Mister Swiss

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFFS & PLAY OUTS – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFFS & PLAY OUTS – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Έναρξη 11/5/2024 21:30
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFFS & PLAY OUTS – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

BSC YOUNG BOYS – LUGANO FC

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου είναι και πάλι φέτος όπως και πέρσι η ομάδα της Young Boys η οποία είναι στην κορυφή του πίνακα με 68 βαθμούς. Απέχει 8 βαθμούς διαφορά από την ομάδα που την ακολουθεί στην δεύτερη θέση και σήμερα κόντρα στην Lugano FC με νίκη ίσως πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από μια μεγάλη νίκη την περασμένη βδομάδα για την φάση των play offs όταν και κέρδισε δίκαια με 0-2 εκτός την FC Zurich. Ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει βάζοντας μάλιστα όμορφα τέρματα. Τώρα υποδέχεται την Lugano FC και μοναδικός στόχος η νίκη η οποία αν έρθει θα της δώσει το πρωτάθλημα από τώρα αν χάσει βαθμούς η Servette FC στον αγώνα της αύριο. Θα έχει απουσίες πάντως σε αυτό το σημαντικό ματς καθώς εκτός αποστολής θα είναι οι κομβικοί παίκτες Ganvoula (επιθετικός και βασικός) και Monteiro (επιθετικός και βασικός). Ο πρώτος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών και ο δεύτερος λόγω τραυματισμού. Παραμένουν εκτός αποστολής οι μακροχρόνια τραυματίες Ugrinic (μέσος), Benito (αμυντικός) και Lustenberger (αμυντικός).

Συνεχίζει την προσπάθεια της η Lugano FC για να τερματίσει στην δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του ερχόμενου Champions League. Είναι στην 3η θέση του πίνακα με 59 βαθμούς και κυνηγάει την Servette FC η οποία είναι ένα πόντο από πάνω της. Πριν μια βδομάδα σταμάτησε το αήττητο σερί που είχε ως τότε (9 ματς χωρίς ήττα) καθώς ηττήθηκε με 0-1 εντός από την Sankt Gallen FC. Δεν παρουσίασε την φρεσκάδα και την επιθετικότητα που την διέκρινε σε προηγούμενα παιχνίδια και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Προσπάθησε στην επανάληψη αλλά της έλλειπε η ουσία στην τελική πάσα και δεν κατάφερε να πάρει κάτι. Τώρα πάει στην Βέρνη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αν και ξέρει πως θα δυσκολευτεί πολύ για να το καταφέρει αλλά φέτος γενικά έδειξε ότι μπορεί να το κάνει. Εκτός αποστολής ο μακροχρόνια τραυματίας Hajrizi (αμυντικός). Επιστρέφει μετά από τραυματισμό ο αναπληρωματικός Przybylko (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 & over 1,5

Παιχνίδι που όπως είπαμε ίσως δώσει τον τίτλο στην Young Boys αν στραβοπατήσει αύριο η Servette FC. Είναι σε καλή κατάσταση οι παίκτες της και θέλουν πολύ να πανηγυρίσουν μπροστά στους οπαδούς τους το πρωτάθλημα ή τουλάχιστον να φτάσουν ακόμη ένα σκαλί κοντά σε αυτό. Παρά τις δύο σημαντικές απουσίες που έχουν, μπορούν να πάρουν το ματς καθώς έχουν την ποιότητα για να το πράξουν και επίσης η Lugano FC έδειξε ευάλωτη μετά από καιρό στο ματς που έχασε. Τέλος η εμπειρία είναι ένας παράγοντας που μας πάει προς τον άσο με τέρματα.

STADE LAUSANNE OUCHY – YVERDON SPORT FC

Δεν γλιτώνει τον απευθείας υποβιβασμό η Stade Lausanne Ouchy η οποία είναι τελευταία με 23 βαθμούς μόλις στην τελευταία θέση και απέχει 10 μακριά από την θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Πριν μια βδομάδα έπαιζε το τελευταίο της χαρτί όπως φάνηκε και ηττήθηκε τελικά με 3-2 εκτός από την Grasshopper FC, ομάδα που κυνηγάει και είναι από πάνω της. Τι και αν βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, ισοφαρίστηκε αντίστοιχες και στο τέλος του ματς στις καθυστερήσεις δέχτηκε και τρίτο τέρμα για να χάσει το ματς. Το τελείωσε με 10 παίκτες λόγω αποβολής. Παρόλα αυτά προσπάθησε και επιθετικά μετά από καιρό ήταν καλή. Αμυντικά όπως πάντα φέτος για κλάματα. Τώρα υποδέχεται την Yverdon Sport FC και θέλει να κάνει το καθήκον της και να εξαντλήσει τις όποιες ελάχιστες πιθανότητες έχει για παραμονή με νίκη. Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας καρτών από αποβολή οι πολύτιμοι Mahmoud (μέσος και βασικός) και Gharbi (μέσος και βασικός). Εκτός θα είναι για το ματς και οι Camara (αμυντικός και βασικός), Obexer (αμυντικός) και Akichi (μέσος και βασικός).

Σχεδόν κλείδωσε την παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία η νεοφώτιστη φέτος Yverdon Sport FC η οποία είναι με ασφάλεια πλέον στην 8η θέση με 43 βαθμούς. Απέχει δηλαδή 10 βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις και έχει σχεδόν πραγματοποιήσει τον στόχο της. Κέρδισε πριν μια βδομάδα εντός με 3-1 την Lausanne Sport FC παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και κυριαρχώντας κατά κράτος της αντιπάλου της. Τώρα ταξιδεύει στην έδρα της ουραγού της κατηγορίας που είναι σχεδόν υποβιβασμένη και με καλή ψυχολογία πάει να πάρει το τρίποντο που θα της δώσει επίσημα και μαθηματικά την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια. Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας καρτών ο πολύτιμος Tijani (αμυντικός και βασικός). Εκτός αποστολής και οι μακροχρόνια τραυματίες Grodem (μέσος), Vidakovic (μέσος), Ake (μέσος), Corness (μέσος), Jaquenoud (αμυντικός), Tasar (μέσος και βασικός) και Silva (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2

Ασχέτως των ελάχιστων πιθανοτήτων παραμονής που έχει η γηπεδούχος, δεν δείχνει να πιστεύει κανένας πλέον στο στρατόπεδο της ότι θα πετύχουν κάτι μετά την ήττα της περασμένης βδομάδας. Επίσης έχουν δύο απουσίες των καλύτερων παικτών τους φέτος και έχοντας απέναντι μια ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά Yverdon Sport FC, μόνο με θαύμα θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη κλειδώνουν την παρουσία τους και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια και μοναδικός στόχος να κλειδώσουν το τρίποντο από νωρίς.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

11/05/2024 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
11/05/2024 9:30 μμ Γιούνγκ Μπόις Λουγκάνο 1 & Over 1,5 2.20
11/05/2024 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
11/05/2024 9:30 μμ Λωζάνη Ουσί Ιβερντόν 2 2.55