Mister Swiss

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΠΟΔΟΣΗ: 6.43 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Έναρξη 05/10/2024 19:00
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

FC SION – YVERDON SPORT FC

Στην 6η θέση με 11 βαθμούς είναι η νεοφώτιστη φέτος FC Sion η οποία βγάζει γενικά καλή εικόνα φέτος στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας πάντως δυσκολεύεται και αυτό φάνηκε και την περασμένη αγωνιστική όταν και ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την FC Zurich. Μπήκε κάπως μουδιασμένα στον αγώνα, δέχθηκε γκολ από στατική φάση στο πρώτο μέρος και παρά το ότι έκανε κάποιες καλές φάσεις μετά στο δεύτερο, δεν βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης και ηττήθηκε. Τώρα επιστρέφει στην έδρα της για να υποδεχτεί την Yverdon Sport FC και θέλει την επιστροφή στις νίκες για να παραμείνει στις θέσεις του πρώτου μισού της βαθμολογίας. Πολύ καλή η εικόνα της όταν παίζει στο γήπεδο της καθώς σε 4 αγώνες εκεί, έχει κερδίσει 2 φορές και ισάριθμες ήρθε ισοπαλία, ενώ κράτησε σε 3 ματς το μηδέν. Εκτός αποστολής μόνο λόγω τραυματισμού ο χρήσιμος Bua (μέσος).

Η ομάδα της Yverdon Sport FC βρίσκεται στην 9η θέση με 8 βαθμούς στην βαθμολογία. Πέτυχε την περασμένη αγωνιστική μετά από καιρό νίκη που ήθελε πολύ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς έδειχνε σε μέτρια κατάσταση σε αυτό το κομμάτι. Κέρδισε με 1-0 εντός την ανεβασμένη Sankt Gallen FC και επίσης ανέβηκε στον πίνακα. Έπαιξε πολύ καλά επιθετικά, έβγαλε φάσεις ενώ στην άμυνα χωρίς να είναι όσο καλή θα ήθελε, κατάφερε και κράτησε το μηδέν για δεύτερη φορά φέτος και πήρε μια πολύτιμη νίκη όταν σκόραρε στα τελευταία στάδια του ματς. Τώρα ταξιδεύει στην καυτή έδρα της FC Sion και στόχος της να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ένα μίνι σερί αήττητη που θα της δώσει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια. Εκτός αποστολής οι μακροχρόνια τραυματίες Diop (αμυντικός), Tasar (μέσος), Grodem (μέσος) και Silva (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1X & Over 2,5

Αήττητη στην έδρα της φέτος η FC Sion που βγάζει εκεί μεγάλη δυναμική σε αντίθεση με την Yverdon Sport FC η οποία όταν παίζει εκτός, δύσκολα παίρνει θετικό αποτέλεσμα και αυτό δείχνει ο ένας μόλις πόντος που πήρε φέτος στις εξορμήσεις της. Σαν σύνολο επίσης είναι καλύτερο και πιο δεμένο αυτό της FC Sion και μπορεί να βρει τέρματα απέναντι σε μια προβληματική γενικά άμυνα.

ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

LUZERN FC – LAUSANNE SPORT FC

Η ευχάριστη έκπληξη ως τώρα στο πρωτάθλημα η Luzern FC η οποία φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με FC Zurich και Lugano FC. Πολύ συμπαγές σύνολο που παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει παίζοντας πολύ καλά τακτικά. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 εντός την FC Basel και διατηρήθηκε στην κορυφή του πίνακα. Καλή αμυντική λειτουργία, επέτρεψε λίγες φάσεις στα καρέ της από την πάντα επιθετική φέτος FC Basel, δημιούργησε η ίδια κάποιες επίσης καλές στιγμές χωρίς αποτέλεσμα αλλά προς το τέλος βρήκε γκολ από στημένη φάση και κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού. Τώρα υποδέχεται την Lausanne Sport FC και στόχος της ακόμη μια νίκη για να συνεχίσει στην κορυφή. Εκτός αποστολής οι τραυματίες εδώ και καιρό Beka (αμυντικός), Chader (μέσος) και Karweina (επιθετικός).

