Συμβουλές για να μην σας κλείσουν το λογαριασμό οι bookmakers

Καθώς ο κλάδος του διαδικτυακού στοιχήματος συνεχίζει να αναπτύσσεται, οι στοιχηματικές εταιρίες γίνονται όλο και πιο προσεκτικές στον εντοπισμό περίεργων στοιχημάτων ή εκείνων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το σύστημά τους.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί παίκτες βρίσκουν τους λογαριασμούς τους περιορισμένους ή ακόμα και κλειστούς!

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές συμβουλές και στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε μια νορμάλ σχέση με την εταιρεία στοιχημάτων σας και να αποφύγετε τους αυστηρούς περιορισμούς ή ακόμα και την απαγόρευση στοιχηματισμού.

1. Μην αποσύρετε όλα τα κέρδη σας

Αν και είναι πάντα δελεαστικό να «σηκώσετε» τα κέρδη σας το συντομότερο δυνατό, κάτι τέτοιο μπορεί να σημάνει… καμπανάκια στις στοιχηματικές εταιρίες.

Οι ιστότοποι στοιχημάτων είναι πιο πιθανό να περιορίσουν ή να απαγορεύσουν τους χρήστες που αποσύρουν συνεχώς μεγάλα ποσά, καθώς μπορεί να τους εκλάβουν ως επαγγελματίες τζογαδόρους ή χρήστες με αθέμιτο πλεονέκτημα.

Για να αποφύγετε να τραβήξετε περιττή προσοχή στον λογαριασμό σας (ειδικά αν πρόκειται για νέο λογαριασμό), προσπαθήστε να μην αποσύρετε όλα τα κέρδη σας ταυτόχρονα. Αντίθετα, διατηρήστε ένα εύλογο υπόλοιπο στον λογαριασμό σας και αποσύρετε μικρότερα ποσά με την πάροδο του χρόνου.

💰Απόλυτη Προσφορά* x8 χωρίς κατάθεση!

2. Μην καταχραστείτε τις προωθητικές προσφορές

Οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες παρέχουν συχνά μια σειρά από προωθητικές προσφορές για να προσελκύσουν νέους πελάτες και να διατηρήσουν την αφοσίωση των υφιστάμενων πελατών τους. Οι προσφορές δεν μπορούν πλέον να διαφημίζονται για να προσελκύσουν νέους πελάτες, αλλά όλες οι προωθητικές προσφορές μπορούν να προβληθούν μόλις συνδεθείτε στον bookmaker ή στην εφαρμογή στοιχημάτων σας.

Αν και είναι πολύ καλό να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές, η κατάχρησή τους -και μόνο το ποντάρισμα σε αυτές- μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε περιορισμούς λογαριασμού ή σε πλήρη αποκλεισμό.

Ορισμένοι χρήστες δημιουργούν πολλαπλούς λογαριασμούς ή χρησιμοποιούν διαφορετικές ταυτότητες για να διεκδικούν επανειλημμένα προσφορές, κάτι που αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων του bookmaker και πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεται.

Πάντα να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες και να χρησιμοποιείτε τις προσφορές όπως προορίζονται, χωρίς να προσπαθείτε να τις εκμεταλλευτείτε για προσωπικό όφελος.

3. Χρησιμοποιήστε πολλαπλά στοιχήματα

Η χρήση πολλαπλών στοιχημάτων ή ίδιων πολλαπλών παιχνιδιών (γνωστά και ως παρολί) είναι ένας άλλος τρόπος για να αποφύγετε περιορισμούς λογαριασμού.

Τα πολλαπλά στοιχήματα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ενός μόνο στοιχήματος σε πολλαπλά αποτελέσματα, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες και την πιθανή πληρωμή.

Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν γενικά αυτά τα στοιχήματα ως μικρότερη απειλή, καθώς ενέχουν υψηλότερο επίπεδο κινδύνου για τον παίκτη.

Με την ενσωμάτωση πολλαπλών στοιχημάτων στη στρατηγική στοιχηματισμού σας, μπορείτε να διατηρήσετε χαμηλότερο προφίλ και να αποφύγετε να εγείρετε υποψίες.

4. Ανακατέψτε τα στοιχηματικά σας μοτίβα

Ένας κοινός λόγος για περιορισμούς λογαριασμού είναι ένα σταθερό μοτίβο κερδών στοιχημάτων.

Αν και σε όλους αρέσει ένα σερί νικών, αυτό μπορεί να τραβήξει την ανεπιθύμητη προσοχή και η επιτυχία σας να θεωρηθεί ως… κόκκινη σημαία!

Για να αποφύγετε την υποψία, διαφοροποιήστε τη στρατηγική στοιχηματισμού σας τοποθετώντας μια ποικιλία στοιχημάτων σε διαφορετικά αθλήματα, πρωταθλήματα, αγώνες και τύπους στοιχημάτων.

Η διαφοροποίηση των στοιχημάτων σας θα καταστήσει πιο δύσκολο για τους bookmakers να εντοπίσουν τυχόν μοτίβα στη συμπεριφορά σας στο ποντάρισμα.

5. Ποντάρετε σε διαφορετικούς bookmakers

Η κατανομή των στοιχημάτων σας σε πολλές στοιχηματικές εταιρία, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου περιορισμών ή αποκλεισμών λογαριασμών.

