Mister Swiss

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΠΟΔΟΣΗ: 7.43 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 28/07/2024 15:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

SERVETTE FC – YVERDON SPORT FC

Εκπληκτική εκκίνηση έκανε στο πρωτάθλημα η Servette FC η οποία έδωσε δύο αγώνες ως τώρα και έκανε το 2/2. Μεσοβδόμαδα έπαιξε εντός με την BSC Young Boys για την 5η αγωνιστική που κανονικά είναι τέλος Αυγούστου στο πρόγραμμα αλλά έγινε τώρα το ματς λόγω υποχρεώσεων της Young Boys στο Champions League. Κέρδισε λοιπόν η Servette FC με 3-1, σχετικά εύκολα κιόλας καθώς ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του ματς από τους πρωταθλητές και παίζοντας πολύ καλά επιθετικά πήρε το τρίποντο. Τώρα υποδέχεται για την 2η αγωνιστική την Yverdon Sport FC και στόχος η νίκη και παράλληλα το απόλυτο. Ο κόουτς Haberli θα κάνει κάποιες αλλαγές λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών αλλά όχι πολλές. Όλοι οι παίκτες του θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα.

Ήττα στην πρεμιέρα για την Yverdon Sport FC η οποία ηττήθηκε με 0-2 εντός από την FC Zurich πριν μια βδομάδα. Το ματς ήταν οριακό και κλειστό, ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος προς το τέλος του προηγήθηκε η FC Zurich, ανοίχτηκαν οι πράσινοι και πίεσαν και στο τέλος ενώ κέρδισαν πέναλτι, ακυρώθηκε με VAR και ο διαιτητής τους έδωσε κόκκινη για φάουλ στην αρχή της φάσης. Δέχθηκε και άλλο τέρμα στις καθυστερήσεις και μοιραία έχασε. Τώρα ταξιδεύει στην πόλη της Γενεύης και θέλει να πάρει βαθμολογικό όφελος και να μην αρχίσει με σερί ήττες την σεζόν. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος λόγω καρτών και βασικός Tijani (αμυντικός). Απουσιάζουν και λόγω τραυματισμού οι Tasar (μέσος), Grodem (μέσος), Gunnarsson (αμυντικός), Alves (μέσος) και Silva (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 & Over 2,5

Φαβορί ξεκάθαρο οι γηπεδούχοι που κέρδισαν πριν λίγες μέρες την πρωταθλήτρια και στην πρεμιέρα πριν μια βδομάδα την Luzern FC. Θα κυνηγήσει το απόλυτο σε νίκες για το ιδανικό ξεκίνημα και μπορεί να το καταφέρει αυτό μιας και είναι ανώτερη ποιοτικά από την Yverdon Sport FC και έχει παίκτες διψασμένους για επιτυχίες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προβλήματα στην άμυνα συν κάποιες σημαντικές απουσίες, επιθετικά βέβαια μπορούν να σκοράρουν κάποιο τέρμα καθώς υπάρχουν επικίνδυνοι παίκτες στις τάξεις τους.

ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

FC ZURICH – WINTERTHUR FC

Δυναμικά στην σεζόν μπήκε η FC Zurich η οποία κέρδισε εκτός στην πρεμιέρα την Yverdon Sport FC με 0-2. Πιο αγχωτικό και δύσκολο από όσο δείχνει το σκορ το αποτέλεσμα που κρίθηκε στο τέλος του αγώνα με δύο γκολ, όμως μετράει η νίκη για την FC Zurich. Επίσης μεσοβδόμαδα κέρδισε για την 2η φάση των προκριματικών του Conference League την Shelbourne με 3-0 εντός σφραγίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση παρά τον επαναληπτικό που έχει την ερχόμενη Πέμπτη. Τώρα υποδέχεται στο μικρό ντέρμπι του καντονιού της Ζυρίχης την γειτόνισσα Winterthur FC και θέλει να πάρει και πάλι την νίκη και να συνεχίσει δυναμικά. Σε αλλαγές λόγω του ματς των προκριματικών θα προβεί ο κόουτς Moniz ο οποίος θα στερηθεί επίσης τις υπηρεσίες των τραυματισμένων Tosic (αμυντικός και βασικός), Konceicao (αμυντικός και βασικός) και Leidner (αμυντικός).

Ιδανική αρχή στην πρεμιέρα και για την Winterthur FC η οποία κέρδισε με 1-0 εντός την περασμένη βδομάδα την Sankt Gallen FC. Αιφνιδίασε και παίζοντας πιο κλειστά από ότι μας συνήθισε πέρσι, εγκλώβισε την επιθετική λειτουργία της αντιπάλου της και όσο περνούσε η ώρα απειλούσε περισσότερα, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στα τελευταία στάδια του αγώνα. Τώρα ταξιδεύει κοντά στο Letzigrund για να αντιμετωπίσει την FC Zurich και θέλει αρχικά να διατηρήσει το αήττητο και να πάρει βαθμολογικό κέρδος. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Durrer (μέσος) και Buess (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Goal/goal & Under 4,5

Παιχνίδι που είναι μικρό ντέρμπι στο καντόνι της Ζυρίχης. Υπάρχει η κόντρα για το πρεστίζ κυρίως και οι δύο ομάδες μεταξύ τους όταν παίζουν, σκοράρουν συχνά. Αυτό θεωρούμε ότι θα γίνει και τώρα καθώς διαθέτουν καλές μονάδες επιθετικά, ενώ αμυντικά κρατήσαν στον πρώτο ματς το μηδέν στην άμυνα, κάτι δύσκολο να συνεχιστεί αλλά επίσης δύσκολο και να μπούνε πολλά τέρματα.

