Ταυτοποίηση σε Στοιχηματική Εταιρία

Η διαδικασία ταυτοποίησης λογαριασμού έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της εγγραφής σας σε μία στοιχματική εταιρία. Η πλειοψηφία των χρηστών βρίσκουν αυτήν την διαδικασία βαρετή και ανούσια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να δώσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σε… «αγνώστους». Ευτυχώς όμως αυτή η διαδικασία είναι πλέον κάτι το απαραίτητο και προστατεύει τόσο εσάς, όσο και τις στοιχηματικές εταιρίες από τυχόν παρανομίες. Συν τοις άλλοις η διαδικασία της ταυτοποίησης είναι απαραίτητη να έχει γίνει εάν ο παίκτης θέλει να αιτηθεί μία ανάληψη από το λογαριασμό του.

Οι εταιρίες είναι αναγκασμένες να γνωρίζουν τα στοιχεία σας για να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε πληρωμή και αυτό όχι γιατί έτσι το θέλουν, αλλά είναι αναγκασμένες και αυτές από την νομοθεσία και από την ρυθμιστική αρχή που έχουν αδειοδοτηθεί. Η διεθνής ονομασία αυτής της διαδικασίας ονομάζεται KYC (KnowYourCustomer) και είναι απαραίτητη για να προστατέψει τους παίκτες από απάτες και από τυχόν παράνομες διαδικασίες. Βάσει του ΦΕΚ 3162 / 25-11-2014, δεν μπορεί κανένας χρήστης να αποφύγει την εν λόγω διαδικασία, εφόσον θέλει να παίξει με πραγματικά χρήματα!

Novibet

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ! (21+)

Άποψη συντακτικής ομάδας Princebet: Ανήκει μέσα στις κορυφαίες στοιχηματικές στην χώρα μας και θεωρείται το next big thing στον online στοιχηματισμό Διεθνώς.Πρόσφατα απέσπασε χρυσό βραβείο στα SBC Awards 2022 αφού είχαν προηγηθεί άλλα 2 χρυσά το καλοκαίρι στο EGR 2022.

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Για ποιο λόγο μία εταιρία ζητάει έγγραφα ταυτοποίησης;

 1. Για να επαληθεύσει την πραγματική σας ηλικία, αφού βάσει νόμου, μόνο άτομα που έχουν ξεπεράσει το 21ο έτος, μπορούν να συμμετέχουν σε τυχερά παίγνια.
 2. Για να διασφαλίσει ότι ο χρήστης της εταιρίας, με τον χρήστη της εκάστωτε κάρτας ή του ηλεκτρονικού πορτοφολιού, είναι το ίδιο άτομο.
 3. Για να αποφύγει τυχόν παράνομες δραστηριότητες.

Τι ζητούν οι στοιχηματικές εταιρίες;

 1. Αποδεικτικό ταυτοποίησης
 2. Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας
 3. Αποδεικτικό μέσου πληρωμής

Ποια έγγραφα γίνονται αποδεκτά;

 1. Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, πιστοποιητικό γεννήσεως
 2. Λογαριασμός ΔΕΚΟ στο όνομά σας, Εκκαθαριστικό τελευταίου χρόνου, Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, ΑΜΚΑ
 3. Εμπρός και πίσω όψη της κάρτας που χρησιμοποιείται, αντίγραφο λογαριασμού στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι που έχετε, κατάσταση λογαριασμού τραπέζης (bank statement)

Ποια έγγραφα δεν γίνονται αποδεκτά;

 1. Φοιτητικό πάσο ή οποιοδήποτε άλλο πάσο
 2. Οποιοδήποτε έγγραφο ΔΕΚΟ (πέραν τριμήνου), τιμολόγια, αποδείξεις.
 3. Αποδεικτικά που ανήκουν σε άλλο μέλος της οικογένειας σας ή αποδεικτικά που η ημερομηνία έκδοσής τους ξεπερνούν τους τρεις μήνες.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα