Επεξήγηση Ευρωπαϊκού Χάντικαπ

Δεν είναι απίθανο ένας παίκτης του στοιχήματος, να επιλέξει το ευρωπαϊκό χάντικαπ για να κάνει το παιχνίδι του. Συχνά, συγχέεται με το ασιατικό χάντικαπ, κάτι που δε πρέπει να συμβαίνει. Κι αυτό επειδή στο ευρωπαϊκό χάντικαπ έχουμε τρία πιθανά αποτελέσματα, σε αντίθεση με το ασιατικό που έχουμε μόνο 2.

Για να γίνει πιο κατανοητό το ευρωπαϊκό χάντικαπ, παραθέτουμε ένα παράδειγμα. Η Μπαρτσελόνα ξεκινά τον αγώνα με την Φερεντσβάρος με μειονέκτημα ενός γκολ, άρα είναι σα να χάνει με 0-1. Κι αυτό επειδή έχουμε επιλέξει τον άσο με χάντικαπ -1 για την Μπαρτσελόνα. Για να επιβεβαιωθεί ο άσος  η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίσει με δυο τέρματα και πάνω. Αν κερδίσει με ένα, τότε θα επιβεβαιωθεί η ισοπαλία. Σε περίπτωση που επιλέξουμε το  διπλό +1 για την Φερεντσβάρος, τότε αυτό θα επιβεβαιωθεί μόνο αν το ματς λήξει ισόπαλο, είτε φυσικά κερδίσει η Φερεντσβάρος με οποιοδήποτε σκορ.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τα υπόλοιπα χάντικακ, στα 2 ή περισσότερα γκολ.

Stoiximan

Operator of the Year για το 2022* ή Καλύτερη Στοιχηματική Παγκοσμίως για το 2022* EGR Awards | 21+

Άποψη συντακτικής ομάδας Princebet: Ο Stoiximan είναι μία από τις κορυφαίες νόμιμες ιστοσελίδες για στοίχημα, αποκλειστικά φτιαγμένη για Έλληνες παίκτες.

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συμπεράσματα για το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Προκειμένου ο παίκτης να επιλέξει ένα σημείο με ευρωπαϊκό χάντικαπ, καλό θα ήταν να λάβει υπόψη κάποια στοιχεία:

Αν πιστεύει ότι το φαβορί είναι αρκετά ανώτερο και θα κερδίσει εύκολα, τότε μπορεί να το επιλέξει να κερδίσει, καλύπτοντας ένα συγκεκριμένο χάντικαπ. Σε μια τέτοια περίπτωση, η απόδοση ανεβαίνει αρκετά  και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Η ισοπαλία μοιάζει αρκετά με την αγορά Ακριβές Περιθώριο Νίκης, υπό την έννοια ότι ο παίκτης ενδιαφέρεται για το στοίχημα που αφορά τη νίκη με συγκεκριμένη διαφορά τερμάτων. (στη περίπτωση του χάντικαπ -1 για το φαβορί, τότε αν έχει ποντάρει στην ισοπαλία, θα ελπίζει να επικρατήσει η ομάδα που πιστεύει με ένα γκολ διαφορά)

Στο διπλό, ουσιαστικά, υπάρχει κόντρα του φαβορί, άρα η αγορά είναι συνδεδεμένη με τη Διπλή Ευκαιρία.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα