Ποδόσφαιρο>Gastone

Πήρε “φωτιά” ο Γερμανός

Έναρξη 04/11/2020 22:00
Πήρε “φωτιά” ο Γερμανός

Ειδικά Στοιχήματα

Τσέλσι – Ρεν

Έχει πάρει μπροστά η Τσέλσι το τελευταίο διάστημα και σκοράρει και πάλι με άνεση. Οι νέοι παίκτες, με περισσότερο τους Ζίγιεκ και Βέρνερ έχουν βοηθήσει τα μέγιστα και σιγά σιγά δένουν και με το υπόλοιπο ταλαντούχο ρόστερ των «μπλε». Ο Γερμανός στράϊκερ έχει πάρει την Τσέλσι πάνω του τον τελευταίο καιρό. Έχει 5 γκολ στα 6 τελευταία, καθώς οι περισσότερες μπάλες καταλήγουν στα πόδια του. Να σκοράρει πρώτος Τίμο Βέρνερ (4.00) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικό Combo Bet με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν

Πολύ ταλέντο μαζεμένο σε ένα γήπεδο. Και οι δύο ομάδες κυνηγούν τη Γιουνάϊτεντ στην βαθμολογία και ο νικητής θα έχει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση. Είναι πιθανό να δούμε ανοιχτό ματς από δύο ομάδες που ξέρουν πολύ καλά να επιτίθενται. Μεγάλης κρισιμότητας το ματς και για τις δύο, αλλά δεν μπορεί να κρατηθεί χαμηλά. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 & Κάρτες Over 3.5 (4.55) Απόδοση Novibet.

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ

Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει αισίως 11 ματς χωρίς εντός έδρας νίκη, τη στιγμή που η Ντόρτμουντ έχει μόλις 3 νίκες σε 17 εξόδους της σε επίπεδο ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να σκαρφαλώσουν βαθμολογικά, και έχουν τα φόντα να μας χαρίσουν ένα ανοιχτό ματς με γκολ και… κόρνερ. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 (3.05) Απόδοση Novibet.

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone