Lordos

Λίγο πριν το Euro με 2.00

ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Λίγο πριν το Euro με 2.00 Έναρξη 4/6/2024 22:00
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Λίγο πριν το Euro με 2.00

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΙΤΑΛΙΑ: Με μπόλικο άγχος κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Euro της Γερμανίας. Τερμάτισε δεύτερη στο γκρουπ, όμως είχε την ισοβαθμία με την Ουκρανία κι έτσι πήρε αυτή το απευθείας εισιτήριο. Θα έχει έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε το 2021. Με τον Σπαλέτι πια στον πάγκο από τον περασμένο Σεπτέμβριο και με ορισμένες εκπλήξεις στην αποστολή, αφού δεν κλήθηκαν οι Λοκατέλι, Πολιτάνο, Νιόντο και Ιμόμπιλε.

ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

ΤΟΥΡΚΙΑ: Δίνει το παρών σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τρίτη διαδοχική χρονιά και έκτη συνολικά, ύστερα από την πρωτιά στον προκριματικό όμιλο, αφήνοντας πίσω της Κροατία και Ουαλία. Πολύ ταλαντούχο το ρόστερ της, ειδικά από τη μέση και μπροστά, με τον μίνιμουμ στόχο να είναι η πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φιλική αναμέτρηση στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» της Μπολόνια, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει Euro. Αμφότερες έχουν μεγάλες προσδοκίες στα γήπεδα της Γερμανίας και δύσκολα θα δούμε στο αποψινό ματς υψηλό ρυθμό και μεγάλη ένταση. Προφανώς θέλουν να κρατήσουν δυνάμεις και να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς. Τα «2-3 γκολ» στο 2.00 με καλύπτουν.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

04/06/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
04/06/2024 10:00 μμ Ιταλία Τουρκία 2-3 γκολ 2.00