Στοίχημα στα τελευταία λεπτά

Το να έχεις υπομονή στα πονταρίσματα σου είναι μια αρετή που ίσως στο στοίχημα να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής . Το τελευταίο δεκάλεπτο ενός αγώνα έχει χαρακτηριστεί από τους μπουκ, ως ένα σημείο που οποιαδήποτε στρατηγική από μέρους τους δεν ευδοκιμεί και οι αποδόσεις αλλάζουν υπό τη πίεση του χρόνου.

Εστίαση στις αλλαγές των αποδόσεων

Υπάρχουν χαμηλά φαβορί του 1,50 και 1,60, που αν φτάσει το ημίχρονο και δε κερδίζουν, η απόδοση τους ανεβαίνει, αλλά όχι όσο θα πρέπει ( με βάση το χρονικό σημείο του αγώνα). Έτσι, παρατηρείται το φαινόμενο στο ημίχρονο και με το αποτέλεσμα στην ισοπαλία, φαβορί που έπρεπε να προσφέρονται στο 2,50, να δίνονται στο 2.00. Παρατηρείται δηλαδή μια τάση του μπουκ να στηρίζει την αρχική του απόφαση όσον αφορά τις αποδόσεις. Φυσικά με μια τέτοια τακτική το διπλό φτάνει στα ύψη, αφού με τη θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων, όταν κατεβαίνει μια απόδοση, πρέπει να ανέβει η άλλη.

Μια προσφορά* κάθε μέρα, για τα μέλη μας!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η κρίσιμη στιγμή

Υπάρχει όμως μια στιγμή που όταν το φαβορί δεν κερδίζει, ο μπουκ αναγκάζεται να ανεβάσει την απόδοση ακόμα και μια μονάδα. Έχει παρατηρηθεί ότι αυτή η στιγμή υπάρχει στο τελευταίο δεκάλεπτο! Έτσι, αν μεγάλες ομάδες όπως π.χ. Λίβερπουλ, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν αδυνατούν να επικρατούν και είναι ισόπαλες στο 80, τότε η απόδοση νίκης τους ενδέχεται να φτάσει σε αρκετά αξιόλογα επίπεδα. Εδώ είναι που οι παίχτες μπερδεύονται. Ενώ είναι αρκετή μόνο μια φάση για να επιβεβαιώσει η ισχυρή ομάδα το ρόλο του φαβορί, προβαίνουν στη χαμηλότερη απόδοση, της ισοπαλίας. Είναι ζωτικής σημασίας ο παίχτης να καταλάβει ότι σε εκείνες τις στιγμές που μετρά ο χρόνος που απομένει κι όχι τόσο οι ομάδες που αγωνίζονται, έχει αξία η στήριξη του φαβορί. Τα τελευταία λεπτά, δηλαδή, ενδέχεται να προσφέρουν σπουδαίες στοιχηματικές ευκαιρίες! Υπάρχουν παίκτες που ασχολούνται μόνο με το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Σημειώνουν ποια παιχνίδια έχουν ισχυρά φαβορί κι όταν ο αγώνας φτάνει στο 80΄ και η ισχυρή ομάδα δε κερδίζει, την εμπιστεύονται. Μήπως να το ξανασκεφτείς σχετικά με την τακτική σου στο live?

Αουτσάιντερ

Εδώ συνήθως το ποντάρισμα είναι μικρότερο και οι νίκες είναι πολύ λιγότερες, αλλά η απόδοση που θα επιλεχθεί θα αξίζει και με το παραπάνω. Αν ένας παίχτης, για παράδειγμα ρίχνει 5 ευρώ σε 10 αουτσάιντερ, ακόμα και μια μόνο φορά να επιβεβαιωθεί, δε θα έχει χασούρα. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν 2 αουτσάιντερ, τότε το κέρδος είναι σημαντικό, αφού θα έχουμε δυο φορές το ποσό που ποντάραμε για όλες τις φορές που παίξαμε.

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Σχετικά άρθρα