Mister Swiss

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 17/3/2024 15:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

FC ZURICH – STADE LOZANNE OUCHY 3:15

Στην 4η θέση με 42 βαθμούς βρίσκεται η FC Zurich η οποία κάνει μεγάλη προσπάθεια να μπει στην πρώτη τριάδα. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως με την έλευση του νέου έτους είναι πολύ πιο μέτρια αμυντικά και επιθετικά δυσκολεύεται περισσότερο σε αντίθεση με την αρχή της σεζόν. Πριν μια βδομάδα ηττήθηκε με 3-2 εκτός από την Yverdon Sport FC καθώς πλήρωσε τα πολλά λάθη στην άμυνα. Το πλήρωσε προς το τέλος του ματς όταν και δέχθηκε το γκολ που την πλήγωσε για να χάσει το παιχνίδι. Τώρα υποδέχεται την ουραγό Stade Lausanne Ouchy και μόνο νίκη έχει στόχο, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία. Άλλωστε της το χρωστάει καθώς δεν την κέρδισε στο αντίστοιχο ματς του δεύτερου γύρου. Θα παραταχθεί πλήρης χωρίς καμία απουσία παίκτη.

Λίγες ελπίδες για παραμονή έχει η Stade Lausanne Ouchy, όμως προσπαθεί όσο γίνεται να τις εξαντλήσει καθώς πριν μια βδομάδα κέρδισε ανέλπιστα με 2-1 εντός έδρας την Luzern FC. Ήταν καλύτερη της αντιπάλου της, έκανε πολλές φάσεις και ήταν ίσως το μοναδικό της παιχνίδι φέτος που τα πήγε περίφημα στην άμυνα παρά το ότι δέχθηκε τέρμα. Τώρα έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της FC Zurich αλλά και πάλι με αμυντικό πλάνο και παράταξη θα προσπαθήσει για κέρδος. Το έκανε και στο αντίστοιχο μεταξύ τους ματς στον δεύτερο γύρο όταν και πήρε ισοπαλία τότε. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Obexer (αμυντικός), Tsoungui (αμυντικός), Eberhard (μέσος), Damascan (επιθετικός) και Abi (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2-3 goals

Με δεδομένο ότι η FC Zurich θέλει νίκη και μόνο στην έδρα της αλλά τελευταία δυσκολεύεται επιθετικά να βρει εύκολα τέρματα, περιμένουμε να πάει στο ματς σε ένα ισορροπημένο ρυθμό. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι με μαζική άμυνα θα παραταχθούν για να την δυσκολέψουν περισσότερο και να πάνε στις κόντρα επιθέσεις. Χαμηλό εύρος τερμάτων περιμένουμε να δούμε, όπως γίνεται συχνά το τελευταίο διάστημα.

LAUSANNE SPORT FC – BSC YOUNG BOYS 5:30

Στο ίδιο έργο θεατές ήταν όσοι παρακολούθησαν την Lausanne Sport FC πριν μια βδομάδα. Στάθηκε γενικά καλά απέναντι στην φορμαρισμένη Servette FC αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας καθώς ξανά ήταν κάκιστη αμυντικά και πολύ επιπόλαιη μπροστά. Έτσι παραμένει στην 11η και προτελευταία θέση του πίνακα αλλά πολύ κοντά στις ομάδες από πάνω που κυνηγάει για να παραμείνει στην κατηγορία. Τώρα υποδέχεται την πρωτοπόρο Young Boys, ακόμη ένα τεράστιας δυσκολίας ματς και θέλει βαθμολογικό κέρδος για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι παραμονής με πολλές πιθανότητες για την συνέχεια. Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας καρτών ο χρήσιμος Roche (μέσος και βασικός). Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Grippo (αμυντικός), Ilie (μέσος και βασικός), Coyle (επιθετικός) και Kalu (μέσος).

Πρώτη στην βαθμολογία η περσινή πρωταθλήτρια Young Boys με 54 βαθμούς έχοντας μόλις 1 βαθμό διαφορά από την δεύτερη Servette FC, νιώθοντας κοντά πολύ την ανάσα της. Το ευτύχημα την περασμένη βδομάδα στην μετά-Wicky εποχή πως επέστρεψε μετά από 3 ματς στις επιτυχίες και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο στο μεγάλο ντέρμπι εντός με την FC Basel. Κέρδισε με 5-1, έβαλε από το πρώτο μέρος 3 τέρματα κλειδώνοντας το αποτέλεσμα και απλά έδωσε διαστάσεις θριάμβου προς το τέλος. Έτσι λοιπόν ήταν ονειρικό το ντεμπούτο στον πάγκο της του υπηρεσιακού προπονητή της Joel Magnin και τώρα για να μείνει στην κορυφή του πίνακα θέλει νίκη απέναντι στην επικίνδυνη Lausanne Sport FC. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Imeri (μέσος), Benito (αμυντικός και βασικός) και Ugrinic (μέσος και βασικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2 & over 1.5 goals

Μετά από μια τεράστια και εμφατική νίκη σε ντέρμπι που σηματοδότησε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, η Young Boys πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο ματς μετά από καιρό και αναμένουμε παίζοντας το ίδιο επιθετικά να κερδίσει. Η Lausanne Sport FC ίσως την δυσκολέψει καθώς είναι καλή ομάδα αλλά αμυντικά μπάζει από παντού και είναι επιρρεπής γενικότερα σε ατομικά λάθη στα μετόπισθεν.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

LUZERN FC – SERVETTE FC 5:30

Έπεσε μετά από καιρό η Luzern FC από την πρώτη εξάδα του πίνακα και πλέον απειλείται σοβαρά να μείνει εκτός αυτής. Και αυτό γιατί φαίνεται ότι τελευταία είναι ασταθής και πάει να κάνει στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν αγωνιστική κοιλιά. Πριν μια βδομάδα ηττήθηκε εκτός με 2-1 από την Stade Lausanne Ouchy η οποία είναι ουραγός. Έπαιξε πολύ κακά αμυντικά και επιθετικά δεν είχε λύσεις πολλές καθώς έλλειψε με την απουσία του από το κέντρο ο νεαρός και δημιουργικός αρχηγός της Jashari. Τώρα καλείται άμεσα να συνέλθει έχοντας όμως απέναντι της μια φορμαρισμένη Servette FC η οποία είναι παράλληλα και κουρασμένη από το ματς Ευρώπης που έδωσε την Πέμπτη που πέρασε. Επανέρχεται μετά από τιμωρία καρτών ο ηγέτης της Jashari (μέσος και βασικός). Εκτός οι τραυματίες Heller (τερματοφύλακας), Beka (αμυντικός),Spadanuda (μέσος) και Chader (επιθετικός). Επανήλθε μετά από τραυματισμό ο αναπληρωματικός Ademi (επιθετικός).

Το όνειρο της Ευρώπης τελείωσε στην φάση των ”16” για την Servette FC στο Conference League. Τη Πέμπτη αποκλείστηκε στην Τσεχία από την Viktoria Plzen, παρά το γεγονός πως δεν ηττήθηκε (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση). Αποκλείστηκε στα πέναλτι καθώς οι παίκτες της ήταν πολύ αγχωμένοι και άστοχοι. Στο πρωτάθλημα τα πάει περίφημα και είναι 1 βαθμό μακριά από την κορυφή και την Young Boys. Πριν μια βδομάδα κέρδισε με 3-1 με ανατροπή εντός την Laussane Sport FC. Βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως βρήκε τρόπο με δύο πέναλτι να φέρει τούμπα το ματς καθώς πίεσε πολύ και έχασε πολλές ευκαιρίες. Πολύ καλό το κλίμα στις τάξεις της για την πορεία που κάνει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα πάει στην αφιλόξενη για αυτήν έδρα της Luzern FC να πάρει μια νέα νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου ή και ακόμη να βρεθεί μετά από χρόνια στην κορυφή. Σε αλλαγές παικτών στην σύνθεση της ο κόουτς Weiler μετά από το κουραστικός ματς Ευρώπης την Πέμπτη. Διαθέσιμος μετά από καιρό ο πολύτιμος Douline (μέσος). Όλοι λοιπόν κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X

Με ρίσκο στην ισοπαλία καθώς πληρώνει καλά. Η γηπεδούχος τελευταία είναι ασταθής σε απόδοση αλλά χρειάζεται τρίποντο για να μπει και πάλι στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη η Servette FC που είναι σε εκπληκτική φόρμα, ένα βαθμό μακριά από την κορυφή που κυνηγάει. Το ματς της Ευρώπης θα την επηρεάσει λογικά λόγω κούρασης και αλλαγών σε πρόσωπα στην ενδεκάδα. Αμφίρροπο ματς που μας οδηγεί στην σκέψη της ισοπαλίας καθώς η Servette FC θα δυσκολευτεί να περάσει από μια καυτή έδρα την δεδομένη στιγμή.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.