Lordos

Με το 1.88 στα ισπανικά play off

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.88 Έναρξη 12/6/2024 22:00
Με το 1.88 στα ισπανικά play off

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΕΪΜΠΑΡ: Έφυγε με το 0-0 από το πρώτο παιχνίδι και πλέον ορίζει τις τύχες της. Για να προκριθεί στον τελικό των play off χρειάζεται νίκη ή να μην χάσει σε κανονική διάρκεια και παράταση. Πέναλτι δεν προβλέπονται καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90’ και στα 120’, την πρόκριση την παίρνει αυτή γιατί τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια. Δύναμη το «Ιπουρούα» με ρεκόρ 14-4-3.

Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Νέα Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

ΡΕΑΛ ΟΒΙΕΔΟ: Δεν μπόρεσε να πάρει κεφάλι πρόκρισης στο γήπεδό της και αναγκάζεται πια να βρει νίκη σε ένα αφιλόξενο, για τον καθένα, γήπεδο. Αν βάλουμε στην εξίσωση το γεγονός πως έχει κερδίσει εκεί μόλις μια φορά σε δώδεκα επισκέψεις (το 1957), αλλά και το εκτός έδρας ρεκόρ της (5-6-10) γίνεται εύκολα αντιληπτό το δύσκολο του εγχειρήματος.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ημιτελικός των play off της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, με την Έιμπαρ να είναι πια το φαβορί αφού δεν χρειάζεται καν να νικήσει. Η Οβιέδο, θεωρώ πως έχασε την πρόκριση στο πρώτο ματς και απόψε θα τα βρει μπαστούνια. Μου αρέσει ο άσος στο 1.88 και τον αγοράζω.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

12/06/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
12/06/2024 10:00 μμ Έιμπαρ Ρεάλ Οβιέδο 1 1.88 προγνωστικά Λόρδος