Lordos

Στον τελικό του Ολυμπιακού με 1.86

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.86 Στον τελικό του Ολυμπιακού με 1.86 Έναρξη 29/5/2024 22:00
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Στον τελικό του Ολυμπιακού με 1.86

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απίστευτο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό, που για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετέχει σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τρομερή η στιγμή, με το μομέντουμ να τον ευνοεί, όμως απαιτείται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του τελικού. Εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του παρουσία την επόμενη χρονιά μέσω του πρωταθλήματος ύστερα από το εκτός έδρας 2-2 με τον Παναθηναϊκό και «έδιωξε» αυτό το άγχος.

ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Για δεύτερη διαδοχική χρονιά φτάνει στο τέρμα του δρόμου στο Conference League, ευελπιστώντας ωστόσο η φετινή διαδρομή να έχει διαφορετική κατάληξη. Πέρσι, έχασε το τρόπαιο από τη Γουέστ Χαμ, όμως σίγουρα απέκτησε χρήσιμες εμπειρίες. Και αυτή, όπως και ο Ολυμπιακός, εξασφάλισε την παρουσία της στη διοργάνωση και του χρόνου.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ολυμπιακός και Φιορεντίνα κοντράρονται στον τελικό του Conference League, με τις στιγμές να είναι ιστορικές για τους Πειραιώτες, αφού καταφέρνουν να φτάσουν σε τελικό διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ για πρώτη φορά! Το κυρίως διακύβευμα προφανώς και είναι η κούπα, όμως και η εξασφάλιση της παρουσίας στον ενιαίο όμιλο του Europa League, δεν είναι μικρή υπόθεση για καμιά από τις δύο ομάδες. Στοιχηματικά, αξίζει το Goal/goal στα επίπεδα του 1.86, αφού πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

29/05/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
29/05/2024 10:00 μμ Ολυμπιακός Φιορεντίνα Goal/goal 1.86