Διαφοροποιώντας το χαρτοφυλάκιο στοιχημάτων σας, μπορείτε να αποφύγετε την υπέρ το δέον έκθεση με έναν μόνο bookmaker και να ελαχιστοποιήσετε τον αντίκτυπο τυχόν περιορισμών.

Ο διαχωρισμός μεγαλύτερων στοιχημάτων μεταξύ διαφορετικών εταιριών είναι επίσης καλή ιδέα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα 400 ευρώ σε μια συγκεκριμένη αγορά, δοκιμάστε να χωρίσετε το στοίχημά σας σε τέσσερα στοιχήματα των 100 ευρώ σε τέσσερις διαφορετικές εταιρείες στοιχημάτων.

Επιπλέον, αυτό θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από τις καλύτερες διαθέσιμες αποδόσεις και προσφορές, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνολική στοιχηματική σας εμπειρία.

6. Ασχοληθείτε με πτυχές του κοινωνικού στοιχήματος

Πολλές διαδικτυακές εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν λειτουργίες κοινωνικού στοιχήματος, όπως πίνακες κατάταξης, διαγωνισμούς και συμβουλές στοιχηματισμού που δημιουργούνται από τους ίδιους τους χρήστες.

Συμμετέχοντας σε αυτές τις δραστηριότητες, μπορείτε να δείξετε στη στοιχηματική εταιρία ότι δεν είστε εκεί μόνο για να εκμεταλλευτείτε την πλατφόρμα της, αλλά είστε επίσης ένα αφοσιωμένο και πολύτιμο μέλος της κοινότητάς της, κάτι που είναι λιγότερο πιθανό να κάνει ένας επαγγελματίας παίκτης.

Το να είστε μέλος της κοινότητας μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη θέση σας στον bookmaker και να μειώσετε την πιθανότητα να αντιμετωπίσετε περιορισμούς ή απαγορεύσεις λογαριασμού.

7. Διατηρήστε ένα συνεπές σχέδιο πονταρίσματος

Μια ξαφνική αλλαγή στο πλάνο πονταρίσματός σας μπορεί να είναι μια κόκκινη σημαία για τους bookmakers, οι οποίοι μπορεί να την ερμηνεύσουν ως ένδειξη στοιχηματισμού υψηλής εξειδίκευσης ή εκμετάλλευσης συστήματος.

Για να αποφύγετε να τραβήξετε την προσοχή, διατηρήστε ένα συνεπές σχέδιο πονταρίσματος που αντικατοπτρίζει τη στρατηγική στοιχηματισμού σας και την ανοχή κινδύνου. Αυτό σημαίνει να αποφεύγετε απότομες αυξήσεις ή μειώσεις στα ποσά στοιχημάτων και να προσέχετε τη συνολική σας στοιχηματική συμπεριφορά.

8. Να προσέχετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, οι πληροφορίες είναι εύκολα προσβάσιμες και οι εταιρίες μπορούν να παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα φόρουμ ή άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες για να συλλέγουν πληροφορίες για τους χρήστες τους.

Εάν συζητάτε ανοιχτά τις στρατηγικές στοιχηματισμού, τις επιτυχίες ή τα σχέδιά σας να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές στοιχημάτων, αυτό μπορεί να εγείρει υποψίες και να οδηγήσει σε περιορισμούς ή αποκλεισμούς λογαριασμού.

Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις πληροφορίες που μοιράζεστε στο διαδίκτυο και αποφύγετε να συζητάτε τις στοιχηματικές σας δραστηριότητες σε δημόσια φόρουμ.

9. Επικοινωνήστε με τους bookmakers

Εάν ανησυχείτε για την κατάσταση του λογαριασμού σας ή πιστεύετε ότι ενδέχεται να κινδυνεύετε από περιορισμούς, είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στοιχημάτων σας μέσω ζωντανής συνομιλίας ή μέσω τηλεφώνου.

Διατηρώντας έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχουν και να δείξετε τη δέσμευσή σας στον υπεύθυνο τζόγο.

Η προληπτική επικοινωνία με τον πράκτορα στοιχημάτων σας, μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή περιορισμών ή αποκλεισμών λογαριασμών και ακόμη και αν ο λογαριασμός σας είναι περιορισμένος, μπορεί να ανοίξει την πόρτα για διαπραγμάτευση και πιθανή επαναφορά.

10. Εκπαιδευτείτε στον υπεύθυνο τζόγο

Με την εξοικείωση με τις αρχές του υπεύθυνου τζόγου και τη συμμόρφωσή σας με αυτές πριν στοιχηματίσετε , μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο περιορισμών ή αποκλεισμών λογαριασμού.

Ο υπεύθυνος τζόγος περιλαμβάνει τον καθορισμό ορίων στη στοιχηματική σας δραστηριότητα, την τήρηση ενός προϋπολογισμού και την αναζήτηση βοήθειας εάν αισθάνεστε ότι ο τζόγος σας γίνεται προβληματικός.

Πολλές εταιρείες στοιχημάτων παρέχουν πόρους και εργαλεία για να βοηθήσουν τους χρήστες να στοιχηματίσουν υπεύθυνα, επομένως επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές για να διασφαλίσετε ότι διατηρείτε μια υγιή και βιώσιμη σχέση με την εταιρεία στοιχημάτων σας.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα