Αγγλία-Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα

Τα τελευταία εισιτήρια των προημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βρίσκουν κάτοχο απόψε, σε Λονδίνο (Αγγλία-Γερμανία) και Γλασκώβη (Σουηδία-Ουκρανία).
Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης. Αγγλία και Γερμανία τίθενται αντιμέτωπες στην φάση των «16», με έπαθλο το εισιτήριο για την τελική οκτάδα του τουρνουά. Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μπορεί να επικρίθηκε για την υπέρμετρα προσεκτική εικόνα του στον όμιλο, ωστόσο πέρασε αήττητο και χωρίς να δεχτεί γκολ (2-1-0).
Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ βρέθηκε πολύ κοντά στο φάσμα του αποκλεισμού! Αν δεν ήταν εκείνο το σουτ του Γκορέτσκα στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ουγγαρία (2-2), θα είχε αποχαιρετήσει την διοργάνωση. Μοναδικό ελαφρυντικό το γεγονός ότι βρέθηκε σε ένα γκρουπ… καρμανιόλα μαζί με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία και την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία.
Αγγλία – Γερμανία 1:2.55 X:3.20 2:2.90
Αγωνιστικά, οι Άγγλοι παρουσίασαν ένα στιβαρό προφίλ, δεν πήραν ρίσκα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μεσοαμυντικό κομμάτι, ενώ επιθετικά ήταν άστοχοι. Οι Γερμανοί έκαναν το ακριβώς αντίθετο, εμφανίζοντας πολλά κενά από την μέση και πίσω, την ώρα που επιθετικά είχαν την… συνηθισμένη αποτελεσματικότητα.
Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, το πάνω χέρι ανήκει στην Γερμανία. Η «Die Mannschaft» σε σύνολο 32 αγώνων μετράει 15 νίκες έναντι 13 της Αγγλίας, ενώ σε 4 περιπτώσεις δεν υπήρξε νικητής. Σε επίπεδο τελικής φάσης μεγάλης διοργάνωσης, ο απολογισμός είναι συντριπτικά υπέρ των Γερμανών, με 4 προκρίσεις σε 5 αγώνες νοκ άουτ!
Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.
Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην τελική φάση του Euro!
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σχετικά άρθρα

Απόδοση-σοκ για να μπουν όλες οι ελληνικές ομάδες στη League Phase!
Τέσσερις ελληνικές ομάδες θα διεκδικήσουν αυτό το καλοκαίρι την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή, με τον νταμπλούχο…

Special Bets σε Σκανδιναβία και Gold Cup
Τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια την Ίντερ Τούρκου, η οποία όμως δεν χάνει την…

Special Bets σε Νορβηγία, Φινλανδία και Παγκόσμιο
Ρεάλ και Ντόρτμουντ συγκρούονται με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Οι…

Betsson: Ο Βαλαντσιούνας χρίζει ως φαβορί τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague και ρίχνει τον Ολυμπιακό
Η νέα σεζόν της Euroleague πλησιάζει και οι αποδόσεις της Betsson σκιαγραφούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό…

Special Bets από 2.75 μέχρι και 6.10!
Μετά από σχεδόν τρία 24ωρα, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων επιστρέφει με την προημιτελική του φάση.…

Μάθιου Μπένχαμ: Επένδυσε 800.000 και πήρε πίσω 384 εκ. ευρώ
Στα τέλη της δεκαετίας του 2000, η τσακισμένη από τα οικονομικά προβλήματα Μπρέντφορντ, έφτασε μέχρι…