Over 1.5 γκολ στο Στοίχημα | Αναλυτικός Οδηγός

Με το πέρασμα των χρόνων το στοίχημα εξελίσσεται σε καθημερινή βάση και πλέον πέραν από τις βασικές αγορές που προσφέρονται σε έναν αγώνα, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το παιχνίδι τους με περισσότερες αγορές. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε παίκτη ξεχωριστά μπορεί να επιλέξει την ακριβή αγορά που επιθυμεί που θα του αυξήσει τις πιθανότητες για κέρδος. Μία από αυτές τις αγορές, που ολοένα βρίσκει και περισσότερους φίλους, είναι το Οver 1,5 γκολ στο στοίχημα. Το συγκεκριμένο στοίχημα προσφέρεται σε πολλές μορφές, τις οποίες θα δούμε αναλυτικά μία προς μία.

Τι είναι το Over 1.5

Αρχικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε τι είναι να δούμε σε βάθος τι είναι το over 1,5 γκολ στο στοίχημα. Ουσιαστικά πρόκειται για μία αγορά που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες για να σημειωθούν από δύο γκολ και πάνω σε μία αναμέτρηση. Σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις η συγκεκριμένη αγορά δίνει πάρα πολύ μικρή απόδοση σε pregame κατάσταση, αλλά αυτό αλλάζει άρδην στο live, όπου εάν δεν έχουμε γκολ νωρίς βλέπουμε τη συγκεκριμένη αγορά να παίρνει την ανιούσα.

Πέραν όμως του over 1.5 για τα συνολικά γκολ υπάρχουν κι άλλες επιλογές πάνω στο συγκεκριμένη αγορά. Μπορεί κάποιος να επιλέξει over 1.5 για το γηπεδούχο ή το φιλοξενούμενο, over 1.5  πρώτου ή δευτέρου ημιχρόνου και γενικά έχεις τη δυνατότητα να εξειδίκευσης όσο περισσότερο θέλεις το ζητούμενο σου.

Novibet

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ! (21+)

Άποψη συντακτικής ομάδας Princebet: Ανήκει μέσα στις κορυφαίες στοιχηματικές στην χώρα μας και θεωρείται το next big thing στον online στοιχηματισμό Διεθνώς.Πρόσφατα απέσπασε χρυσό βραβείο στα SBC Awards 2022 αφού είχαν προηγηθεί άλλα 2 χρυσά το καλοκαίρι στο EGR 2022.

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Over 1.5 ομάδας

Στο over 1.5 γηπεδούχου ή φιλοξενούμενου, Το ζητούμενο μας είναι η ομάδα που έχουμε επιλέξει να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Αυτό αποτελεί μία σοφή επιλογή ιδίως αν η ομάδα που έχουμε επιλέξει είναι το φαβορί. Στις περισσότερες περιπτώσεις το over 1,5 γκολ ανεβάζει ελαφρώς την απόδοση, ανάλογα και την δυσκολία του ματς για το φαβορί.

Over 1.5 combo

Στο συγκεκριμένο σημείο τα ζητούμενα είναι δύο. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές στοίχημα το τελευταίο διάστημα καθώς ανεβάζει αρκετά την απόδοση. Ουσιαστικά αυτό που ζητάμε ή την νίκη της ομάδας που επιλέγουμε σε συνδυασμό με το over 1,5 συνολικών τερμάτων στην αναμέτρηση. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα συστήνεται ανεπιφύλακτα σε περιπτώσεις που το φαβορί προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 1,40 με 1,50. Σε αυτές τις περιπτώσεις εφόσον προστεθεί και το over 1.5, τότε η απόδοση θα φτάσει κοντά στο 1.70 με 1.80.

Τι να προσέξουμε και που να εστιάσουμε

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε και ουσιαστικά να εστιάσουμε προτού επιλέξουμε το συγκεκριμένο στοίχημα, χωρίζεται σε τρεις παραμέτρους.

Ρεπορτάζ: Σίγουρα μέσα από το ρεπορτάζ των δύο ομάδων προκύπτει αν κάποια από τις δύο έχει κίνητρο ή ή αν θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές ή θα έχει κάποιες απουσίες.

Προϊστορία: Βασικό είναι να ελέγξεις τα συνολικά γκολ των ομάδων εντός και εκτός έδρας αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά τους και τη νοοτροπία του στο παιχνίδι. Αν για παράδειγμα η γηπεδούχος σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα εντός έδρας παιχνίδια και είναι φαβορί τότε η συγκεκριμένη αγορά έχει λογική και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα επαληθευτεί.

Αποδόσεις: Βασικό στοιχείο μία αγορά είναι και η απόδοση. Θα πρέπει στο ψάξιμο να εντοπίσουμε όσο τον δυνατόν τις καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με τις ομάδες που συμμετέχουν. Όπως είναι λογικό και οι μπουκ είναι διαβασμένοι και σε πολλές περιπτώσεις το συγκεκριμένο combo δεν είναι σε value αποδόσεις.

pamestoixima

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! |21+

Άποψη συντακτικής ομάδας Princebet: Το Pamestoixima.gr αποτελεί μια από τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές πλατφόρμες και προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα, υπό την σφραγίδα αξιοπιστίας του ΟΠΑΠ.

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Σχετικά άρθρα