Τι είναι το τζιράρισμα στις προσφορές

Δύσκολα θα βρεθεί μια στοιχηματική πλατφόρμα  στο διαδίκτυο που δεν προσφέρει πριμ στους παίκτες και ιδιαίτερα στους νέους. Με αυτό τον τρόπο οι πλατφόρμες γίνονται πιο ελκυστικές στα μάτια των παιχτών, προσφέροντας τους κίνητρα για περαιτέρω στοίχημα. Συνήθως το λεγομένο τζιράρισμα (rollover) συνοδεύει τις προσφορές. Πρόκειται για το ποσό που απαιτείται από τον παίχτη να ποντάρει προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις προσφορές. Καλό θα ήταν να εξετάσουμε το  υπό ποιες προϋποθέσεις  λειτουργούν αυτά τα πριμ, καθώς και τους τύπους πριμοδότησης που υπάρχουν.

Πριμ κατάθεσης  στο στοίχημα

Πρόκειται για τον πιο δημοφιλή τύπο πριμ και είναι αυτός που συναντιέται πιο συχνά. Συνήθως οι στοιχηματικές προσφέρουν 100% μπόνους στη πρώτη κατάθεση του παίχτη. Όλα τα πριμ κατάθεσης για να γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα κάποιες ζητούν από το παίχτη να τζιράρει, δηλαδή να ποντάρει, το ποσό κατάθεσης και το μπόνους 6 φορές για να μπορεί να προχωρήσει σε ανάληψη. Έτσι, αν ένας έχει καταθέσει 100 ευρώ και έχει λάβει άλλα 100 ως μπόνους  κατάθεσης  πρέπει να κάνει τζίρο 600 ευρώ.

pamestoixima

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

Το Pamestoixima.gr αποτελεί μια από τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές πλατφόρμες και προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα, υπό την σφραγίδα αξιοπιστίας του ΟΠΑΠ.

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Στοίχημα χωρίς ρίσκο(free bet)

Πρόκειται για μια επιλογή που λειτουργεί χωρίς προϋποθέσεις  και είναι ίσως η αγαπημένη των παιχτών.  Η προσφορά είναι γενναιόδωρη, καθώς αν ένας παίχτης κάνει κατάθεση 10 ευρώ θα λάβει άλλα 10 και θα είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί δίχως  δεσμεύσεις. Αξίζει να επισημανθεί ότι στη περίπτωση που κερδίσει από το free bet, θα πιστωθούν τα κέρδη του και μόνο. Για παράδειγμα, αν έχει ποντάρει 10 ευρώ σε απόδοση 3,00 , θα πιστωθούν στο λογαριασμό του 20 και όχι 30 ευρώ.

No lose bet ή Επιστροφή Χρημάτων ή Cash Back

Εδώ μιλάμε για την απόλυτη προσφορά υπέρ του παίχτη. Απλά τοποθετεί ένα στοίχημα και δε χρειάζεται να ανησυχεί, αφού αν χάσει τα λεφτά του θα πιστωθούν πίσω στο λογαριασμό του. Μια προσφορά σπάνια, αλλά ναι ,συμβαίνει!

Τι πρέπει να προσέχετε με τις προσφορές

Πέρα από το απαιτούμενο τζιράρισμα που αναφέραμε πιο πάνω, υπάρχουν και κάποια άλλα σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής από τον παίχτη!Ας τα δούμε συνοπτικά:  

  • Ελάχιστη απόδοση: Πολλοί παίχτες αγνοούν το ότι πρέπει να ποντάρουν σε αποδόσεις π.χ. άνω του 1,50 και του 1,60, για να υπολογιστεί στο συνολικό τζιράρισμα.
  • Οι στοιχηματικές αγορές: Υπάρχουν αγορές όπως τα ασιατικά χάντικαπ, το στοίχημα σκόρερ, τα τελικά σκορ  και πολλά άλλα ειδικά στοιχήματα που μπορεί να μην υπολογίζονται στο συνολικό τζιράρισμα.
  • Απαιτούμενος χρόνος τζιραρίσματος: Μια από τις πιο σημαντικές αμέλειες των  παιχτών είναι το ότι αγνοούν ότι ο χρόνος εκπλήρωσης του τζιραρίσματος της προσφοράς είναι συγκεκριμένος και δεν είναι για πάντα!
  • Bonus codes και email: Είναι πραγματικά κρίμα ένας παίχτης να νομίζει ότι έχει αρχίσει το απαιτούμενο τζιράρισμα για να κάνει τη προσφορά έτοιμη για ανάληψη και να έχει ξεχάσει να πληκτρολογήσει…ένα κωδικό! Πολλές εταιρείες πιστώνουν αμέσως το μπόνους, αλλά υπάρχουν κι αυτές που ζητάνε να πληκτρολογήσει ο παίχτης ένα κωδικό για να πιστωθεί το μπόνους!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα