Lordos

Πρεμιέρα με το δεξί και 1.97

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.97 Έναρξη 17/6/2024 16:00
Πρεμιέρα με το δεξί και 1.97

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Όσο ποιότητα της λείπει, τόση ψυχή βγάζει! Πριν δυο χρόνια δεν… υπήρχε στο ποδοσφαιρικό χάρτη, όμως υπό τις οδηγίες του Έντουαρντ Ιορντανέσκου επιστρέφει στον ευρωπαϊκό αφρό. Δεν θέλγει με την μπάλα που παίζει, όμως έχει τον τρόπο της, μέσω της ομοιογένειας και της κυνικότητας. Απουσίαζε από την προηγούμενη διοργάνωση, ενώ έχει να επιδείξει μόλις μια παρουσία σε προημιτελικά το 2000.

Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Διαθέτει ίσως την καλύτερη ομάδα της ιστορίας της. Αστείρευτο το ταλέντο των παικτών της, με τους περισσότερους πια να έχουν παραστάσεις κι εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο. Ντόβμπικ, Τσιγκάνκοφ, Μούντρικ, Ζιντσένκο, Σουντάκοφ, είναι μόνο μερικοί από τους παίκτες που αναμένεται να την… κουβαλήσουν στα γήπεδα της Γερμανίας. Στόχος της η οκτάδα!

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες στα μάτια μου. Ποιότητα κι εμπειρία γέρνουν «επικίνδυνα» προς τη μεριά της πολύ φιλόδοξης Ουκρανίας, ενώ η ομάδα του Ρεμπρόφ τα τελευταία χρόνια παίζει και για τον κόσμο της, πίσω στην εμπόλεμη χώρα. Αποδεκτό το 1.97 του διπλού, για το καλύτερο σύνολο του ζευγαριού.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

17/06/2024 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
17/06/2024 4:00 μμ Ρουμανία Ουκρανία 2 1.97 προγνωστικά Λόρδος