Top Games – Κυριακή

Θέλετε να βρείτε μαζεμένα, σε ένα σημείο, προγνωστικά για τα ντέρμπι της ημέρας και δεν ξέρετε που να απευθυνθείτε; Σας έχουμε τη λύση! Με μπόλικη χαρά και αρκετή ανυπομονησία, σας παρουσιάζουμε τη νέα στήλη του prince-bet.net, που θα ασχολείται αποκλειστικά με τις μεγάλες αναμετρήσεις, το Top Games!

Μέσα απ’ αυτή εδώ την γωνιά του prince-bet.net, θα σας παρουσιάζουμε τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις σε πανευρωπαϊκό, και όχι μόνο, επίπεδο! Όποτε βλέπετε ντέρμπι στο κουπόνι του στοιχήματος, θα ξέρετε πως εδώ θα βρείτε και προγνωστικά σε πολύ καλές αποδόσεις!

Top Games – Προγνωστικά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Εκκίνηση των play off του ελληνικού πρωταθλήματος, με «αιώνιο» ντέρμπι! Και μάλιστα, κομβικής σημασίας, αφού αν υπάρξει ηττημένος, λογικά θα μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή. Ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ ο Παναθηναϊκός είχε άδεια εβδομάδα πίσω του προκειμένου να ανασυνταχθεί μετά τις αρκετές γκέλες του τελευταίου διαστήματος. Αήττητη για τέσσερα σερί παιχνίδια πρωταθλήματος στον Πειραιά η ομάδα του Τερίμ και οι αποδόσεις μάλλον την αδικούν. Θα κινηθούμε συντηρητικά όμως, επιλέγοντας το Goal/goal στο 1.88.

ΠΑΟΚ – Άρης

Ντέρμπι δεν υπάρχει μόνο στο Φάληρο, αλλά και στη Θεσσαλονίκη! ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται στην άδεια Τούμπα, με τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκονται εν μέσω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών με την Ντιναμό. Η ήττα στο Ζάγκρεμπ με 2-0 τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση, όμως η πρόκριση δεν έχει κριθεί. Μέχρι της ρεβάνς της Πέμπτης όμως, πρέπει να συγκεντρωθούν, και στο ντέρμπι της πόλης να βρουν το τρίποντο προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Άρης, αγωνίζεται μόνο για το γόητρό του, αφού βαθμολογικά είναι αδιάφορος. Λογικά θα κάνει το καθήκον του ο ΠΑΟΚ, άσος και Over 1,5 στο 1.75.

Top Games – Προγνωστικά Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Το απόλυτο ντέρμπι κορυφής της αγγλικής Premier League! Δεν θα κριθεί τίποτα φυσικά από την 28η αγωνιστική, όμως αν υπάρξει νικήτρια θα φτιάξει για τα καλά την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας. Δεν έχουν πολλές διαφορές και παρά τις απουσίες της, η Λίβερπουλ είναι σε θέση να κοντράρει. Την Πέμπτη έκανε πλάκα στην Πράγα κόντρα στη Σπάρτα (1-5), με την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League δεδομένη, ενώ η ομάδα του Πεπ προκρίθηκε στην οκτάδα του Champions League με τη δεύτερη νίκη με 3-1 επί της Κοπεγχάγης. Μόλις μια νίκη στο «Άνφιλντ» για τη Σίτι από τη σεζόν 2002-2003 κι έπειτα! Τζόγος στην ισοπαλία του 3.75.

ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Άστον Βίλα – Τότεναμ

Παιχνιδάρα με φόντο ένα εισιτήριο του Champions League! Η Άστον Βίλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση, πέντε βαθμούς μπροστά από την Τότεναμ, όμως έχει παιχνίδι περισσότερο. Την Πέμπτη αγωνίστηκε στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ για τη φάση των «16» του Conference League και το 0-0 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. Πολύ χαμηλές οι τιμές στα γκολ, λογικό, αφού σκοράρουν και δέχονται για πλάκα. Ρισκάρουμε στο συνδυασμό του Goal/goal με το Under 4,5 στο 2.15.

Γιουβέντους – Αταλάντα

Παρένθεση αποδείχθηκε η νίκη της Γιουβέντους επί της Φροζινόνε, αφού επέστρεψε άμεσα στις ήττες, χάνοντας στον νότο από τη Νάπολι με 2-1. Ουσιαστικά, δίχως στόχο πλέον στο πρωτάθλημα, αφού η θέση του Champions League δείχνει εξασφαλισμένη. Σημαντική η απουσία του Βλάχοβιτς. Η Αταλάντα έρχεται από το 1-1 στη Λισαβόνα με τη Σπόρτινγκ, στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Europa League. Τρία ματς χωρίς νίκη στη Serie A και χάνει έδαφος στη μάχη της τετράδας. Αναγκασμένη να ρισκάρει στο Τορίνο, με το Goal/goal στο 1.83 να είναι αποδεκτό.

Φιορεντίνα – Ρόμα

Σε παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, η Φιορεντίνα έφυγε με την εκτός έδρας νίκη με 3-4 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Conference League. Την ίδια ώρα, η Ρόμα σκορπούσε στους… τέσσερις ανέμους με 4-0 την Μπράιτον και είναι με το ενάμισι πόδι στους «8» του Europa League. Πολύ ανεβασμένοι οι Ρωμαίοι υπό τις οδηγίες του Ντε Ρόσι, προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την τετράδα του Champions League και απέναντι στους ασταθείς «βιόλα», θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο. Στο 1.95 το διπλό σε draw no bet.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

Σχετικά άρθρα