Mister Swiss

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΠΟΔΟΣΗ: 16.72 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 01/09/2024 15:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

WINTERTHUR FC – SERVETTE FC

Δεν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα η Winterthur FC φέτος η οποία έχει μόλις 4 βαθμούς με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Ιδίως εκτός έδρας παρουσιάζει κακό πρόσωπο χωρίς να έχει πάρει πόντο ακόμη. Έτσι και πριν μια βδομάδα είχε την ίδια κατάληξη το ματς της κόντρα στην Luzern FC από την οποία έχασε εκτός έδρας με 3-0. Δεν μπόρεσε να βγάλει τις επιθετικές αρετές που έχει, στην άμυνα ήταν ευάλωτη και παίζοντας σε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια δέχθηκε εύκολα τρία τέρματα και ηττήθηκε. Τώρα στην καυτή της έδρα όπου δεν έχει χάσει ακόμη, πάει για το τρίποντο που θα την ανεβάσει κυρίως ψυχολογικά και βαθμολογικά. Πολλές οι απουσίες για τον κόουτς Zaric ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Schmid (αμυντικός), Schattin (αμυντικός), Jankewtiz (μέσος), Rohner (μέσος και βασικός) και Buess (επιθετικός). Συνεχίζει να εκτίει την τιμωρία του λόγω καρτών ο βασικός Baroan (επιθετικός).

Δεν κατάφερε η Servette FC να περάσει σε φάση ομίλων στην Ευρώπη φέτος αφού την Πέμπτη αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Conference League απέναντι στην Chelsea. Έκανε μεγάλη προσπάθεια πάντως καθώς κέρδισε με 2-1 εντός τους Άγγλους πιέζοντας πολύ στο τέλος για το γκολ που θα την έστελνε παράταση αλλά δεν τα κατάφερε. Το 2-0 του πρώτου ματς της στέρησε την πρόκριση της. Τώρα επιστρέφει στο πρωτάθλημα εκεί όπου έχει 9 βαθμούς μαζί με άλλες 5 ομάδες και βρίσκεται ψηλά στον πίνακα. Πάντως έχει καιρό να αγωνιστεί καθώς τελευταίο ματς που έδωσε ήταν στις 11 Αυγούστου κόντρα στην FC Basel όταν και ηττήθηκε με το βαρύ 0-6 εντός έδρας. Τώρα θέλει να τα αφήσει πίσω αυτά και να συνεχίσει θετικά, όπως έκανε στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν με νίκες. Δύσκολη αποστολή πάντως καθώς η Winterthur FC δεν έχασε ακόμη στην έδρα της και θα πιεστεί πολύ για αποτέλεσμα. Χθες απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Adams από την TSG Hoffenheim ο οποίος έπαιξε και παλαιότερα στην Ελβετία με τις FC Basel και BSC Young Boys. Δύσκολα πάντως θα αγωνιστεί σήμερα. Εκτός αποστολής είναι μόνο ο τραυματίας αναπληρωματικός Beniangba (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X2 & Goal/goal

Δύσκολο και αμφίρροπο ματς για προβλέψεις. Αυτό που μας οδηγεί στο ότι δεν θα χάσει η φιλοξενούμενη είναι σίγουρα η ποιότητα και οι επιλογές παικτών που έχει και οι σημαντικές απουσίες της γηπεδούχου. Βέβαια, η Winterthur FC εντός δεν έχασε ακόμη αλλά τελευταία δεν είναι σε καλή κατάσταση και ψάχνει ακόμη φέτος να βρει αγωνιστική ταυτότητα. Δύσκολο πάντως τώρα καθώς δεν έχει βάθος πάγκου με τις πολλές απουσίες που έχει για να τις καλύψει. Επιθετικά πάντως μπορεί να βρει τέρμα μιας και συνήθως είναι αποτελεσματική.

ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

LUGANO FC – SANKT GALLEN FC

Από βαριά ήττα στην Ευρώπη έρχεται η Lugano FC για τα προκριματικά του Europa League όταν ηττήθηκε την Πέμπτη εκτός με 5-1 από την Τούρκικη Besiktas. Δεν χωράει ανάλυσης το ματς όπου δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Πάντως προκρίθηκε στην φάση ομίλου του Conference League και φέτος. Στο πρωτάθλημα είναι με 9 βαθμούς μαζί με άλλες πέντε ομάδες κοντά στην κορυφή αλλά έχει καιρό να παίξει. Τελευταίο παιχνίδι που έδωσε το εντός 2-3 από την Luzern FC η οποία άλωσε την έδρα της. Επιθετικά ήταν και πάλι αποτελεσματική με πολλές φάσεις. Αμυντικά όμως ήταν σε κακή μέρα με πολλά ατομικά λάθη και μοιραία δέχθηκε δύο τέρματα στο τέλος που της στέρησαν βαθμούς. Τώρα επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις και μάλιστα με αντίπαλο την δυνατή Sankt Gallen FC και καλείται να κερδίσει για να ανεβάσει την ψυχολογία της και να διατηρηθεί ψηλά. Διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες για τον κόουτς Croci-Torti ο οποίος πάντως θα προβεί σε αλλαγές στην σύνθεση για λόγους rotation με τα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Μεγάλη πρόκριση στον όμιλο του Conference League για την Sankt Gallen FC η οποία φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Την Πέμπτη κέρδισε στα πέναλτι στην Τουρκία την Trabzonspor (1-1 κανονική διάρκεια) και πέρασε πανηγυρικά. Στο πρωτάθλημα τα πάει περίφημα όπου ισοβαθμεί ψηλά στον πίνακα με την σημερινή αντίπαλο της με 9 βαθμούς και προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Την περασμένη αγωνιστική είχε αναβληθεί το ματς της κόντρα στην FC Zurich λόγω των υποχρεώσεων που είχε στην Ευρώπη. Τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα ήταν στις 11 Αυγούστου όταν και κέρδισε δύσκολα με 1-0 εντός την Grasshopper FC. Τώρα απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται το ίδιο ανταγωνιστική με εκείνη, πάει για να πάρει ένα μεγάλο διπλό που θα την πάει ίσως και στην κορυφή της κατάταξης. Εκτός αποστολής οι μακροχρόνια τραυματίες Nuhu (αμυντικός), Fazliji (μέσος), Karlen (μέσος) και Quintilla (μέσος και βασικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X

