Ασιατικό χάντικαπ επεξήγηση

Το ασιατικό χάντικαπ αποτελεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό στοίχημα για τους παίκτες του στοιχήματος. Κι αυτό επειδή, εκεί, οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες, καθώς η γκανιότα είναι μικρότερη σε σχέση με τα απλά στοιχήματα.

Συνοπτικά, οι τύποι του ασιατικού χάντικαπ  είναι τα α) ολόκληρα και μισά β) Διπλά γ) Ασιατικό Under και Over.

Α) Ολόκληρα και Μισά

  1. Draw No Bet

To Draw No Bet αφορά την επιλογή νικητή αγώνα, δίχως να υπολογίζεται η ισοπαλία. Σε περίπτωση, δηλαδή, ισοπαλίας, επιστρέφεται το ποντάρισμα .

2) Ασιατικό Χάντικαπ  – 0,5 και + 0,5

Όσον  αφορά το ασιατικό χάντικαπ -0,5  η ομάδα που το έχει πρέπει να κερδίσει για να το καλύψει. Ήττα ή ισοπαλία σημαίνουν και την απώλεια του πονταρίσματος .Αντίστοιχα, το +0,5 επιβεβαιώνεται αν η ομάδα έχει κερδίσει ή έρθει ισόπαλη, ενώ με ήττα το ποντάρισμα χάνεται.

3) Ασιατικό Χάτικαπ -1 και +1

Όταν ο παίκτης επιλέξει το -1 για μια ομάδα, τότε αυτή θα πρέπει να κερδίσει με δυο γκολ διαφορά και άνω για να επαληθεύσει το σημείο. Σε περίπτωση που κερδίσει με ένα γκολ, τότε επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ σε ισοπαλία ή ήττα, το ποντάρισμα χάνεται. Στο +1 μιας ομάδας, το ποντάρισμα κερδίζεται αν η επιλεγόμενη ομάδα φέρει ισοπαλία ή κερδίσει. Αν χάσει με ένα γκολ, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Όσον αφορά τη παραλλαγή του +1,5 και -1,5 χάντικαπ υπάρχει μια διαφορά. Αυτή είναι το ότι, π.χ. σε σχέση με το -1, στο -1,5  δεν υπάρχει επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση νίκης με ένα γκολ διαφορά. Σε σχέση με το +1, το +1,5 κερδίζεται ολόκληρο ακόμα και με ήττα με διαφορά ενός γκολ.

Novibet

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ! (21+)

Άποψη συντακτικής ομάδας Princebet: Ανήκει μέσα στις κορυφαίες στοιχηματικές στην χώρα μας και θεωρείται το next big thing στον online στοιχηματισμό Διεθνώς.Πρόσφατα απέσπασε χρυσό βραβείο στα SBC Awards 2022 αφού είχαν προηγηθεί άλλα 2 χρυσά το καλοκαίρι στο EGR 2022.

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Β) Διπλά

Τα διπλά ασιατικά χάντικαπ είναι ένας συνδυασμός των μισών και των ολόκληρων. Συνοπτικά, οι εκδοχές των διπλών ασιατικών είναι οι εξής : i) i) 0, -0,5 (asian -0,25) και 0, +0,5 (asian + 0,25) και ii) 0,5, -1 (asian – 0,75) και + 0,5, +1 (asian +0,75).

 1) 0, -0,5 (asian -0,25) και 0, +0,5 (asian +0,25)

Για παράδειγμα, αν ο παίκτης επιλέξει το -0,25, ουσιαστικά συνδυάσει τα ασιατικά 0 και -0,5. Σε αυτή τη περίπτωση, κερδίζει ολόκληρο το στοίχημα με νίκη της ομάδας, ενώ σε ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα για το στοίχημα 0 και χάνεται το -0,5.

2) -0,5, -1 (asian -0,75) και +0,5, +1 (+0,75)

Στη πρώτη περίπτωση(-0,75) μια νίκη της επιλεγόμενης ομάδας με δυο γκολ, σημαίνει κέρδος ολόκληρου του πονταρίσματος. Στη νίκη της ομάδας με ένα γκολ το ποντάρισμα επιστρέφεται για το -1 και κερδίζεται το ποσό για το -0,5. Στη δεύτερη περίπτωση (+0,75), θα υπάρξει ολοκληρωτικό κέρδος αν η ομάδα κερδίσει ή φέρει ισοπαλία. Μια ήττα με ένα γκολ διαφορά θα σημάνει επιστροφή του ποσού στοιχηματισμού για το στοίχημα +1 και απώλεια του ποσού για το +0,5.Φυσικά, σε ήττα με δυο γκολ το ποντάρισμα χάνεται οριστικά.

Γ) Ασιατικό under/over

Όπως και στα σημεία, στα ασιατικά under/over υπάρχουν δυο παραλλαγές: α)τα ολόκληρα under/over και β) τα split under/over

Καλό παράδειγμα για να εξηγήσουμε τον πρώτο τύπο, είναι το στοίχημα over/under 2. Στην επιλογή του over 2  , ο παίκτης πάει ταμείο αν σημειωθούν τρία τέρματα και άνω, αν σημειωθούν 2 παίρνει το ποντάρισμα του πίσω, ενώ από 1 και κάτω χάνει το στοίχημα του. Αντίστοιχα, στο under 2, ο παίκτης κερδίζει αν σημειωθούν στον αγώνα 1 ή κανένα γκολ, ενώ παίρνει τα λεφτά του πίσω αν το σύνολο τερμάτων είναι 2. Στη περίπτωση 3 γκολ και άνω, χάνει οριστικά το ποντάρισμα του.

Στη μορφή split με over 2.25 (συνδυασμός over 2 και over 2,5  γκολ), κερδίζεται ολόκληρο το ποντάρισμα αν σημειωθούν τρία γκολ και πάνω. Σε περίπτωση 2 γκολ στον αγώνα, χάνεται το στοίχημα over 2.5 και επιστρέφεται το στοίχημα για το over 2. Στη περίπτωση που επιλέξουμε το under 2.25 ( συνδυασμός under 2 και under 2,5), κερδίζουμε ολόκληρο το ποσό αν επιτευχθούν 1 ή κανένα γκολ. Στο σύνολο τερμάτων 2 γκολ, τότε επιστρέφεται το ποντάρισμα για το under 2 και κερδίζεται το στοίχημα under 2.5.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα