Lordos

Τελευταίο τεστ για Πορτογάλους και Κροάτες με 1.87

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.87 Τελευταίο τεστ για Πορτογάλους και Κροάτες με 1.87 Έναρξη 8/6/2024 19:45
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Τελευταίο τεστ για Πορτογάλους και Κροάτες με 1.87

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Θα μπορούσε να είχε φτάσει σε… διαστημικό σκορ κόντρα στους Φινλανδούς την Τρίτη αν ήταν περισσότερο εύστοχη. Κέρδισε με 4-2, δεχόμενη δύο γκολ στις δύο τελικές των Σκανδιναβών, κάτι που προβληματίζει τον Μαρτίνεζ ενόψει Euro. Στο 12-0-1 το ρεκόρ με τον Ισπανό στον πάγκο της. Δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρούμπεν Νέβες.

ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

ΚΡΟΑΤΙΑ: Με εναλλακτικό σχήμα και πρόσωπα, κέρδισε με 3-0 τη Βόρεια Μακεδονία στο πρώτο φιλικό του Ιουνίου. Και αυτή βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ξεκινά τις υποχρεώσεις της το επόμενο Σάββατο με πολύ απαιτητικό ματς κόντρα στους Ισπανούς, που είναι και το φαβορί του ομίλου.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεύτερο (και τελευταίο) φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη του Euro της Γερμανίας και προφανώς, θα θέλουν να φτιάξουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους ενόψει του τουρνουά. Αμφότερες έχουν υψηλές προσδοκίες, όμως θα πρέπει να τις δούμε και στην πράξη. Για την ώρα, το Goal/goal στο 1.87 στη μεταξύ τους αναμέτρηση μου κάνει. Η Πορτογαλία δέχθηκε δύο ακριβώς τέρματα και στα τρία τελευταία της παιχνίδια.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

08/06/2024 7:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
08/06/2024 7:45 μμ Πορτογαλία Κροατία Goal/goal 1.87