Μακροπρόθεσμα στοιχήματα

Τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι κάτι διαφορετικό από τα κανονικά. Φυσικά και έχει να κάνει με ομάδες και παίχτες, αλλά το να διαλέξει κανείς πριν την έναρξη της διοργάνωσης νικητή ή πρώτο σκόρερ είναι κάτι διαφορετικό.

Ορισμός μακροχρόνιων στοιχημάτων

Τα μακροχρόνια στοιχήματα σχετίζονται με μια ολόκληρη διοργάνωση και όχι με έναν αγώνα. Συνήθως προσφέρονται από τους μπουκ για εθνικές διοργανώσεις που διαρκούν περίπου ένα μήνα, αλλά και για τα πρωταθλήματα που διαρκούν οχτώ με εννιά μήνες.

Τα πιο δημοφιλή μακροχρόνια στοιχήματα

Νικητής διοργάνωσης

Το πιο απλό και δημοφιλές στοίχημα στα μακροχρόνια στοιχήματα δεν είναι άλλο από το νικητή της διοργάνωσης, είτε συλλόγων, είτε εθνικών ομάδων, ενός πρωταθλήματος ή ενός κυπέλλου. Τα φαβορί συνήθως είναι οι πιο ‘’βαριές’’ φανέλες, αυτές που έχουν θεωρητικά τη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους, ενώ παίζουν ρόλο η παράδοση και οι προηγούμενες διοργανώσεις.

Πρώτος σκόρερ

Πρόκειται για μια αγορά που έχει τη τιμητική της σε μεγάλες διοργανώσεις εθνικών ομάδων (Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro, Mundial). Είναι προφανές ότι οι επιθετικοί δίνονται σε αποδόσεις φαβορί.

Φιναλίστ/ Να φτάσει στα ημιτελικά

Εδώ η αγορά αφορά τις τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν στα ημιτελικά και τις δυο που θα φτάσουν στο τελικό. Εδώ οι αποδόσεις είναι αρκετά μικρότερες για τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί.

Ομάδα να υποβιβαστεί/προβιβαστεί

Όσον αφορά τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα πρωταθλήματα και αφορά τις κορυφαίες λίγκες. Από την άλλη οι ομάδες που θα προβιβαστούν έχουν να κάνουν με τις μικρότερες κατηγορίες.

pamestoixima

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

Το Pamestoixima.gr αποτελεί μια από τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές πλατφόρμες και προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα, υπό την σφραγίδα αξιοπιστίας του ΟΠΑΠ.

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Στρατηγική μακροχρόνιων στοιχημάτων

Όπως σε κάθε αγορά, έτσι κι εδώ πρέπει ο παίχτης πρέπει να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη στρατηγική.

  1. Κακό ξεκίνημα φαβορί: Ενδέχεται μια ομάδα που έχει κάνει κακό ξεκίνημα και είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα να έχει αυξημένη απόδοση κατάκτησης του τίτλου. Σε μια τέτοια περίπτωση, ίσως, υπάρχει αξία στο να την επιλέξετε.
  2. Διαμοιρασμός του ρίσκου:Σε πρωταθλήματα που τα φαβορί είναι αρκετά, μια καλή λύση είναι να βάλετε χρήματα σε παραπάνω από μια επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε κέρδος αν κάποιο από αυτά επικρατήσει.
  3. Μελέτη πριν ξεκινήσει η χρονιά: Καλό θα ήταν ο παίχτης που θέλει να ασχοληθεί με τα μακροχρόνια στοιχήματα, να κάνει τη μελέτη του, πριν ξεκινήσει η διοργάνωση. Έτσι θα είναι στην ίδια αφετηρία με τον book και δε θα έχει μειονέκτημα απέναντι του.

Τι χρήζει προσοχής στα μακροχρόνια στοιχήματα

Είναι σημαντικό ο παίχτης να προσέξει κάποια δεδομένα που αφορούν τα μακροχρόνια στοιχήματα:

  1. Μεταγραφική δραστηριότητα: Αν μια ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο, τότε ενδέχεται να έχει αρκετές πιθανότητες να είναι νικήτρια της διοργάνωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μπουκ δίνουν βάση στα ονόματα των ομάδων κι όχι τόσο στη στελέχωση.
  2. Πληρότητα ρόστερ: Μια ομάδα που έχει βάθος στο ρόστερ και παρουσιάζει ένα σταθερό κορμό, έχει αρκετές πιθανότητες να κόψει πρώτη το νήμα.
  3. Απουσίες: Αν ένας σύλλογος αντιμετωπίζει μια απουσία ενός σημαντικού παίχτη, τότε ενδέχεται να έχει λιγότερες πιθανότητες να είναι η νικήτρια της διοργάνωσης.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα