Mister Swiss

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 10/3/2024 15:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

SERVETTE FC – LAUSANNE SPORT FC 3:15

Στον ίδιο ξέφρενο αγωνιστικό ρυθμό συνεχίζει η Servette FC σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και αγωνιστικά είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελβετία αυτήν την στιγμή. Την Πέμπτη για τα νοκ άουτ ματς του Conference League ήρθε ισόπαλη με 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Τσέχικη Viktoria Plzen και θα διεκδικήσει στον δεύτερο αγώνα στην Τσεχία την ερχόμενη βδομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση που τόσο επιθυμεί. Στο πρωτάθλημα έφτασε την διαφορά από την κορυφή στον 1 βαθμό πλέον από την BSC Young Boys που είναι πρωτοπόρος. Κέρδισε πριν μια βδομάδα δίκαια και άνετα με 2-0 εντός έδρας την Sankt Gallen FC, έπαιξε και πάλι καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο και έχει βλέψεις για παραπάνω πράγματα, αν και εντός του συλλόγου κρατάνε χαμηλούς τόνους. Τώρα υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Lausanne Sport FC στο γειτονικό ντέρμπι της Δυτικής Ελβετίας και θέλει νίκη για να πάρει περισσότερη ώθηση για το ερχόμενο ματς της Πέμπτης στο Conference League. Σε κάποιες αλλαγές θα προχωρήσει στην σύνθεση της ο προπονητής της Weiler ο οποίος καλείται να συνεχίσει να διαχειρίζεται άριστα το υλικό που διαθέτει. Εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας Douline (μέσος).

Μαχητική και επικίνδυνη πάντα η Lausanne Sport FC η οποία είναι μεν στην πρότελευταια θέση με 29 βαθμούς, αλλά μείωσε πολύ την διαφορά από τις ομάδες που κυνηγά από πάνω της. Κέρδισε και πάλι την FC Basel εκτός έδρας πριν μια βδομάδα με 1-2 και βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον της πλέον στην προσπάθεια παραμονής. Τώρα απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας καλείται να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να κάνει την έκπληξη και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο χρήσιμος Szalai (αμυντικός και βασικός). Εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Coyle (επιθετικός), Kalu (επιθετικός), Ilie (μέσος και βασικός) και Grippo (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1X & goal/goal

Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει το ματς η Servette FC. Παρόλα αυτά λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών της σε Ελβετία και Ευρώπη και του επικείμενου σημαντικού ματς της Πέμπτης στην Τσεχία, θα κάνει αλλαγές και πάλι στην σύνθεση της και ίσως αυτό της κοστίσει σε κάπιο βαθμό. Ιδίως όταν παίζει με μια ομάδα όπως η Lausanne Sport FC η οποία βρίσκει σε κάθε αγώνα σχεδόν τέρμα ανεξαρτήτως έδρας.

BSC YOUNG BOYS – FC BASEL 5:30

Σε άσχημη κατάσταση το στρατόπεδο των περσινών πρωταθλητών οι οποίοι προέρχονται από κακά αποτελέσματα που επέτρεψαν στην Servette FC να την πλησιάσει στον πόντο από την κορυφή. 2 σερί ήττες συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα και 3 σε όλες τις διοργανώσεις ήταν η αιτία πριν μια βδομάδα για να διώξει τον τεχνικό Raphael Wicky, ανακοινώνοτας παράλληλα την πρόσληψη ως το τέλος της σεζόν του Joel Magnin, ο οποίος ήταν μέχρι τώρα προπονητής της δεύτερης ομάδας της Βέρνης. Ηττήθηκε πριν μια βδομάδα με 1-0 από την FC Zurich, δέχθηκε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά δεν μπόρεσε να πιέσει ουσιαστικά στο ματς για να ισοφαρίσει και μοιραία ηττήθηκε. Τώρα με την αλλαγή προπονητή θέλει να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης σήμερα απέναντι στην μισητή για αυτήν FC Basel, στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας.

Εκτός παραμένουν και πάλι οι μακροχρόνια τραυματίες και πολύτιμοι Ugrinic (μέσος και βασικός), Imeri (μέσος) και Benito (αμυντικός και βασικός).