10η θέση με 7 βαθμούς για την Lausanne Sport FC η οποία προβληματίζει γενικά φέτος και δείχνει πιο αδύναμη κάπως από πέρσι. Ηττήθηκε πριν μια εβδομάδα εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι της λίμνης όπως ονομάζεται από την μισητή Servette FC με 1-0. Δεν ήταν καλή η απόδοση της γενικά, νωρίς πίσω στο σκορ βρέθηκε και στάθηκε τυχερή σε κάποιες φάσεις και δεν δέχθηκε άλλο τέρμα. Έβγαλε κάποια αντίδραση αλλά όχι όσο ουσιαστική θα ήθελε για να πάρει βαθμολογικό όφελος από το ματς. Τώρα ταξιδεύει στην καυτή έδρα της πρωτοπόρου Luzern FC και θέλει άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα γιατί είναι χαμηλά στον πίνακα και θέλει βαθμούς άμεσα. Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας καρτών ο βασικότατος Dussenne (αμυντικός). Παραμένουν εκτός αποστολής οι πολύτιμοι Custodio (μέσος) και Bernede (μέσος) λόγω τραυματισμού.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Σε φοβερή κατάσταση η Luzern FC, φοβερή ισορροπία ως σύνολο και αυτό την οδηγεί τώρα στην κορυφή. Έχει πολύ καλή ψυχολογία και στην έδρα της ανεβάζει δυναμική λόγω της καυτής ατμόσφαιρας από τους οπαδούς της. Σε ποιότητα υπερέχει λίγο από την Lausanne Sport FC η οποία προβληματίζει φέτος και γενικά δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα, ειδικά εκτός έδρας. Επίσης και πάλι έχουν 3 σημαντικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι.

WINTERTHUR FC – GRASSHOPPER FC

Πολύ κακή ως τώρα η πορεία της φέτος για την Winterthur FC η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή καλή ομάδα και δίκαια είναι στην τελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς. Αγνοεί την νίκη από την 1η αγωνιστική (20 Ιουλίου) και από τότε δέχεται πολλά τέρματα. Πριν μια βδομάδα ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την εκ των πρωτοπόρων Lugano FC και μάλιστα με ανατροπή. Τα πήγε καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση όπου έκανε περισσότερες φάσεις από άλλα ματς και προηγήθηκε, μετά κλείστηκε στα καρέ της και δεν άντεξε στην πίεση των ανώτερων γηπεδούχων και πάλι έχασε. Τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής. Κακό το κλίμα στις τάξεις της, θέλει τώρα μπροστά στους πιστούς οπαδούς της επιστροφή στις νίκες και ειδικά με μια ομάδα όπως η Grasshopper FC η οποία έχει πάνω κάτω τους ίδιους στόχους. Εκτός αποστολής ο αρχηγός της και πολύτιμος Lekaj (αμυντικός) λόγω τιμωρίας καρτών. Παραμένουν έξω λόγω τραυματισμού οι Diaby (αμυντικός), Jankewitz (μέσος), Maluvunu (μέσος), Rohner (μέσος) και Burkart (μέσος).

Μετά από καιρό καλό κλίμα στις τάξεις της Grasshopper FC η οποία με 8 βαθμούς είναι στην 8η θέση του πίνακα. Κέρδισε πριν μια βδομάδα με 0-1 εκτός έδρας την πρωταθλήτρια BSC Young Boys, πράγμα που συνέβη ξανά πριν χρόνια και γέμισε με χαρά το στρατόπεδο της. Προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, κράτησε καλά στην άμυνα γενικά και δέχτηκε λίγες καλές στιγμές στις οποίες δεν παραβιάστηκε η εστία της και πήρε ένα μεγάλο τρίποντο. Τώρα πάει εκτός να παίξει με την ουραγό της βαθμολογίας και στόχος 2η σερί νίκη για να ανέβει και άλλο ψηλά και μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Εκτός αποστολής οι εδώ και καιρό τραυματίες Laws (αμυντικός), Kempter (αμυντικός) και Babunski (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Goal/goal

Αμυντικά και οι δύο δεν πατάνε γενικά καλά, ιδίως οι γηπεδούχοι που είναι και ουραγοί στην βαθμολογία και δέχονται σε κάθε ματς σχεδόν τέρματα. Το κίνητρο για νίκη μιας και είναι τελευταίοι στην βαθμολογία θα δώσει ώθηση για να πετύχουν γκολ νίκης χάρη και στους καλούς παίκτες που έχουν μπροστά. Από την άλλη η Grasshopper FC που είναι πιο σφιχτή ομάδα όμως διαθέτει μονάδες καλές που μπορούν να σκοράρουν από το πουθενά.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

05/10/2024 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/10/2024 7:00 μμ Σιόν Ιβερντόν 1Χ & Over 2,5 2.00
05/10/2024 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/10/2024 7:00 μμ Λουκέρνη Λωζάνη 1 2.01
05/10/2024 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/10/2024 9:30 μμ Βίντερτουρ Γκρασχόπερς Goal/goal 1.60