SANKT GALLEN FC – BSC YOUNG BOYS

Προσπαθεί να βρει ισορροπία και ταυτότητα η Sankt Gallen FC τώρα στην εκκίνηση της σεζόν μετά τις πολλές αλλαγές του καλοκαιριού, κυρίως τις αποχωρήσεις σε προπονητή και κάποιους κομβικούς παίκτες. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 1-0 εκτός από την Winterthur FC, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς αρκέστηκε σε ανούσια κατοχή και αμυντικά ήταν και πάλι ευάλωτη. Εγκλωβίστηκε από την καλή άμυνα των γηπεδούχων και δεν θύμισε σε τίποτε την επιθετική ομάδα που συνηθίσαμε να βλέπουμε ως τώρα. Πάντως την Πέμπτη κέρδισε για την 2η φάση των προκριματικών του Conference League την Tobol Kostanay από το Καζακστάν με 4-1 και ουσιαστικά είναι σχεδόν στην επόμενη φάση, κάνοντας μάλιστα πολύ καλό παιχνίδι. Τώρα υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια BSC Young Boys η οποία είναι σε κακή κατάσταση αλλά δεν μπορεί με τίποτα να την υποτιμήσει, αν θέλει βαθμολογικό όφελος μπροστά στους φανατικούς οπαδούς της. Σε αλλαγές λόγω του ματς της Ευρώπης θα πάει ο προπονητής της στο αρχικό σχήμα και επιπλέον δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμού οι Nuhu (αμυντικός), Fazliji (μέσος), Karlen (μέσος) και Milosevic (επιθετικός). Αποκτήθηκε πρόσφατα ο νεαρός επιθετικός Cisce που ίσως κάνει ντεμπούτο.

Το χειρότερο ξεκίνημα που θα μπορούσε να κάνει στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί ήδη η περσινή πρωταθλήτρια και κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια BSC Young Boys. 2/2 ήττες στα πρώτα δύο ματς που έδωσε και πολύ μέτριες εμφανίσεις, ιδίως στην άμυνα όπου μπάζει από παντού. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 1-2 από την FC Sion σε ένα ματς με αποτέλεσμα σοκ για πολύ κόσμο. Μεσοβδόμαδα έδωσε αγώνα της 5ης αγωνιστικής που θα γινόταν τέλη Αυγούστου αλλά έγινε τώρα λόγω της συμμετοχής της τότε στα προκριματικά του Champions League. Αποτέλεσμα το ίδιο, ήττα και πάλι και κακή εμφάνιση. Ηττήθηκε με 3-1 εκτός από την Servette FC και έδειξε ότι έχει θέματα σε όλες τις γραμμές της, ακόμη και στην επίθεση που πέρσι της έδωσε ξεκάθαρα τον τίτλο. Ο κόουτς Rahmen που ανέλαβε πριν ένα μήνα, είναι ήδη υπό πίεση και άμεσα πρέπει να βρει τρόπο για την νίκη. Εξέτισε από τιμωρία καρτών και επιστρέφει ο βασικός Hajdam (αμυντικός). Παραμένουν εκτός οι βασικοί και πολύτιμοι Camara (αμυντικός) και Benito (αμυντικός), αμφότεροι λόγω τραυματισμού. Εκτός για τον ίδιο λόγο επίσης οι Jankewitz (μέσος), Janko (αμυντικός) και Conte (επιθετικός). Αμφίβολος ο βοηθητικός Niasse (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1Χ & Over 1,5

Παιχνίδι χωρίς φαβορί που όλα τα αποτελέσματα παίζουν. Θα ρισκάρουμε και θα πάμε με κάλυψη προς τα αριστερά καθώς η εικόνα της Sankt Gallen FC υπολογίζοντας και το ματς Ευρώπης που έδωσε ήταν καλύτερη από αυτήν της Young Boys σε αντίστοιχα παιχνίδια. Αμυντικά και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ μέτρια φάση ως τώρα, στην επίθεση βρίσκουν τέρματα αλλά θεωρούμε με τα χάλια και την πίεση πλέον που έχουν οι πρωταθλητές ότι δεν θα περάσουν με νίκη από την καυτή έδρα του Kybunpark. Σίγουρα πάντως αναμένουμε κάποια τέρματα.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

28/07/2024 3:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
28/07/2024 3:15 μμ Σερβέτ Ιβερντόν 1 & Over 2,5 1.91
28/07/2024 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
28/07/2024 5:30 μμ Ζυρίχη Βίντερτουρ Goal/goal & Under 4,5 2.25
28/07/2024 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
28/07/2024 5:30 μμ Σεντ Γκάλεν Γιούνγκ Μπόις 1X & Over 1,5 1.73