Από δυνατά παιχνίδια στην Ευρώπη έρχονται και οι δύο ομάδες, ίσως κουρασμένες πολύ από την μεγάλη προσπάθεια για πρόκριση, ειδικά οι φιλοξενούμενοι που έφτασαν το ματς τους στα πέναλτι. Έτσι οι προπονητές τους θα κάνουν αναγκαστικά κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρουν την ομάδα τους. Μοιάζουν την δεδομένη στιγμή στο γήπεδο ισοδύναμες και θεωρούμε θα είναι αμφίρροπο ματς που θα πάει στην ισοπαλία.

FC ZURICH – LUZERN FC

Μπορεί να ξεκίνησε η σεζόν με πολύ μουρμούρα από τον κόσμο για τις εμφανίσεις της, με εσωτερικές διαμάχες παικτών με τον προπονητή Moniz αλλά παρόλα αυτά είναι στην πρώτη θέση του πίνακα με 10 βαθμούς! Δεν έχει ηττηθεί ακόμη και εντός έδρας παρουσιάζει και καλή εικόνα μπροστά στους οπαδούς της. Έχει πάντως να παίξει ματς πρωταθλήματος από τις 11 Αυγούστου όταν και κέρδισε πολύ δύσκολα με 2-0 εντός την μαχητική Lausanne Sport FC. Το ματς της περασμένης αγωνιστικής που είχε να δώσει κόντρα στην Sankt Gallen FC εκτός αναβλήθηκε λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρασίνων. Τώρα επιστρέφει στο γήπεδο της και απέναντι στην επικίνδυνη και απρόβλεπτη Luzern FC, θα προσπαθήσει για την νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή και θα της δώσει έξτρα ώθηση για την δύσκολη συνέχεια. Εκτός αποστολής εδώ και καιρό οι βασικοί και τραυματίες Conceicao (αμυντικός) και Tosic (αμυντικός).

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε φέτος κάποιος να κάνει τόσο καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η Luzern FC με τις τόσες πολλές και σημαντικές αποχωρήσεις του καλοκαιριού! Φιγουράρει με 10 βαθμούς στην πρώτη θέση του πίνακα μαζί με την σημερινή αντίπαλο της ισόβαθμη. Έχει σερί 4 ματς αήττητη και 3 ματς σερί με νίκες. Τελευταία πριν μια βδομάδα όταν κέρδισε με 3-0 εύκολα εντός έδρας την Winterthur FC. Έπαιξε από το πρώτο λεπτό έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του ματς. Πίεσε πολύ και επιβραβεύτηκε με τρία τέρματα. Τώρα αντιμετωπίζει την FC Zurich που είναι αήττητη φέτος ως τώρα και έχει στόχο αρχικά να μην χάσει και ότι περισσότερο έρθει μετά, καλοδεχούμενο. Εκτός αποστολής οι μακροχρόνια τραυματίες Chader (μέσος) και Beka (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1X & Over 2,5

Οι δύο ομάδες προς έκπληξη πολλού κόσμου είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τώρα και παίζουν μεταξύ τους ένα αμφίρροπο ματς. Προέρχονται από σερί αγώνων αήττητες και σίγουρα αυτό θέλουν να το διατηρήσουν και τώρα για να μείνουν ψηλά στον πίνακα. Η γηπεδούχος πάντως είναι πιο ποιοτική ομάδα και στην έδρα της παρουσιάζεται ακόμη περισσότερο αποτελεσματική. Η Luzern FC μπορεί να τρέχει αήττητο σερί 4 αγώνων αλλά εκτός έδρας είναι μια ομάδα με αδυναμίες που επιθετικά βρίσκει λύσεις συχνά αλλά αμυντικά υστερεί πολύ. Για αυτόν τον λόγο κλείνουμε προς τα αριστερά με κάλυψη στην ισοπαλία, περιμένοντας επίσης να δούμε αγώνα με τέρματα.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

01/09/2024 3:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
01/09/2024 3:15 μμ Βίντερτουρ Σερβέτ Χ2 & Goal/goal 2.00
01/09/2024 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
01/09/2024 5:30 μμ Λουγκάνο Σεν Γκάλεν X 3.80
01/09/2024 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
01/09/2024 5:30 μμ Ζυρίχη Λουκέρνη 1X & Over 2,5 2.20