Mister Swiss

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΜΦΙΡΡΟΠΗ ΜΑΧΗ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΜΦΙΡΡΟΠΗ ΜΑΧΗ Έναρξη 28/4/2024 17:30
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΜΦΙΡΡΟΠΗ ΜΑΧΗ

WINTERTHUR FC – SERVETTE FC

Ημιτελικός Κυπέλλου Ελβετίας (Μονός αγώνας)

Μια πολύ καλή σεζόν πιστώνεται φέτος η ομάδα της Winterthur FC. Πέρσι κέρδισε στο τέλος κυριολεκτικά την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία ενώ φέτος είναι πλέον 5η στον πίνακα και θα συμμετάσχει στο γκρουπ των καλύτερων στα play offs και διεκδικεί εισιτήριο για την Ευρώπη του χρόνου. Στο Κύπελλο κάνει επίσης εκπληκτική πορεία και είναι δίκαια στα ημιτελικά. Τελευταίο ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα πριν μια βδομάδα όταν και ηττήθηκε με 1-2 εντός από την BSC Young Boys. Κάπως άδικο αποτέλεσμα καθώς έπαιξε και πάλι καλά, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά άμεσα ισοφάρισε, όμως στο τέλος σε μια τυχερή φάση για την αντίπαλο της δέχθηκε και άλλο τέρμα και μοιραία ηττήθηκε μετά από 11 ματς σερί χωρίς ήττα. Τώρα υποδέχεται στην έδρα της την Servette FC και στόχος της να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου και να κάνει μια τεράστια έκπληξη φέτος. Πάντως δείχνει με την εικόνα της πως μπορεί για πολλά πράγματα. Εκτός αποστολής και πάλι οι μακροχρόνια τραυματίες Schattin (αμυντικός), Araz (μέσος), Jankewitz (μέσος), Zuffi (μέσος και βασικός) και Buess (επιθετικός).

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

FC Wetswill-Winterthur FC 0-2

FC Aarau-Winterthur FC 1-2

FC Black Stars-Winterthur FC 2-6

FC Zurich-Winterthur FC 0-2

Γενικά για την Servette FC η χρονιά φέτος είναι πολύ καλή παρά το ντεφορμάρισμα που έκανε αυτόν τον μήνα. Συνέπεια του να πέσει από την δεύτερη στην τρίτη θέση του πίνακα αλλά και πάλι σε διαφορά αναπνοής θα διεκδικήσει πίσω την θέση στα ερχόμενα play offs και παράλληλα εισιτήριο για τα προκριματικά του ερχόμενου Champions League. Τελευταίο ματς που έδωσε πριν μια βδομάδα όταν και επικράτησε δίκαια με 1-0 εντός της Grasshopper FC και επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 σερί ήττες προηγουμένως. Νωρίς πολύ πέτυχε το νικητήριο τέρμα, έχασε ευκαιρίες για περισσότερα και ως το τέλος διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που είχε και πήρε σημαντικό τρίποντο. Στο Κύπελλο κάνει μια καλή πορεία και δικαίως έφτασε στα ημιτελικά και θα προσπαθήσει να φτάσει στον τελικό για να διεκδικήσει το Κύπελλο μετά από πολλά χρόνια. Δύσκολη αποστολή στην εξαιρετική επίσης φέτος Winterthur FC αλλά έχει δείξει πως έχει την ποιότητα και τους παίκτες για να το καταφέρει. Μοναδικό μειονέκτημα η μέτρια παρουσία της στα περισσότερα ματς που έδωσε τον Απρίλιο. Εκτός αποστολής οι τραυματίες και χρήσιμοι Crivelli (επιθετικός) και Magnin (αμυντικός) Αμφίβολος ο κορυφαίος της παίκτης φέτος Antunes (μέσος και βασικός).

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

Meyrin FC-Servette FC 0-8

FC Bulle-Servette FC 1-4

Servette FC-Stade Lausanne Ouchy 1-1 (5-penalties)

SR Delemont-Servette FC 0-2

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X2 & goal/goal

Δύο ομάδες που ξέρουν πολύ καλά πως να πετυχαίνουν εύκολα γκολ, έχουν ποιοτικούς παίκτες μπροστά και αντίστροφα αμυντικά έχουν θέματα. Μεγάλο το κίνητρο και για τους δύο, σε καλύτερη φόρμα οι γηπεδούχοι παρά την ήττα της περασμένης βδομάδας μετά από καιρό, σε πιο μέτρια φόρμα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι όμως έχουν περισσότερη ποιότητα και με την νίκη ψυχολογίας που πήραν την περασμένη αγωνιστική δύσκολα θα χάσουν.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

28/04/2024 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
28/04/2024 5:30 μμ Βίντερτουρ Σερβέτ Χ2 & Goal/goal 2.10