Ποδόσφαιρο>Gastone

Με τα μάτια στο Μόναχο

Έναρξη 05/12/2020 16:30
Με τα μάτια στο Μόναχο

Ειδικά Στοιχήματα

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία

Μεγάλο ντέρμπι στην Γερμανία, με την Μπάγερν να έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη. Ξεκούρασαν παίκτες οι Βαυαροί μεσοβδόμαδα και δείχνουν πως πλέον στοχεύουν στο πρωτάθλημα. Η Λειψία είχε μία μέρα λιγότερη ξεκούρασης και έχει μπροστά της τον «τελικό» με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Αμφότερες έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, ενώ παρατηρούμε ότι η Λειψία έχει 6/7 τελευταία της έχει επιβεβαιώσει το Over 4.5 Κίτρινες  Κάρτες. Ντέρμπι το σημερινό, λογικά θα ανάψουν και τα αίματα. Σε εξαιρετική απόδοση το Combo. Ημίχρονο-Τελικό 1/1 & G/G & Κίτρινες Κάρτες Over 4.5 (9.00) Απόδοση Novibet.

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μάϊντζ

Δύσκολο ματς για προγνωστικά για το «εξάποντο». Τόσο η Αρμίνια, όσο και η Μάϊντζ έχουν ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή, αλλά όσο νωρίς και να είναι στη σεζόν, το μεταξύ τους αποτελεί εξάποντο παραμονής, αφού στο τέλος και ο παραμικρός βαθός που κερδίζεις ή χάνεις μετράει. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο επιθετικός της Μάϊντζ, Ματετά, που έχει σκοράρει επτά γκολ συνολικά, τα έξι εξ’ αυτών στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές. Έχει βρει το ρόλο του στην ομάδα, ενώ και οι συμπαίκτες του τον «ψάχνουν» στην επίθεση. Anytime Σκόρερ Ματετά (2.50) Απόδοση Betshop.

Betshop

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικά Combo Bets με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μπροστά τους το ματς με την Λειψία. Λογικά ίσως ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί, ενώ και υ ρυθμός ίσως να μην είναι τόσο υψηλός από τους «κόκκινους διάβολους». Στα τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων έχουμε παρατηρήσει(6/6) ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία φορά το Over στις Κάρτες, ενώ 8/10 τελευταία για του Λονδρέζους και 7/8 για τη Γιουνάϊτεντ, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε το όριο στα Κόρρνερ. Γκολ Under 3.5 & Κόρνερ Under 10,5 & Κίτρινες Κάρτες Under 3,5 (3.30) Απόδοση Novibet.

Gastone