Lordos

Κούραση μεν, με 2.00 το φαβορί δε

ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Κούραση μεν, με 2.00 το φαβορί δε Έναρξη 17/3/2024 16:30
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Κούραση μεν, με 2.00 το φαβορί δε

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ, διασύρθηκε με 5-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Πολύ μεγάλο το αμυντικό της πρόβλημα το τελευταίο διάστημα, με τα καθαρά δίχτυα να σπανίζουν. Βάζει διαχρονικά δύσκολα στη Λεβερκούζεν στην έδρα της.

Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση!

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Βρέθηκε κοντά σε πολύ χοντρό κάζο, όμως με δύο γκολ του Σικ στις καθυστερήσεις πέρασε το εμπόδιο της Κάραμπακ και βρέθηκε στα προημιτελικά του Europa League. Συνεχίζει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και φυσικά παραμένει πρώτο φαβορί για τον τίτλο στην Bundesliga.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει κούραση εκατέρωθεν από τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, όμως η Φράιμπουργκ έχει να διαχειριστεί ένα ταξίδι και μια πεντάρα… Η Λεβερκούζεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα και φαντάζει λογικό φαβορί παρά την άσχημη παράδοση. Διπλό και Under 4,5, όπως συνηθίζει φέτος η αρμάδα του Αλόνσο, στο 2.00.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

17/03/2024 4:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
17/03/2024 4:30 μμ Φράιμπουργκ Λεβερκούζεν 2 & Under 4,5 2.00