Ποδόσφαιρο>Gastone

Πάμε για το… 13άρι!

Έναρξη 06/11/2020 21:30
Πάμε για το… 13άρι!

Ειδικά Στοιχήματα

Σασουόλο – Ουντινέζε

Εξαιρετική η πορεία της Σασουόλο μέχρι στιγμής, που φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A. Το κομμάτι των γκολ έχουν αναλάβει κυρίως οι Καπούτο και Μπεράρντι για την Σασουόλο, τη στιγμή που η Ουντινέζε θα παίξει σήμερα κλειστά και σκληρά για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν φημίζεται για την καλή άμυνα και περιμένουμε ακόμα ένα ματς με γκολ και θέαμα. Γκολ Over 2.5 & Anytime Σκόρερ: Ντ. Μπεράρντι & Κίτρινη Κάρτα: Τ. Αρσλάν. (13.00) Απόδοση Novibet

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικό Combo Bet με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία

Σε καλύτερη κατάσταση η Βέρντερ, που τρέχει αήττητο σερί 6 αγωνιστικών, με τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία. Δείχνει να έχει πιάσει ταβάνι με τις εμφανίσεις της και οι πολλές σημερινές απουσίες φοβίζουν. Η Κολωνία καίγεται για βαθμούς και θα παίξει ανοιχτά, κάτι που βολεύει και την Βέρντερ, που δεν της αρέσει να κλείνεται. Ανοιχτό σε γκολ το ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν επιβεβαιώσει στα 5/6 τελευταία τους το Under 10.5 κόρνερ. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 10.5 (3.05) Απόδοση Novibet.

Στρασβούργο – Μαρσέϊγ

Αμφότερες έχουν λιγότερα από 10 Κόρνερ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους, με το Στασβούργο να μην μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα 8 τελευταία. Ακόμα ένα στατιστικό που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε είναι ότι 4/5 για το Στασβούργο και 5/7 για την Μαρσέϊγ, έχουν λιγότερες από 4.5 Κάρτες στους αγώνες τους. Γιατί όχι και σήμερα με… τριπλασιασμό; Κόρνερ Under 9.5 & Κάρτες Under 4.5 (2.90) Απόδοση Novibet.

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone