟΔΟΣ
Κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή”.
2
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ
Στο site του betsson πατήστε το κουμπί “Εγγραφή” και συμπληρώστε τη φόρμα
3
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κατάθεση, θα ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες προσφορές*

Πώς κάνουμε εγγραφή στην Betsson

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος στην στοιχηματική εταιρία Betsson, αυτό δεν θα πάρει παρά μόλις λίγα λεπτά από το χρόνο σας, αφού η διαδικασία είναι απλοποιημένη. Αρχικά θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε στην πλατφόρμα εγγραφής τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία και εννοείται ότι θα πρέπει να είναι αληθή, αφού στην συνέχεια θα σας ζητηθεί πιστοποίηση, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γρήγορες υπηρεσίες της Betsson. Αφού ολοκληρώσετε την αίτηση, τότε αυτή θα σταλεί για έλεγχο στο αρμόδιο τμήμα, που θα σας ενημερώσει άμεσα για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Τότε απλά με το Username και το Password που έχετε επιλέξει θα μπορέσετε να κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας.

Αφού συνδεθείτε θα μπορείτε να βρείτε τη συλλογή πολυμέσων, ενώ θα δείτε και πόσο άρτια στημένο είναι το κομμάτι που αφορά τα οικονομικό, αφού μέσα από το πορτοφόλι σας θα μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα και έλεγχο των οικονομικών σας.

Τρόποι στοιχήματος και αθλήματα

Στην Betsson θα βρείτε ένα γεμάτο Sportbook, όπου θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους, τόσο από τα προσφερόμενα αθλήματα, όσο και από την ποικιλία των αγορών που συνοδεύουν το καθένα από αυτά. Μπορεί το ποδόσφαιρο να αποτελεί και εδώ την ραχοκοκαλιά, αφού αποτελεί το δημοφιλέστερο σπορ παγκοσμίως, αλλά έχετε την δυνατότητα να βρείτε και αθλήματα που κανείς άλλος μπορεί να μην προσφέρει τόση μεγάλη ποικιλίας σε στοιχήματα.

Η ενότητα στοιχημάτων πριν από τον αγώνα της Betsson προσφέρει 200.000+ εκδηλώσεις σε ετήσια βάση από περισσότερα από 35 αθλήματα, ενώ οι παίκτες ποδοσφαίρου μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε 280+ επιπλέον στοιχήματα στα κορυφαία πρωταθλήματα και 150-200 στα δευτερεύοντα. Οι λάτρεις του μπάσκετ θα βρουν εναλλακτικές αγορές για να στοιχηματίσουν, ενώ οι παίκτες μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν σε πολιτικές, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα πολλά εξωφρενικά. Οι ιπποδρομίες είναι διαθέσιμες, αλλά μόνο από την Dekstop έκδοση της εταιρίας.

Πλατφόρμα στοιχηματισμού

Ένας τέτοιος στοιχηματικός κολοσσός δεν θα μπορούσε να μην έχει μία πλατφόρμα που να είναι λειτουργική, γρήγορη, με εξαιρετική κατηγοριοποίηση, τόσο στα αθλήματα, όσο και στις προσφερόμενες αγορές. Ο απλός σχεδιασμός και τα απαλά χρώματα δεν θα κουράσουν το μάτι σας, ενώ θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένη με το χρόνο απόκρισης μέσα στην ιστοσελίδα.

Η πλατφόρμα στοιχημάτων είναι ενσωματωμένη στο εσωτερικό και προσφέρει σημαντικά χαρακτηριστικά. Μέσα σε αυτά είναι η υπηρεσία του Cash Out, τόσο pre όσο και σε ζωντανή μετάδοση, θα βρείτε ένα πλήρες πρόγραμμα με Live Streaming, όπου καλύπτει όχι μόν τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αλλά δίνει και εικόνα από πιο δευτερεύοντα αθλήματα. Ο bookmaker διαθέτει 35+ αθλήματα, πολλά επιπλέον στοιχήματα και μια μεγάλη ποικιλία χρησιμοποιούμενων μεθόδων πληρωμής.

Mobile Στοίχημα

Από την στιγμή που τα κινητά αντικατέστησαν σε ένα μεγάλο κομμάτι καθημερινότητας του ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Mobile Betting έχει γνωρίσει τεράστια άνθηση και η Betsson δεν θα μπορούσε να μην δηλώσει παρών σε αυτό. Η mobile έκδοση του Sportsbook δεν υστερεί σε στοιχηματικές επιλογές από αυτή για τους σταθερούς υπολογιστές και είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να διευκολύνεται η πλοήγηση και ο στοιχηματισμός των παικτών. Διαθέτει mobile application και για Android & για IOS

Live Στοίχημα

Ακόμα μία κατηγορία για την οποία στην Betsson πρέπει να είναι περήφανοι, είναι το Live Betting της εταιρίας, που λειτουργεί σε κορυφαία πρότυπα. Το τμήμα ζωντανών στοιχημάτων Betsson προσφέρει σχεδόν 600 εκδηλώσεις κάθε μέρα όχι μόνο από τα πιο δημοφιλή αθλήματα αλλά και από τα όχι και τόσο δημοφιλή αθλήματα (βελάκια, Πινγκ Πονγκ, Βόλεϊ, Μπάντμιλτον, Μπιτς Βόλεϊ, 5x5 κ.ο.κ). Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 80+ επιπλέον στοιχήματα, ενώ η ζωντανή ροή της Betsson είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών, πρωταθλημάτων και εκδηλώσεων. Η ταχύτητα στην αποδοχή των στοιχημάτων, αφού ο χρόνος απόκρισης είναι λιγότερος από 3 δευτερόλεπτα είναι ακόμα ένα συν στην μεγάλη φαρέτρα πλεονεκτημάτων της εταιρίας.

Επικοινωνία – Τρόποι υποστήριξης

  • Τμήμα εξυπηρέτησης που δεν λειτουργεί 24/7
  • Δυνατότητα Επιστροφή Κλήσης
  • Live chat (10:00 – 01:00)

Συμπέρασμα

Μόνο θετικά λόγια έχουμε να πούμε για τον Σκανδιναβικό κολοσσό! Η Betsson μέσα σε λιγότερα από 20 χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχηματισμού παγκοσμίως. Οι υψηλές αποδόσεις αλλά και τα πολλά προσφερόμενα αθλήματα και αγορές μέσα σε αυτά, την έχουν φέρει σε αυτή τη θέση. Η εμπειρία της στον χώρο είναι μεγάλη, ενώ και τα βήματα προόδου που κάνει η εταιρία είναι τέτοια που μόνο ικανοποιημένους μπορεί να μας αφήσει με τις υπηρεσίες της.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

Στην Betsson παίζεις στο 100% | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
bank transfervisamastercardpaypalnetellerpaysafecardskrillskrill-1-tapviva
ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Betmed Limited

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

'Betsson Experience Centre', Ta' Xbiex Seafront, Ta' Xbiex, XBX 1027, Μάλτα