Στοίχημα σε όβερ

Μια από τις αγαπημένες επιλογές ενός παίχτη του στοιχήματος είναι αυτή του under/over . Στο συγκεκριμένο στοίχημα το ενδιαφέρον στρέφεται στο σύνολο τερμάτων που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι κι όχι στον τελικό νικητή.

Τι σημαίνει over/under 1.5 στο στοίχημα

Για να κερδίσετε το στοίχημα over 1.5, το σύνολο των γκολ θα πρέπει να είναι 2 ή περισσότερα. Εάν υπάρξει μόνο ένα γκολ ή κανένα, τότε η επιλογή σας θεωρείται λανθασμένη και χάνετε. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει το under 1,5 τα τέρματα του αγώνα δε θα πρέπει να είναι πάνω από 1 γκολ. Εάν, σημειωθεί δηλαδή πάνω από 1 γκολ, χάνετε το ποντάρισμα σας.

Τι σημαίνει over/under 2.5 στο στοίχημα

Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι το under/over 2.5 γκολ. Αυτό που αφορά εδώ τον παίχτη είναι αν ο συνολικός αριθμός στο τέλος ενός αγώνα θα είναι πάνω ή κάτω από 2.5 τέρματα. Για παράδειγμα εάν σε ένα αγώνα έχετε επιλέξει το over 2.5, θα κερδίσετε, αν το άθροισμα των τερμάτων είναι πάνω από 2.5 γκολ (3 ή 4 ή παραπάνω). Αντίστοιχα, αν έχετε επιλέξει το under 2.5, τότε θα έχετε επιτυχία αν τα γκολ του αγώνα είναι κάτω από 2.5 ( 2 ή 1 ή 0).

💰Απόλυτη Προσφορά* x8 χωρίς κατάθεση!

Τι σημαίνει over/under 3.5 στο στοίχημα

Όπως και στις προηγούμενες κατηγορίες, η λογική του over/under 3.5 έχει ίδια. Αν δηλαδή επιλέξετε το over 3.5, τότε το σύνολο τερμάτων του αγώνα θα πρέπει να είναι από 4 γκολ και άνω. Αν ποντάρετε στο under 3.5, τότε για να κερδίσετε θα πρέπει τα συνολικά τέρματα του αγώνα να είναι 0,1,2 ή 3.

Καθοριστικά δεδομένα για επιλογή over/under

Όπως και σε κάθε επιλογή στο στοίχημα, έτσι και στη κατηγορία του over/under η προσεχτική μελέτη του αγώνα, αλλά και η γνώση του πρωταθλήματος που αγωνίζονται οι ομάδες μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έτσι, για να αυξήσετε τις πιθανότητες σας να επιλέξετε το σωστό σημείο από τη συγκεκριμένη κατηγορία,καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη

  • το σύνολο τερμάτων στα τελευταία αποτελέσματα των δυο ομάδων
  • τη παράδοση του συγκεκριμένου ζευγαριού όσον αφορά τα γκολ
  • τις απουσίες των ομάδων( π.χ. αν λείπει ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής στην επίθεση, τότε είναι πιο πιθανόν να σημειωθούν λίγα τέρματα. Αντίστοιχα, αν λείπει στην άμυνα ένας ποιοτικός αμυντικός, τότε αυτή ενδέχεται να είναι πιο ευάλωτη κι έτσι να δεχθεί περισσότερα τέρματα)

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα