21 ratings
Εγγραφή Εγγραφή
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! |21+

Overview
  • Ελάχιστη Κατάθεση: Δεν υπάρχει
  • Ελάχιστο Ποντάρισμα: 0.25€
  • Μέγιστα Κέρδη: 1.000.000€

Pamestoixima

Αξιολόγηση Pamestoixima (Μάρτιος 2021)

Μία από τις πιο πρόσφατες ανανεωμένες διαδικτυακές στοιχηματικές πλατφόρμες είναι το pamestoixima.gr, που όμως κερδίζει ολοένα και περισσότερο το κοινό! Το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρίας, είναι η αξιοπιστία, η ασφάλεια και η σοβαρότητα που την συνοδεύουν, αφού από πίσω βρίσκεται ο ΟΠΑΠ. Από την πρώτη μέρα λειτουργία της μέχρι και σήμερα κάνει βήματα προόδου καθημερινά και φροντίζει να δίνει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους χρήστες της. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν είτε από desktop, είτε από κινητό ή tablet.

Η ιστοσελίδα της είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, στις απαιτήσεις του Έλληνα παίκτη και η πλοήγησή της είναι ιδιαίτερα απλή και προς τους νέους χρήστες. Το μοντέρνο design της έχει κερδίσει τους χρήστες από την πρώτη φορά, ενώ οι όμορφες αντιθέσεις δεν κουράζουν το μάτι και προσφέρουν στον παίκτη καλύτερη εμπειρία θέασης. Πλέον το pamestoixima.gr έχει προσθέσει κι άλλα πρωταθλήματα στο μενού της, αφού θέλει να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών παικτών.

Όσον αφορά το Live Betting, πλέον βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και έχει ξεπεράσεις τις πολλές δυσκολίες της αρχής. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι, δίνοντας στους χρήστες ένα εύκολο και γρήγορο αποτέλεσμα. Σε μικρό βαθμό ακόμα δουλεύει το Live Streaming, με λίγους αγώνες από Ευρώπη και Λατινική Αμερική, ενώ αξιόπιστο είναι πλέον το Cash Out! Η στατιστική εικόνα των αγώνων που επιλέγει για Live Betting βοηθάει σημαντικά το χρήστη στην επιλογή του επόμενου πονταρίσματος.

Πλεονεκτήματα

  • Αξιοπιστία και ασφάλεια
  • Βελτιωμένη γκανιότα*
  • Combo bets και πολλά ειδικά στο μπάσκετ
  • Cash out* και ανανεωμένο live betting
  • Ιπποδρομίες με Live Streaming*
  • Καταθέσεις με Paysafe, Skrill αλλά και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

 

Στο κομμάτι των αποδόσεων, το pamestoixima.gr βρίσκεται ακόμα πολύ πιο πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, κι αυτό οφείλεται στην υψηλότερη γκανιότα που έχει ο εγχώριος μπουκ. Οι επιλογές που προσφέρει όμως είναι μοναδικές και σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν ευκαιρία για τους χρήστες. Ειδικά στο μπάσκετ, προσφέρει πολύ καλά ειδικά στοιχήματα, που δύσκολα θα βρει κανείς σε άλλη στοιχηματική εταιρία. Αναβαθμισμένο είναι και το ποδόσφαιρο, με μεγάλη ποικιλία σε combo bet, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το κομμάτι των Ιπποδρομιών, που προσφέρεται με Live εικόνα.

Ένα όμως από τα πιο σημαντικά θέματα σε στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι το κομμάτι των πληρωμών. Και σε αυτό το κομμάτι το pamestoixima.gr είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία που έχει ο ΟΠΑΠ έχει «κρατήσει» μεγάλο μέρος του κοινού στην εταιρία, αφού σου δίνει τη σιγουριά ότι τα χρήματά σας κινούνται με ασφάλεια. Στο κομμάτι των καταθέσεων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορες μεθόδους, με πιο δημοφιλείς αυτούς της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και μέσω Paysafe Card. Η ελάχιστη κατάθεση είναι 1 ευρώ. Όσον αφορά τις αναλήψεις, ο μέσος όρος κινείται στις 2 εργάσιμες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα χρήματα βρίσκονται στο λογαριασμό σας σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πολύ υψηλή ποιότητα βρίσκουμε και στην υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών, με τους υπεύθυνους να έχουν αποφασίσεις να βρίσκεται μόνιμα στο κάτω μέρος της σελίδας με ευδιάκριτη επιλογή το CHAT. Η απάντηση του αρμόδιου τμήματος είναι άμεση και σας λύνει κάθε πιθανή απορία ή πρόβλημα άμεσα και χωρίς να αγχωθείτε στο παραμικρό. Πέρα του Live Chat, μπορείς να απευθυνθείς στο αρμόδιο τμήμα είτε μέσω email ή τηλεφώνου.

ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! |21+

Εγγραφή Εγγραφή
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις