Lordos

Σφραγίζει την πρόκριση με 1.99

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.99 Έναρξη 25/6/2024 22:00
Σφραγίζει την πρόκριση με 1.99

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΑΓΓΛΙΑ: Απογοήτευσε και κόντρα στη Δανία και αυτή τη φορά η άσχημη εικόνα της, της στοίχισε βαθμούς, αφού έμεινε στο 1-1. Προηγήθηκε νωρίς με τον Κέιν, όμως οι Δανοί ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο. Για να τερματίσει πρώτη χρειάζεται είτε νίκη, είτε ισοπαλία και μη νίκη της Δανίας. Με ήττα περνά ως δεύτερη, πάλι αν δεν κερδίσουν οι Δανοί, όμως ακόμα κι αν κερδίσουν, πιθανότατα θα προκριθεί ως τρίτη.

Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη νίκη της στη διοργάνωση, όμως δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τους Σέρβους στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Με νίκη τερματίζει εντός πρώτης δυάδας, ενώ σε περίπτωση που κάνει το… απόλυτο στις ισοπαλίες στον όμιλο, μένει τρίτη και δύσκολα θα περάσει ως μια από τις καλύτερες τρίτες.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπόλικα τα σενάρια στην τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Η Αγγλία έχει σαφώς τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί, ενώ στη Σλοβενία δεν κάνει ούτε η ισοπαλία αφού οι τρεις βαθμοί πιθανότατα θα αποδειχθούν λίγοι στη βαθμολογία των τρίτων ομάδων. Πάντως, δεν περιμένω πολλά-πολλά από καμιά τους, με τα 2-3 γκολ στο 1.99 να με καλύπτουν απόλυτα.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

25/06/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
25/06/2024 10:00 μμ Αγγλία Σλοβενία 2-3 γκολ 1.99