Ποδόσφαιρο>Gastone

Πάμε για… δεκαπλασιασμό

Έναρξη 03/11/2020 19:55
Πάμε για… δεκαπλασιασμό

Ειδικά Στοιχήματα

Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου

Επιθετικά λειτουργούν εξαιρετικά και οι δύο ομάδες και πατούν συχνά την αντίπαλη περιοχή. Αμφότερες δέχονται εύκολα το γκολ, ενώ δεν φημίζονται για την στιβαρή άμυνά τους. Έχουμε δει πολλές φορές τις δύο ομάδες να εκτελούν πέναλτι και περιμένουμε ότι και σήμερα σε ένα τόσο ανοιχτό παιχνίδι, οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Καταλογισμός Πέναλτι (2.80) Απόδοση Novibet.

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός

Δεν πατούν καλά στα τελευταία οι γηπεδούχοι, που κερδίζουν με το ζόρι. Στα ματς τους έχουν πρωτοβουλία με τον Πεπ να έχει δώσει κατεύθυνση και προς τις στατικές φάσεις. Ο Ολυμπιακός θα παίξει σκληρά, αλλά έχει την ποιότητα να κυνηγήσει και να βρει ένα γκολ στην Αγγλία. Ολυμπιακός Over 0.5 Γκολ & Κίτρινη Κάρτα: Σεμέδο & Μάντσεστερ Σίτι Over 6.5 Κόρνερ (10.00) Απόδοση Novibet

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Συνδυαστικό Combo Bet με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Σαχτάρ – Γκλάντμπαχ

Καίγονται και οι δύο ομάδες για τη νίκη, αφού ο νικητής τους ζευγαριού θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητές του για πρόκριση. Και οι δύο έχουν επιθετικό ταλέντο, σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά παρατηρούμε ότι στα τελευταία ματς τους δεν ψάχνουν τα φάουλ και τα κόρνερ για να απειλήσουν από τα στημένα. 4/5 Under 10.5 Κόρνερ για την Σαχτάρ, 5/5 Under 10.5 Κόρνερ για την Γκλάντμπαχ. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 9.5 (2.60) Απόδοση Novibet.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ

Μπλέξανε και οι δύο με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τις πρώτες αγωνιστικές και πλέον θα σφαχτούν μεταξύ τους για την πρόκριση. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει στην άμυνα, ενώ επιθετικά έχουν τα όπλα για να απειλήσουν. Λιγότερες από 4.5 Κάρτες στα 6/7 τελευταία για την Ρεάλ, 4/5 αντίστοιχα για την Ίντερ. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 & Κάρτες Under 4.5 (5.00) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Gastone