Στοίχημα σε σκόρερ

Ένα από τα πιο παραδοσιακά στοιχήματα είναι αυτό του πρώτου σκόρερ, το οποίο ξεκίνησε με τον τίτλο ‘’Πάμε Στοίχημα Πρώτος Σκόρερ’’. Πρόκειται για μια αγορά που πλέον έχει αποκτήσει άπειρα ‘’παρακλάδια’’ και στις στοιχηματικές πλατφόρμες υπάρχουν πολλές επιλογές που σχετίζονται με αυτήν.

Τι αφορά το στοίχημα στους σκόρερς

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν τρεις υποκατηγορίες που αφορούν το στοίχημα στους σκόρερς:

  • Βασικές αγορές
  • Combo Bet
  • Ειδικές αγορές

Βασικές αγορές

Πρώτος σκόρερ

Αφορά τον παίχτη που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα. Επειδή θεωρείται μια επιλογή πιο δύσκολη να προβλεφθεί από άλλες, ακόμα και το φαβορί μπορεί να δίνει πάνω από 3.00, ενώ σε ματς που είναι αμφίρροπο, η χαμηλότερη απόδοση μπορεί να φτάσει το 7.00.

Σκόρερ οποιαδήποτε στιγμής ( Anytime scorer)

Μια πιο ασφαλής επιλογή αφορά τον σκόρερ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Εδώ φυσιολογικά οι αποδόσεις πέφτουν και συνήθως ξεκινούν από 1,50, ενώ σε ντέρμπι η μικρότερη απόδοση φτάνει στο 3.00.

H καλύτερη Euro Offer aπό τη Novibet και τη Wolt! ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
H καλύτερη Euro Offer aπό τη Novibet και τη Wolt!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Τελευταίος σκόρερ

Δύσκολα θα συναντήσει κανείς πολλούς παίχτες που επιλέγουν τον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει τελευταίος. Οι αποδόσεις είναι παρόμοιες με αυτές του πρώτου σκόρερ, ενώ υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί να παίξει το ρόλο του κι αφορά την αλλαγή που ενδέχεται να γίνει ο κάθε παίχτης στη διάρκεια του αγώνα.

ComboBet

Τελικό αποτέλεσμα και σκόρερ

Η κατηγορία των combo bet είναι αυτή που συνδυάζει σκόρερ με κάποιο στοίχημα. Το πιο σύνηθες combo αποτελεί η επιλογή του σκόρερ αγώνα, με πρόβλεψη τελικού νικητή. Εδώ η απόδοση είναι σε συνδυασμό. Για παράδειγμα, αν επιλέξει κανείς ένα σημείο του 1.50 και πρώτο φαβορί για anytime, τότε η απόδοση θα βγει γύρω στο 1,80.

Ακριβές σκορ και σκόρερ πρώτου, anytime ή τελευταίου γκολ

Αν κάποιος αρέσκεται στο μεγάλο ρίσκο, μπορεί να επιλέξει το ακριβές σκορ του αγώνα σε συνδυασμό με τον πρώτο, anytime ή τελευταίο σκόρερ. Όπως είναι φυσικό, σε τέτοια περίπτωση η απόδοση εκτοξεύεται. Για παράδειγμα , αν επιλέξουμε ένα φαβορί του 1,25 σε συνδυασμό με τον anytime σκόρερ, τότε η απόδοση μπορεί να φτάσει το 12.00

Εναλλακτικές & Ειδικές αγορές

Να σκοράρει 2+ γκολ

Πέρα από τα πιο…γήινα bets, υπάρχουν κι αυτά για τους λάτρεις των τεράστιων αποδόσεων. Ένα από αυτά σχετίζεται με το να σκοράρει ένας παίκτης τουλάχιστον δυο τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν αφορά ένα παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, η απόδοση μοιάζει με αυτή του πρώτου σκόρερ.

Να σκοράρει χατ τρικ

Το να σκοράρει ένας παίκτης χατ-τρικ, δηλαδή τρία γκολ, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο. Η μικρότερη απόδοση είναι περίπου στο 10,00, ενώ σε ματς που είναι ντέρμπι αγγίζει το 100.

Επόμενος σκόρερ

Για τους λάτρεις του live betting, υπάρχει η επιλογή να προβλέψουμε τον επόμενο παίχτη που θα σκοράρει στον αγώνα. Δεν προσφέρεται σε όλα τα ματς και μια καλή περίπτωση που μπορεί να παιχθεί είναι όταν ο παίχτης δε ξεκινάει βασικός, αλλά μπαίνει αλλαγή.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα