Mister Swiss

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFFS & PLAY OUTS – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFFS & PLAY OUTS – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 5/5/2024 15:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFFS & PLAY OUTS – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

FC BASEL – LUZERN FC

Μια αποτυχημένη σεζόν φτάνει στο τέλος της για την FC Basel η οποία παίζει στα play outs χάρη στην πολύ μέτρια εικόνα που είχε γενικά φέτος. Τερμάτισε με 40 βαθμούς στην 9η θέση του πίνακα αλλά ευτυχώς για αυτήν απέχει 10 πόντους μακριά από την επικίνδυνη προτελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Πριν δύο βδομάδες στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη με 1-1 εκτός κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο Luzern FC. Δύο πρόσωπα είχε στο παιχνίδι, ένα καλό στο πρώτο μέρος και ένα κακό στο δεύτερο. Αστάθεια και πάλι σε απόδοση στην εμφάνιση της και τώρα θέλει στην έδρα της να πάρει την νίκη για να αρχίσει να καθαρίζει την υπόθεση παραμονή και να προσπαθήσει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία. Εκτός αποστολής οι μακροχρόνια τραυματίες Jovanovic (επιθετικός), Veiga (μέσος και βασικός) και Kolloli (μέσος και βασικός). Επιστρέφουν μετά από πολύ καιρό και είναι διαθέσιμοι οι Comas (αμυντικός), Lopez (αμυντικός) και Hunziker (επιθετικός).

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Luzern FC η οποία τερμάτισε στην 7η θέση και αντί για τα play offs, θα αγωνιστεί στα play outs τελικά και συνεπώς ο στόχος της Ευρώπης χάθηκε. Και μάλιστα στο τέλος της σεζόν όταν και έκανε μια αγωνιστική κοιλιά παρόλο που ήταν στις πρώτες έξι θέσεις στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Τώρα θα μπει στην διαδικασία απλά για να τερματίσει στην 7η θέση (1η του γκρουπ) για λόγους μόνο γοήτρου ως στόχο. Αντιμετωπίζει την FC Basel εκτός έδρας, ομάδα με την οποία έπαιξε τελευταία φορά πριν δύο βδομάδες τον τελευταίο αγώνας και ήρθε εντός ισόπαλη με 1-1 σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Εκτός αποστολής για τον κόουτς Frick οι τραυματίες Beloko (μέσος και βασικός), Simani (αμυντικός και βασικός), Heller (τερματοφύλακας), Spadanuda (μέσος), Chader (μέσος και βασικός) και Beka (αμυντικός). Επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό ο Ademi (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Η FC Basel έχει και καλή παράδοση κόντρα στην Luzern FC ανεξαρτήτως έδρας τα τελευταία χρόνια, έχει επιστροφές παικτών και πιο πολλές ποιοτικές επιλογές για το ματς και έχει μεγαλύτερο κυρίως κίνητρο για την νίκη. Η Luzern FC έχει και απουσίες σημαντικές, μπαίνει για να κάνει αγγαρεία κυριολεκτικά στα play outs και επίσης έχει και μέτρια ψυχολογία καθώς λόγω της συμμετοχής της σε αυτό το γκρουπ, ξεκίνησαν από την διοίκηση φυγές παικτών για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

FC ZURICH – BSC YOUNG BOYS

Η φετινή σεζόν για την FC Zurich είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και αστάθεια σε απόδοση, κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και προς το τέλος του όπου η ομάδα είχε καθοδική πορεία στον πίνακα. Παρόλα αυτά, κατάφερε όντας στην 6η θέση να μπει στο γκρουπ των play offs και να διεκδικήσει εισιτήριο για την Ευρώπη. Έχει 48 βαθμούς και απέχει 2 μόλις από την προνομιούχο τέταρτη θέση. Πριν δύο βδομάδες στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 0-1 εντός από την Sankt Gallen FC, σε ένα ματς στο οποίο δεν έπαιξε άσχημα και θα μπορούσε να ισοφαρίσει εύκολα αν ήταν πιο καλή στην τελική προσπάθεια. Τώρα ξεκινάει την μάχη των play offs απέναντι στην πρωτοπόρο BSC Young Boys την οποία υποδέχεται και θέλει την νίκη για να μπει δυναμικά και να σκαρφαλώσει στον πίνακα. Εκτός αποστολής μόνο ο τραυματίας Reichmuth (μέσος).

