Γαλλία–Πολωνία και Αγγλία–Σενεγάλη με ειδικά στοιχήματα και ανανεωμένο Bet Builder*

H φάση των «16» του Μουντιάλ συνεχίζεται με δύο μεγάλα φαβορί να πέφτουν στη μάχη των νοκ-άουτ.
Στις 17.00 η Γαλλία θα συνεχίσει την προσπάθειά της για υπεράσπιση του τίτλου της. Μετά από την άνετη πρόκρισή της στους «16», ως πρώτη στον 4ο όμιλο, θα βρει απέναντί της την Πολωνία. Ο Ντιντιέ Ντεσάν ύστερα από τις «ανάσες» που έδωσε στο ματς με την Τυνησία θα επιστρέψει στον βασικό «κορμό» της ομάδας του, που μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει δικαιώματα και βρίσκει με άνεση το γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως στα δύο πρώτα ματς οι «τρικολόρ» σημείωσαν 6 τέρματα με τους Εμπαπέ και Ζιρού να έχουν πετύχει τα 5 από αυτά!
Η Πολωνία επιστρέφει σε νοκ-άουτ φάση Μουντιάλ ύστερα από το 1986. Νιώθει ήδη επιτυχημένη, ωστόσο δεν σημαίνει πως θα χαλαρώσει. Μάλλον, το αντίθετο, αφού ο Μιχνιέβιτς και οι παίκτες του αφήνουν πίσω το άγχος από το «θρίλερ» της πρόκρισης. Αγωνιστικά, τους λείπει η επιθετική δημιουργία. Έχουν σκοράρει μόλις σε ένα παιχνίδι μέχρι στιγμής, ενώ από την άλλη έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους σε δύο αναμετρήσεις.
Γαλλία – Πολωνία 1:1.30 Χ:5.25 2:12.50
Η μάχη για το δεύτερο εισιτήριο της ημέρας ξεκινάει στις 21.00, με την Αγγλία να θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. Τα «λιοντάρια» βρήκαν ρυθμό ύστερα από τη σχετικά «σβηστή» πρόκρισή τους. Με εξαίρεση το 0-0 κόντρα στις ΗΠΑ η ομάδα του Σάουθγκεϊτ σκοράρει εύκολα, διόλου τυχαίο πως σημείωσε 9 τέρματα κόντρα σε Ιράν και Ουαλία. Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι ο προπονητής είχε την ευκαιρία να «ανοίξει» το ροτέισον και αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά «φρέσκια».
Η Σενεγάλη ζει το δικό της παραμυθί! Οι θύμησες του 2002 ξυπνούν, με πρωταγωνιστή ξανά τον Αλιού Σισέ! Αυτή τη φορά με θέση στον πάγκο της ομάδας και όχι στον αγωνιστικό χώρο. Τούτη, λοιπόν, είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της αφρικανικής ομάδας που φτάνει σε νοκ-άουτ φάση. Η μεγάλη απουσία του Σαντιό Μανέ δεν έχει φανεί μεσοεπιθετικά. Οι Αφρικανοί προέρχονται από δύο σερί νίκες έχοντας σημειώσει 5 γκολ με 5 διαφορετικούς σκόρερ.
Αγγλία – Σενεγάλη 1:1.58 X:3.85 3:6.80
Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.
Τώρα Αρχίζει το Παγκόσμιο στη Novibet!
*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Σχετικά άρθρα

Απόδοση-σοκ για να μπουν όλες οι ελληνικές ομάδες στη League Phase!
Τέσσερις ελληνικές ομάδες θα διεκδικήσουν αυτό το καλοκαίρι την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή, με τον νταμπλούχο…

Special Bets σε Σκανδιναβία και Gold Cup
Τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια την Ίντερ Τούρκου, η οποία όμως δεν χάνει την…

Special Bets σε Νορβηγία, Φινλανδία και Παγκόσμιο
Ρεάλ και Ντόρτμουντ συγκρούονται με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Οι…

Betsson: Ο Βαλαντσιούνας χρίζει ως φαβορί τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague και ρίχνει τον Ολυμπιακό
Η νέα σεζόν της Euroleague πλησιάζει και οι αποδόσεις της Betsson σκιαγραφούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό…

Special Bets από 2.75 μέχρι και 6.10!
Μετά από σχεδόν τρία 24ωρα, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων επιστρέφει με την προημιτελική του φάση.…

Μάθιου Μπένχαμ: Επένδυσε 800.000 και πήρε πίσω 384 εκ. ευρώ
Στα τέλη της δεκαετίας του 2000, η τσακισμένη από τα οικονομικά προβλήματα Μπρέντφορντ, έφτασε μέχρι…