Όσο άσχημα και να ακούγεται για την ίδια την FC Basel, τίποτα δεν τελείωσε ακόμη για την υπόθεση παραμονής φέτος. Την πλησίασαν οι διώκτες της στον πόντο και παρά την 8η θέση που κατέχει, είναι πολύ κοντά σε περιπέτειες για τα play off. Ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας πριν μια αγωνιστική από την Lausanne Sport FC, αμυντικά ήταν μέτρια πολύ και υστέρησε επιθετικά σε σχέση με πρόσφατα παιχνίδια της. Τώρα πάει στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας απέναντι στην μισητή BSC Young Boys για να πάρει θετικό αποτέλεσμα που τόσο έχει ανάγκη από πολλές απόψεις για να βρει λίγη ηρεμία. Εκτός οι τραυματίες Comas (αμυντικός), Lopez (αμυντικός), Van Breemen (αμυντικός), Hunziker (επιθετικός), Ajeti (επιθετικός), Essiam (μέσος) και De Mol (τερματοφύλακας). Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας καρτών ο πολύτιμος φέτος Kade (μέσος και βασικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Κόντρα στην κακή φόρμα της γηπεδούχου πάμε και την στηρίζουμε καθώς πάντα μια αλλαγή στην ηγεσία του πάγκου φέρνει αλλαγή προς το καλύτερο τις περισσότερες φορές. Ιδίως σε ντέρμπι μίσους με ομάδα αντίπαλο που δεν θυμίζει τα παλιά που ήταν πιο δυνατή και έχει έξτρα κίνητρο να μείνει η Young Boys πρώτη στην βαθμολογία. Επίσης σημαντικό το ότι έχει κάποιες απουσίες σημαντικές η FC Basel παρά το ότι φέτος έμαθε να παίζει με αυτές συνέχεια.

STADE LAUSANNE OUCHY – LUZERN FC 5:30

Πλησιάζει στον υποβιβασμό η νεοφώτιστη φέτος Stade Lausanne Ouchy η οποία παραμένει στην τελευταία θέση, μακριά από τις ομάδες που κυνηγάει έχοντας 13 βαθμούς απόσταση! Συγκεκριμένα έχει 16 βαθμούς και δεν μπορεί εδώ και καιρό να κερδίσει αγώνα. Παρόλα αυτά πριν μια βδομάδα κόντρα στα προγνωστικά ήρθε ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Grasshopper FC. Μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτικοί οι επιθετικοί της, θα μπορούσε στο τέλος να είχε πάρει και το ματς. Τώρα και πάλι ένας άτυπος τελικός παραμονής καθώς υποδέχεται την Luzern FC και ξέρει ότι αν δεν κερδίσει και πάλι παρά τις δυσκολίες, θα είναι πιο κοντά στο υποβιβασμό περισσότερο. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Obexer (αμυντικός), Tsoungui (αμυντικός), Eberhard (μέσος), Damascan (επιθετικός) και Abi (επιθετικός). Τιμωρήθηκε με κάρτες και θα λείπει ο χρήσιμος Akichi (μέσος και βασικός). Επιστρέφει στην δράση μετά από τιμωρία καρτών ο Mahmoud (μέσος και βασικός).

Στην 5η θέση είναι η Luzern FC η οποία παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη μέσω ενός καλού βαθμολογικού πλασαρίσματος στο τέλος της σεζόν. Πριν μια βδομάδα πάντως ηττήθηκε στην έδρα της με 0-1 από την Lugano FC, δεν μπόρεσε να είναι όσο καλή ήταν σε άλλα ματς επιθετικά και δεν βρήκε αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε. Τώρα πάει να παίξει στην έδρα της ουραγού του πρωταθλήματος και μοναδικός στόχος της η νίκη για να μείνει στα ψηλά όπου βρίσκεται. Εκτός αποστολής ο ηγετικός Jashari (μέσος και βασικός) που τιμωρήθηκε λόγω ορίου καρτών. Εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Beka (αμυντικός), Spadanuda (μέσος) και Ademi (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2

Παιχνίδι must win και για τους δύο αλλά για αντίθετους λόγους βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι κάθε αγωνιστική παίζουν τα ρέστα τους καθώς είναι ολοένα και πιο κοντά στον υποβιβασμό, οι δε φιλοξενούμενοι που παίζουν για έξοδο στην Ευρώπη και κυνηγάνε μια θέση στην τετράδα του πίνακα. Σημαντική απουσία του αρχηγού της Luzern FC όμως δεν επηρεάζει λογικά καθώς έχει υλικό καλύτερο από την αντίπαλο της για να το καλύψει και να πάρει το ματς. Υπερέχει σε ποιότητα και είναι και πιο έμπειρη ομάδα.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.