Mister Swiss

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Έναρξη 25/2/2024 15:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

LUGANO FC – FC ZURICH 

Στους 34 βαθμούς παραμένει η Lugano FC, στην μέση της βαθμολογίας καθώς την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Servette FC. Προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, έχασε κάποιες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της και τελικά στο τέλος κλείστηκε και δέχθηκε δύο γκολ τα οποία την πλήγωσαν καθώς ήταν αρκετά για να χάσει. Έμεινε επίσης με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Grgic προς το τέλος του αγώνα. Τώρα καλείται να σηκώσει κεφάλι και να πάρει την νίκη απέναντι σε μια πολύ δύσκολη αντίπαλο για να παραμείνει στην προνομιούχο πρώτη εξάδα. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Grgic (μέσος). Απουσιάζουν επίσης οι μακροχρόνια τραυματίες Marques (αμυντικός), Doumbia (μέσος), Aliseda (μέσος), Steffen (μέσος και βασικός) και Babic (επιθετικός).

Μια τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε πριν μια βδομάδα η FC Zurich κερδίζοντας με 0-1 εκτός έδρας την δυνατή Luzern FC, το γκολ μάλιστα το πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με αυτό το τρίποντο διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και τώρα πάει σε μια επίσης δυνατή έδρα για να πάρει ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ψηλά. Θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας καρτών οι πολύτιμοι Katic (αμυντικός και βασικός) και Conde (μέσος και βασικός). Εκτός λόγω τραυματισμού ο Guerrero (αμυντικός και βασικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1X & under 4.5 goals

Δυνατό παιχνίδι και αμφίρροπο αναμένεται από δύο ομάδες που κυνηγάνε ψηλό πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα του πίνακα πριν τα play off. Οι γηπεδούχοι θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να μην πέσουν στην βαθμολογία πιο κάτω και να μείνουν τουλάχιστον στην 6η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνηγάνε πάλι ένα μεγάλο διπλό για να πάρουν στην πρώτη τριάδα όπου είναι απόσταση ασφαλείας. Με βάση τις απουσίες των δύο, κυρίως της FC Zurich οι οποίες είναι πιο σημαντικές περιμένουμε κλειστό σκορ χωρίς να χάσει η ομάδα της Lugano FC, καθώς στην έδρα της είναι καλύτερη φέτος.

LAUSANNE SPORT FC – WINTERTHUR FC 

Νίκη ψυχολογίας που της έδωσε πολύτιμες ανάσες για την συνέχεια πήρε πριν μια βδομάδα η Lausanne Sport FC. Κέρδισε με 3-1 εντός έδρας δίκαια την Yverdon Sport FC και παρά το ότι παραμένει προτελευταία, έκλεισε την ψαλίδα από τις ομάδες που κυνηγάει από πάνω στους 3 βαθμούς. Ήταν συνολικά καλύτερη της αντιπάλου της, έπαιξε σωστά επιθετικά και ο τερματοφύλακας έπιασε πέναλτι σε κομβικό σημείο του αγώνα που έπαιξε ρόλο για την πορεία. Τώρα υποδέχεται την επικίνδυνη φέτος Winterthur FC και μιας και αμυντικά σπάνια είναι καλή, θα επιδιώξει μπροστά στο κοινό της να βγάλει την ίδια φρεσκάδα στην επίθεση για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εκτός θα είναι οι μακροχρόνια τραυματίες Grippo (αμυντικός), Sanches (μέσος και βασικός), Ilie (μέσος και βασικός), Coyle (επιθετικός) και Kalu (επιθετικός). Τιμωρημένος λόγω καρτών ο Geiger (αμυντικός και βασικός).

Συνεχίζει την καλή της σεζόν η Winterthur FC με την 7η θέση που κατέχει και τους 33 πόντους που μάζεψε ως τώρα. Είναι οριακά εκτός εξάδας και λίγο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα. Ισοπαλία για αυτήν με 2-2 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική κόντρα Sankt Gallen FC.  Αμυντικά τα ίδια χάλια, εύκολα και πάλι δέχθηκε τέρματα τα οποία όμως κατάφερε δύο φορές να ισοφαρίσει και να πάρει έναν πολύτιμό πόντο, περνώντας παράλληλα αλώβητη από την δυσκολότερη ίσως έδρα φέτος. Τώρα με όπλο την επίθεση της που σκοράρει σε όλα τα ματς φέτος (24 αγώνες !!), θα προσπαθήσει να πάρει ένα μεγάλο διπλό για να πλησιάσει το όνειρο της εξάδας και να απομακρυνθεί από τις πιο κάτω ομάδες. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Luthi (αμυντικός), Araz (μέσος), Chiappetta (μέσος), Baroan (επιθετικός) και Buess (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X2 & over 1.5 goals

