Ποδόσφαιρο>Gastone

“Βροχή” από γκολ και… κόρνερ!

Έναρξη 31/10/2020 16:00
“Βροχή” από γκολ και… κόρνερ!

Ειδικά Στοιχήματα

Κροτόνε – Αταλάντα

Οι νεοφώτιστοι δίνουν τρελό ρυθμό στα παιχνίδια τους και παίζουν επιθετικά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό δημιουργεί προβλήματα στην άμυνά της, που δέχεται εύκολα το γκολ. Κάτι αντίστοιχο είναι και η Αταλάντα με ποιοτικότερο ρόστερ, έχει το νου της πάντα στην επίθεση και περιμένουμε άκρως θεαματικό ματς με γκολ. Καταλογισμός Πέναλτι (2.60) Απόδοση Betshop.

Νόρτζελαντ – Μίντιλαντ

Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλούς στόχους για φέτος και η νίκη στο μεταξύ τους θα δώσει ώθηση σε όποιον καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Παρατηρούμε ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει βγει κόκκινη κάρτα στα 3 τελευταία ματς, πράγμα που δείχνει την σκληράδα και τη σημασία που δίνουν αμφότερες. Περιμένουμε και σήμερα δυνατό ματς με την κόκκινη κάρτα να έχει πιθανότητες να βγει εκ νέου σε μία από τις δύο. Κόκκινη Κάρτα Over 0.5 (4.70) Απόδοση Novibet.

(ΚΥΡΙΑΚΗ) Λιλ – Λυών

Από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Λυών είναι ο Μέμφις Ντεπάϊ, που έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό. Φέτος ξεκίνησε νωχελικά, ελέω μεταγραφικών σεναρίων, αλλά με το Στρασβούργο είχε τρεις ασίστ και με τη Μονακό στο 4-1 ήταν μέσα στις φάσεις και αποτελούσε μόνιμη απειλή. Μέμφις Ντεπάϊ Anytime Σκόρερ (2.80) Απόδοση Novibet.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικό Combo bet με Γκόλ….Κόρνερ…Κάρτες

Γκλάντμπαχ – Λειψία

Φύσει επιθετική ομάδα η Γκλάντμπαχ, που σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ.  Η Λειψία έχει 4 νίκες στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις με τα «πουλάρια», αλλά η άμυνά της κάνει νερά. Και οι δύο ομάδες στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους επιβεβαίωσαν το Under 10.5 Κόρνερ. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 9.5 (2.80) Απόδοση Novibet.

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ

Η Λίβερπουλ είναι παντοδύναμη εντός έδρας και έχει το εύκολο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δώσουν ρυθμό στο παιχνίδι, αφού βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Επιθετικά έχουν βρει ρυθμό και μπορούν να συνεισφέρουν στο ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν επιβεβαιώσει στα 5/6 τελευταία παιχνίδια τους το Under 10.5 Κόρνερ. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 10.5 (3.00) Απόδοση Novibet.

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone