Ποδόσφαιρο>Gastone

Μάχη στο “εξάποντο”

Έναρξη 02/11/2020 19:00
Μάχη στο “εξάποντο”

Ειδικά Στοιχήματα

Βερόνα – Μπενεβέντο

Καλά στοιχεία στην αρχή του πρωταθλήματος και από τις δύο, που δεν κλείνονται στην άμυνά τους και παίζουν πάντα επιθετικά. Αμφότερες έχουν ως πρώτο στόχο την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και στο σημερινό ματς θα πέσουν κορμιά. Απρόσεχτες έχουν φανεί μέχρι στιγμής οι άμυνες των δύο ομάδων και δεν αποκλείουμε το Καταλογισμό Πέναλτι, κάτι που άλλωστε είχε επαληθευτεί στα δύο τελευταία. Καταλογισμός Πέναλτι (2.80) Απόδοση Novibet.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικό Combo Bet με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Λιντς – Λέστερ

Αμφότερες εντυπωσιάζουν στις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, έχουν επιθετική νοοτροπία και πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Αναμένεται σκληρή μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες, που έχουν το γκολ και συχνά προσπαθούν να το πετύχουν μέσω στατικών φάσεων. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 10.5 (3.10) Απόδοση Novibet.

Αντάλιασπορ – Φενερμπαχτσε

Προβληματίζει στα τελευταία η Αντάλιασπορ, με αρκετά θεματάκια στην άμυνα. Η Φενέρ τρέχει αήττητο σερί και επιθετικά έχει βρει ρυθμό και σκοράρει κατά ρυπάς. Η υπερβολική προσήλωση όμως στην επίθεση, της κοστίζει στην άμυνα, αφού έχει δεχθεί γκολ και στα τέσσερα τελευταία της. Λιγότερα από 10.5 κόρνερ έχουν και οι δύο ομάδες στα 7/9 τελευταία τους. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 10.5 (2.50) Απόδοση Novibet.

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone