Lordos

Στην κόντρα Ουγγαρίας κι Ελβετίας με 1.97

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.97 Έναρξη 15/6/2024 16:00
Στην κόντρα Ουγγαρίας κι Ελβετίας με 1.97

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Συμμετέχει για τρίτη διαδοχική χρονιά σε τελικά Euro, ψάχνοντας τουλάχιστον την πρόκριση από τον όμιλο. Έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, χαρακτηριστικά αυτού είναι εξάλλου το 4-0 στο «Γουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας στο Nations League αλλά και η νίκη επί της Γερμανίας. Ενότητα και ομοιογένεια στο εσωτερικό της αλλά και επιθετικό στυλ.

Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

ΕΛΒΕΤΙΑ: Δεν λείπει από τις διοργανώσεις των τελευταίων ετών, θέλοντας ωστόσο να κάνει το βήμα παραπάνω. Στην προηγούμενη διοργάνωση έφτασε μέχρι τους «16» όπου αποκλείστηκε από τη Γαλλία στα πέναλτι. Φαβορί για τη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία, όμως βγάζει ένα πρόβλημα στη δημιουργία, με τον Γιακίν να μην βρίσκει λύσεις, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Εξάποντο», στην πρεμιέρα τους κιόλας, αφού αμφότερες στοχεύουν στην πρόκριση από τον όμιλο. Περιμένω παιχνίδι υπομονής, που όμως θα έχει γκολ. Με σημείο δεν βγαίνει καθόλου εύκολα άκρη, όμως τα «2-3 γκολ» στο 1.97 καλύπτουν πολλά σενάρια και παίζονται άνετα.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

15/06/2024 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
15/06/2024 4:00 μμ Ουγγαρία Ελβετία 2-3 γκολ 1.97 προγνωστικά Λόρδος