Η περσινή πρωταθλήτρια Young Boys κατάφερε και φέτος και τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 65 βαθμούς και 6 διαφορά από την δεύτερη ομάδα στον πίνακα. Απόλυτο φαβορί και φέτος για τον τίτλο παρά την δύσκολη χρονιά που είχε με μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση της. Πριν δύο βδομάδες κέρδισε με 1-2 εκτός την δυνατή φέτος Winterthur FC, σπάζοντας παράλληλα αήττητο 11 σερί αγώνων που είχε. Δείχνει αυτό από μόνο του πως είναι σε καλή φάση αγωνιστικά και μπαίνει αποφασισμένη στα play offs για να καθαρίσει τον τίτλο με μια νίκη απόψε στην πόλη της Ζυρίχης. Εκτός αποστολής οι μακροχρόνια τραυματίες και πολύτιμοι Ugrinic (μέσος και βασικός), Benito (αμυντικός και βασικός) και Lustenberger (αμυντικός και αρχηγός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Goal/goal

Ανοικτό παιχνίδι περιμένουμε στο Letzigrund καθώς η FC Zurich θέλει νίκη για να μείνει στο κυνήγι της Ευρώπης και από την άλλη η πρωτοπόρος που είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, θα παίξει για την νίκη για να αρχίσει να κλειδώνει από νωρίς τον τίτλο και για να μην μπει σε περιπέτειες αφού έχει μόλις 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

YVERDON SPORT FC – LAUSANNE SPORT FC

Μπορεί να ήταν νεοφώτιστη φέτος η Yverdon Sport FC στην μεγάλη κατηγορία αλλά έδειξε γενικά καλό πρόσωπο και με την επιμονή της κατάφερε να τερματίσει με 40 βαθμούς στην 10η θέση του πίνακα, 10 μακριά από την 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Μπαίνει με καλή ψυχολογία στα play outs και θα προσπαθήσει συλλέγοντας πόντους από νωρίς να κλειδώσει τον μεγάλο στόχο της παραμονής που έχει φέτος. Πριν δύο βδομάδες κέρδισε εύκολα εντός με 3-0 την ουραγό Stade Lausanne Ouchy κάνοντας ότι ήθελε στο γήπεδο και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Υποδέχεται σήμερα την Lausanne Sport FC και θέλει να μπει με το δεξί στην διαδικασία για να πανηγυρίσει μετά την παραμονή της στην κατηγορία. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Jaquenoud (αμυντικός), Corness (μέσος), Silva (μέσος), Grodem (μέσος) και Tasar (επιθετικός και βασικός). Επιστρέφει από τραυματισμό ο αρχηγός της Sauthier (αμυντικός και βασικός).

Μόνο χαρά μπορεί να νιώθει για την πορεία της φέτος στην κατηγορία όπου ήταν νεοφώτιστη η Lausanne Sport FC. Τερμάτισε στην κανονική διάρκεια με 40 βαθμούς στην 8η θέση και απέχει 10 μακριά από τις δύο επικίνδυνες θέσεις. Αυτές θέλει να αποφύγει και θα μπει στα play outs με στόχο να τελειώνει από νωρίς και να πανηγυρίσει την παραμονή της. Στο πρωτάθλημα πριν δύο βδομάδες ηττήθηκε δίκαια με 2-0 εκτός έδρας από την Lugano FC. Ήταν κακή αγωνιστικά στο παιχνίδι και χωρίς ουσία στην επίθεση και με κακή αμυντική λειτουργία δεν μπόρεσε να βγάλει κάτι καλό. Τώρα ταξιδεύει στην έδρα της επίσης νεοφώτιστης Yverdon Sport FC και θέλει την νίκη για να κάνει καλό ξεκίνημα στην διαδικασία. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Rrudhani (μέσος και βασικός), Coyle (επιθετικός) και Kalu (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X

Παιχνίδι μοιρασμένο ανάμεσα στις νεοφώτιστες που δείχνουν ότι καθαρίζουν με την παραμονή τους στην κατηγορία. Βολικό αποτέλεσμα η ισοπαλία για αρχή καθώς είναι το ίδιο ασταθής σε απόδοση αλλά βρίσκουν τέρματα εύκολα σχετικά και στην άμυνα έχουν τις παραπάνω φορές πολλά κενά. Είναι επίσης στην ίδια θέση στην βαθμολογία και έχουν πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Με ρίσκο η ισοπαλία που όμως με τα πιο πάνω δεδομένα μπορεί να έρθει.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

05/05/2024 3:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/05/2024 3:15 μμ Βασιλεία Λουκέρνη 1 2.10
05/05/2024 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/05/2024 5:30 μμ Ζυρίχη Γιούνγκ Μπόις Goal/goal 1.56
05/05/2024 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
05/05/2024 5:30 μμ Ιβερντόν Λωζάνη Χ 3.70