Όλη η Ευρώπη στα… πόδια των Μέσι – Ρονάλντο – Πογμπά

|||

Με τον ερχομό του νέου έτους, ξεκινάει και η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες, που θα θελήσουν να καλύψουν τα κενά που ενδεχομένως υπάρχουν, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους. Ήδη οι πρώτες φήμες έχουν αρχίσει να φουντώνουν για παίκτες όπως οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Πολ Πογκμπά, με τις στοιχηματικές να έχουν ήδη προσφέρει μία σειρά από αποδόσεις για την ομάδα που θα αγωνίζονται  01/09/2021.

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Μέσι

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, το καλοκαίρι έφτασε μία ανάσα από την έξοδό του από την ομάδα της Βαρκελώνης, αλλά τελικά οι Καταλανοί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Θα καταφέρουν τελικά να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ή θα τον δουν να αποχωρεί για πρώτη φορά από την Βαρκελώνη; Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για να κρατήσει στο ρόστερ της τον Αργεντίνο σταρ, με αποδόσεις… διπλασιασμού. Μάντσεστερ Σίτι (4.50) και Παρί Σεν Ζερμέν (7.00) φαντάζουν ως τις πιθανότερες επόμενες ομάδες του Μέσι και άπαντες περιμένουν την απόφαση των διοικούντων της πρωτεύουσας της Καταλονίας, αλλά και του Αργεντίνου σταρ.

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σταρ άφησε την Μαδρίτη και την Ρεάλ Μαδρίτης για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, με την Γιουβέντους να καταφέρνει να αποσπάσει την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό ανήκει στο παρελθόν, αφού πλέον ο Πορτογάλος επιθετικός είναι και ξανά έτοιμος να εξετάσει τις επιλογές του και να αποφασίσει την ιδανικότερη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το να παραμείνει στο Τορίνο και την Γιουβέντους, προσφέρεται σε απόδοση 2.25, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται (σύμφωνα με τις φήμες) και η Παρί Σεν Ζερμέν, με απόδοση 2.75. Επόμενα φαβορί για τις στοιχηματικές είναι τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (5.00), όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης (8.00), σε περίπτωση που ο Πορτογάλος αποφασίσει να κάνει το μεγάλο comeback.

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Πογκμπά

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, μόνο σίγουρο δεν θεωρείται το τελευταίο διάστημα, αφού τόσο οι διοικούντες της ομάδας, όσο και ο ίδιος δείχνουν να επιθυμούν να συνεχίσουν σε διαφορετικό δρόμο. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν το μεγάλο φαβορί για να κρατήσουν τον Ιταλό σταρ στο ρόστερ τους, σε μία απόδοση που προσφέρεται στο 2.25. Η πιθανή επιστροφή του Πογκμπά στο Τορίνο και την Γιουβέντους έρχεται δεύτερη σε απόδοση 3.50, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, που αναμένεται να χαλάσουν αρκετά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, μοιράζονται την ίδια απόδοση(5.50).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά άρθρα