Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις με σούπερ ενισχυμένη απόδοση!

Η Παρασκευή παραδοσιακά δεν έχει φουλ δράση, ωστόσο απόψε (14/10) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της EuroLeague. Φυσικά, το ελληνικό ενδιαφέρον θα βρίσκεται στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας και θα ψάξει να κάνει το 2/2 στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση. Θα τα καταφέρει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα; Στο Pamestoixima.gr το Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις το ζεις με 0% γκανιότα** στην αγορά «νικητής», αλλά και με σούπερ ενισχυμένη απόδοση στο special bet «νίκη Ολυμπιακού με 6 έως 10 πόντους» (4.85)!
Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!
Εκτός από τα παραπάνω, η δράση συνεχίζεται με σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports στο Pamestoixima.gr! Συγκεκριμένα, μέχρι τις 16/10 υπάρχει Moneyback* στα Virtuals+!
Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».
Σχετικά άρθρα

Special Bets στα νοκ άουτ του Μουντιάλ Συλλόγων
Αήττητη ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων η Μπενφίκα, η οποία μάλιστα τερμάτισε στην πρώτη θέση,…

Τόσο πληρώνει η παραμονή Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό!
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης διένυσε άλλη μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό, και ως εκ τούτου…

Special Bets σε Φινλανδία και Ιρλανδία
Ντέρμπι στη Φινλανδία, με την Κούοπιο να μην πατά καθόλου καλά στα πόδια της το…

Αυτό είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
Η φάση των ομίλων έφτασε στο τέλος της, με τις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ…

Special Bets με 4.50 στο φινάλε των ομίλων
Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι έχουν ήδη προκριθεί στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων…

Special Bets σε αποδόσεις από 3.63 και πάνω!
Ρίβερ Πλέιτ και Ίντερ δεν έχουν προκριθεί ακόμη στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως…