Πως να παίξεις σε παρολί

Ίσως δεν έχει υπάρξει άτομο που να έχει παίξει στοίχημα και να μην έχει επιλέξει το παρολί ως τρόπο παιχνιδιού. Πρόκειται για μια απόφαση που δίνει τη δυνατότητα στον παίχτη να ποντάρει σε πολλές επιλογές μαζεμένες και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του. Είναι μια συμφέρουσα επιλογή γιατί η απόδοση κάθε σημείου πολλαπλασιάζεται

Πως παίζεται σε παρολί

Για να κερδίσει κανείς στο παρολί πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές. Δεν υπάρχει δηλαδή περιθώριο για κάποια λάθος πρόβλεψη. Παρολί θεωρείται ένας συνδυασμός στοιχημάτων που έχει δυο επιλογές και πάνω.

Pamestoixima

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

Άποψη συντακτικής ομάδας Princebet: Το Pamestoixima.gr αποτελεί μια από τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές πλατφόρμες και προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα, υπό την σφραγίδα αξιοπιστίας του ΟΠΑΠ.

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πως γίνεται ο υπολογισμός στο παρολί

Ο υπολογισμός του κέρδους από ένα παρολί γίνεται με δυο τρόπους. Για τους…παραδοσιακούς υπάρχει η επιλογή του χαρτιού και του μολυβιού. Αλλά, φυσικά, οι περισσότεροι προτιμούν την αριθμομηχανή στο κινητό τους. Στις διαδικτυακές πλατφόρμες στοιχηματισμού, ωστόσο, η διαδικασία γίνεται αυτόματα.

Τι είναι τα πριμ στα παρολί

Ο σοφός λαός λέει ότι ο τολμών νικά. Έτσι και στη περίπτωση των μεγάλων παρολί. Αν, δηλαδή, κάποιος κάνει από 4 εώς 10 επιλογές και επιλέξει σήμεια άνω το 1,50 όλες οι στοιχηματικές προσφέρουν πριμ επιβράβευσης. Σε γενικές γραμμές ισχύουν τα εξής μπόνους επιβράβευσης: 4άδα 10%, 5άδα 15%, 6άδα 20%, 7άδα 25%, 8άδα 30%, 9άδα 40%, 10άδα 50%.

Σούπερ παρολί ΟΠΑΠ

Αν θέλει κανείς να ενισχύσει τις αποδόσεις του στο παρολί ακόμα περισσότερο, τότε δεν έχει παρά να επιλέξει το σούπερ παρολί του ΟΠΑΠ. Πρόκειται για προκαθορισμένα σημεία που διαμορφώνουν ένα παρολί. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι αν ένας αγώνας οδηγηθεί στη μονάδα, τότε όλο το super παρολί είναι κι αυτό μονάδα.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα