Novileague: Σούπερ προσφορά* σε ισπανικό και ελληνικό «Clasico»

Η 3η περίοδος της ανανεωμένης Novileague συνεχίζεται!
Το προσεχές διήμερο, υπάρχουν δύο μεγάλα ντέρμπι σε Ισπανία και Ελλάδα, κάθε ένα με την δική του σημαντικότητα. Μαζί τους έρχεται και μία νέα σούπερ προσφορά* στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, με 100€ για τους νικητές!
Στο πρόγραμμα της Novileague, λοιπόν, συναντάμε τόσο το ισπανικό όσο και το ελληνικό «Clasico». Η αυλαία ανοίγει με Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (10/04, 22:00) και κλείνει με Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (11/04, 19:30). Να σημειωθεί ότι αυτές οι δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνουν και την 3η περίοδο του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet.
Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague
Η Ρεάλ σε μία σεζόν όπου έδειχνε χαμένη έως και τις αρχές Φεβρουαρίου, κατάφερε να διατηρηθεί στην διεκδίκηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Champions League. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, έχει παίξει το αήττητο σερί 12 αγώνων (10-2-0) που τρέχει το τελευταίο δίμηνο, με έσχατο θύμα την Λίβερπουλ (3-1) στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό.
Το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν σε περίπτωση νίκης απόψε περνάει στην 2η θέση και υπό προϋποθέσεις ακόμα και στην κορυφή της La Liga (αν χάσει η Ατλέτικο). Εκτός από το θετικό σερί, σύμμαχος του απόψε οιεπιδόσεις του στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο», όπου μετράει 8 νίκες στα 10 πιο πρόσφατα ματς (8-1-1).
Η Μπάρσα πάλι, είναι με διαφορά η πιο αποτελεσματική ομάδα αυτή την στιγμή στην Ισπανία, αγνοώντας την ήττα από τον Δεκέμβριο (16-3-0). Μάλιστα, μακριά από την Καταλονία αριθμεί 9 διαδοχικά «διπλά», τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία (05/12 η πιο πρόσφατη ήττα)! Βαθμολογικά το διακύβευμα είναι ίδιο και για τους «μπλαουγκράνα».
Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αγώνων, η Ρεάλ παρέμεινε αήττητη στα τρία τελευταία μεταξύ τους και στις δύο έδρες, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά το 2013! Στην Μαδρίτη πάντως, η Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια στις 5 από τις 7 πιο πρόσφατες επισκέψεις της, σημειώνοντας τουλάχιστον 3 γκολ στις 4 εξ αυτών!
Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:
- Πιο συχνά σκορ μεταξύ τους στην Μαδρίτη (από το 2000): 2-0 (4), 1-1 (4), 0-3 (3)
- Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους παιχνίδια: Μέσι (26), Μπενζεμά (9)
- Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Μπενζεμά (24), Κασεμίρο (6), Βινίσιους (6), Ασένσιο (6) – Μέσι (29), Γκριζμάν (14), Ντεμπελέ (10)
- Πιο συχνά σκορ στην φετινή Primera Division: 1-1 (50), 1-0 (29), 2-1 (28), 2-0 (24), 0-1 (23), 0-2 (22), 0-0 (22)
Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια
Σχετικά άρθρα

ΑΕΚ BETSSON BC – Μάλαγα με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson
Στη «SUNEL Arena» η ΑΕΚ BETSSON BC κοντράρεται με τη Μάλαγα σε νοκ άουτ ματς…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αθλέτικ Μπιλμπάο με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson
Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa…

Συμπληρώνεται το ζευγάρι του τελικού με ειδικά στοιχήματα!
Ημιτελικός σαν… τελικός στο Παρίσι ανάμεσα σε Παρί και Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες διψούν για…

Με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Άμπου Ντάμπι – Δωρεάν* ταξίδι
Ζεις μια μοναδική μπασκετική εμπειρία με τον διαγωνισμό του PS Blog, καθώς διεκδικείς ένα δωρεάν…

Ίντερ – Μπαρτσελόνα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson
Στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League. Στο…

Πανσερραϊκός – Βόλος με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson
Στο «Δημοτικό Γήπεδο Σερρών» ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Βόλο για την 6η αγωνιστική των play-out…