Lordos

Bet Builder του 2.10 στο Ρότερνταμ

ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.10 Bet Builder του 2.10 στο Ρότερνταμ Έναρξη 6/6/2024 21:45
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Bet Builder του 2.10 στο Ρότερνταμ

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τελικά του Euro της Γερμανίας, όπου οι στόχοι της είναι υψηλοί. Βρίσκεται σε όμιλο με Γαλλία, Αυστρία και Πολωνία και το έργο της δεν θα είναι απλό. Τα σημαντικότερα αγωνιστικά νέα έρχονται από την απώλεια του Ντε Ρόον λόγω τραυματισμού και την επιστροφή του Βαϊνάλντουμ στις κλήσεις του Κούμαν.

ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

ΚΑΝΑΔΑΣ: Γράφει ιστορία, καθώς για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε Copa America. Αντίπαλοί του, η Αργεντινή, το Περού και η Χιλή, με την πρόκριση από το γκρουπ να μοιάζει δύσκολη υπόθεση. Ντεμπούτο για τον κόουτς Τζέσι Μαρς στον πάγκο απόψε, ενώ ακολουθεί φιλικό με τη φιναλίστ του Μουντιάλ, Γαλλία. Φυσικά, θα γίνουν δοκιμές.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φιλική αναμέτρηση στο «Ντε Κάουπ» του Ρότερνταμ, με αμφότερες τις ομάδες να βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας. Η Ολλανδία για το Euro και ο Καναδάς για την παρθενική του συμμετοχή σε Copa America. Ένα σκαλί πιο πάνω ποιοτικά οι «οράνιε», οι οποίοι πάντα ανεβάζουν στροφές μπροστά στον κόσμο τους. Χαμηλά οι τιμές τους, όμως αν συνδυάσουμε άσο, Over 1,5 και Over 6,5 κόρνερ, φτάνουμε στο 2.10.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

06/06/2024 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
06/06/2024 9:45 μμ Ολλανδία Καναδάς 1 & Over 1,5 & Over 6,5 κόρνερ 2.10