Lordos

Στη Λισαβόνα με 1.84

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.84 Στη Λισαβόνα με 1.84 Έναρξη 05/09/2024 21:45
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Στη Λισαβόνα με 1.84

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Εξαιρετικά μέτρια η παρουσία της στο Euro της Γερμανίας. Θα μπορούσε να είχε πάει αρκετά ψηλότερα από τα προημιτελικά στα οποία αποκλείστηκε, όμως δεν έψαχνε τόσο τη διάκριση όσο τα… ρεκόρ του Ρονάλντο! Ο σούπερ σταρ της Αλ Νασρ βρέθηκε ξανά στην αποστολή ενώ δεν λείπουν τα νέα πρόσωπα: Τρινκάο, Πέδρο Γκονσάλβες, Βέιγκα, Τιάγκο Σάντος και Κουέντα.

Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σε… κατάρα έχουν εξελιχθεί τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καθώς ούτε στα γήπεδα της Γερμανίας μπόρεσε το κάτι παραπάνω. Συγκεκριμένα απογοήτευσε, καθώς αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, δίχως μάλιστα να κερδίσει κανένα παιχνίδι της. Κρατούσε το εισιτήριο για τους «16» μέχρι το 90+7’ του αγώνα με την Ιταλία, όμως δεν απέφυγε την ψυχρολουσία του 1-1. Πολλά τα προβλήματα στην αποστολή του Ντάλιτς, καθώς δεν κλήθηκαν οι τραυματίες Στάνισιτς, Γιουράνοβιτς, Έρλιτς και Μάγερ. Αποσύρθηκαν οι Μπρόζοβιτς και Βίντα.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στο Nations League, με αμφότερες να θέλουν να αφήσουν άμεσα πίσω τους το Euro. Τα προβλήματα στη στελέχωση των Κροατών, η έδρα και η ποιότητα της Πορτογαλίας, φέρνουν τον άσο στα όρια του 1.50, δικαιολογημένα κατά την άποψή μου. Τον συνδυάζω με το Over 1,5 για το 1.84.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

05/09/2024 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/09/2024 9:45 μμ Πορτογαλία Κροατία 1 & Over 1,5 1.84