Μπορεί να κέρδισε την περασμένη βδομάδα η γηπεδούχος, όμως αμυντικά είναι πολύ κακή και απέναντι σε ομάδες όπως η Winterthur FC η οποία σκοράρει κάθε αγώνα με κάθε πιθανό τρόπο, δύσκολα θα καταφέρει και πάλι να πάρει το τρίποντο. Με κάλυψη η ισοπαλία καθώς και οι φιλοξενούμενοι σπάνια κρατάνε το μηδέν πίσω αλλά γενικότερα έχουν πιο καλή ομάδα και παρουσία φέτος.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

BSC YOUNG BOYS – SERVETTE FC   

Τελείωσε το ταξίδι της Ευρώπης για την BSC Young Boys την Πέμπτη καθώς ήρθε ισόπαλη με 1-1 εκτός κόντρα στην Sporting Lisbon και σε συνδυασμό της ήττας του πρώτου ματς (1-3) αποκλείστηκε από το Europa League. Πλέον η προσοχή μόνο στο πρωτάθλημα για να πάρει και πάλι τον τίτλο φέτος. Εκεί πριν μια βδομάδα δυσκολεύτηκε πολύ να κερδίσει εντός την ουραγό Stade Lausanne Ouchy αλλά τα κατάφερε με 1-0 με ένα τυχερό τέρματα και παραμένει πρώτη στην βαθμολογία με 7 βαθμούς διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο. Ολοκλήρωσε μάλιστα το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Blum. Έπιασε και πέναλτι ο τερματοφύλακας της πριν πετύχει το γκολ της νίκης. Τώρα θέλει νίκη για να αυξηθεί η διαφορά αυτή και να είναι πιο κοντά και πάλι στον τίτλο του πρωταθλητή. Θα προβεί σε αλλαγές ο προπονητής της μετά τα παιχνίδια στην Ευρώπη αλλά με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εκτός οι τραυματίες Benito (αμυντικός και βασικός), Ugrinic (μέσος και βασικός) και Imeri (μέσος). Θα απουσιάσει λόγω καρτών ο πολύτιμος Blum (αμυντικός και βασικός).

Η φοβερή χρονιά της Servette FC συνεχίζεται. Κέρδισε την Πέμπτη για τα play off του Conference League την Ludogorets με 0-1 στην Βουλγαρία και πέρασε στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα βρει την Τσέχικη Viktoria Plzen. Στο πρωτάθλημα παραμένει στην 2η θέση έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της και 7 βαθμούς από την πρωτοπόρο σημερινή αντίπαλο της. Πριν μια βδομάδα στα εγχώρια κέρδισε με ανατροπή 2-1 εντός έδρας την Lugano FC. Δίκαιο και παλικαρίσιο αποτέλεσμα καθώς από νωρίς ήταν πίσω στο σκορ, πήρε ρίσκα μετά πιέζοντας ψηλά και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης γύρισε το σκορ υπέρ της. Τώρα πάει στην Βέρνη με αρχικό στόχο να μην χάσει και μετά να πάρει ότι περισσότερο γίνεται. Εφικτό αυτό αν και δύσκολο απέναντι στην πρωταθλήτρια αλλά η ομάδα του Weiler δείχνει πολύ δυνατή φέτος. Εκτός είναι οι νεαποκτηθέντες του χειμερινού παζαριού Rekik (αμυντικός), Nishimura (επιθετικός) και N’Diaye (επιθετικός) καθώς άργησε να τους δηλώσει στην ομοσπονδία και τρέχει τώρα να διορθώσει την γκάφα της. Εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας Douline (μέσος). Τιμωρημένος και πάλι λόγω καρτών ο Crivelli (επιθετικός και βασικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 & under 4.5 goals

Δύσκολο ματς και για τους δύο λόγω κόπωσης από τα ματς της Πέμπτης. Σίγουρα η πρόκριση της Servette της δίνει τεράστια ώθηση και ψυχολογία αλλά έχει απέναντι της την δυνατή και έμπειρη Young Boys που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις παρόμοιες σε ντέρμπι και πίεση. Σίγουρα περισσότερες επιλογές οι γηπεδούχοι που περιμένουμε να κερδίσουν με ένα κλειστό σχετικά σκορ παρά την φοβερή εικόνα φέτος της φιλοξενούμενης.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

25/02/2024 3:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
25/02/2024 3:15 μμ LUGANO ZURICH    1X & under 4.5 goals 1.73
25/02/2024 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
25/02/2024 5:30 μμ LAUSANNE WINTERTHUR X2 & over 1.5 goals 2.25
25/02/2024 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
25/02/2024 5:30 μμ YOUNG BOYS SERVETTE 1 & under 4.5 goals 2.62