Mister Swiss

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Έναρξη 24/2/2024 19:00
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

SANKT GALLEN FC – STADE LAUSANNE OUCHY

Συνεχίζει εδώ και 5 αγώνες χωρίς νίκη η ομάδα της Sankt Gallen FC η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και έχει 37 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Winterthur FC, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Πήρε δύο φορές το προβάδισμα στον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει στην άμυνα και ισάριθμες ισοφαρίστηκε. Τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής παίκτη της. Ο στόχος της είναι η τριάδα και τώρα κόντρα στην ουραγό μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη που ζητάει για επανέλθει η ηρεμία και η πολυπόθητη νίκη που ψάχνει εδώ και λίγο καιρό. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος και πολύτιμος από κάρτες Zanotti (αμυντικός). Θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Quintilla (μέσος και βασικός), Gortler (μέσος και βασικός), Fazliji (μέσος), Van Der Venne (μέσος), Geubbels (επιθετικός και βασικός) και Milosevic (επιθετικός).

Απομακρύνεται μέρα με την μέρα ο στόχος της παραμονής για την Stade Lausanne Ouchy καθώς είναι εδώ και καιρό στην τελευταία θέση έχοντας 15 βαθμούς, 10 μακριά από την αμέσως επόμενη από πάνω της ομάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την BSC Young Boys, έκανε όμως καλή προσπάθεια και δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό την περσινή πρωταθλήτρια. Δεν έκανε γκολ τις φάσεις που είχε, άντεξε στην άμυνα παρά την μεγάλη πίεση που δέχθηκε όμως προς το τέλος δέχθηκε το γκολ που έκρινε το ματς. Τώρα έχει πολύ δύσκολη αποστολή εκ νέου σε μια καυτή έδρα και θα προσπαθήσει με την ίδια συνταγή να πάρει κάποιο βαθμό. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος λόγω καρτών Qarri (μέσος και βασικός). Απουσιάζουν επίσης οι τραυματίες Da Silva (τερματοφύλακας), Tsoungui (αμυντικός), Heule (αμυντικός), Gassama (αμυντικός), Abi (επιθετικός) και Eberhard (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1 & over 2.5 goals

Η μεγάλη ευκαιρία της Sankt Gallen FC να επιστρέψει στις νίκες μετά από ένα μήνα κόντρα στην ουραγό. Επιθετικά όσο μέτρια και να παίζει κάποιες φορές βρίσκει τέρματα, στην άμυνα τελευταία είναι κακή και αυτό ίσως βοηθήσει τους φιλοξενούμενους για κάποιο τέρμα καθώς κάνουν φάσεις. Δύσκολα πάντως να μην πάρει την νίκη στην καυτή της έδρα όπου γενικά φέτος τα πάει πολύ καλά.

YVERDON SPORT FC – FC BASEL

Η Yverdon Sport FC παραμένει στην 8η θέση του πίνακα με 30 βαθμούς, ακριβώς ανάμεσα στις θέσεις που οδηγούν στην πρώτη εξάδα αλλά παράλληλα και στο group υποβιβασμού για τα μετέπειτα play off. Τελευταίος της αγώνας πριν μια βδομάδα η εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Lausanne Sport FC. Δίκαιο αποτέλεσμα καθώς έκανε ιδίως αμυντικά πολύ κακή εμφάνιση, βρήκε γκολ και αστόχησε και σε πέναλτι αλλά γενικά είχε προβληματική εικόνα. Τώρα επιστρέφει για να παίξει στην έδρα της όπου φέτος παίζει λίγο καλύτερα εκεί και θα επιδιώξει απέναντι στην FC Basel ένα μεγάλο τρίποντο να πάρει για να μείνει κοντά στην πρώτη εξάδα αλλά και όσο μακριά γίνεται από τις τελευταίες θέσεις. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Malula (αμυντικός), Silva (μέσος), Grodem (μέσος) και Kury (επιθετικός). Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας καρτών ο Gunnarsson (αμυντικός και βασικός).

Έπεσε και πάλι στην 10η θέση η ομάδα της FC Basel η οποία ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική από την Grasshopper FC. Είχε μέτρια εμφάνιση και κατώτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της και το πλήρωσε με τα δύο τέρματα που δέχθηκε στο πρώτο μέρος, τα οποία έμελλε να είναι κομβικά για την εξέλιξη του αγώνα και παρά το γεγονός ότι μείωσε σκοράροντας γρήγορα. Τώρα πάει να παίξει σε μια δύσκολη έδρα όπου ηττήθηκε σε προηγούμενο γύρο εκεί και θέλει την νίκη για να ανέβει και πάλι βαθμολογικά. Δεν θα παίξουν οι τραυματίες Comas (αμυντικός), Lopez (αμυντικός), De Mol (τερματοφύλακας), Essiam (μέσος), Kolloli (μέσος και βασικός) και Hunziker (επιθετικός). Θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας καρτών οι πολύτιμοι Xhaka (μέσος) και Veiga (μέσος και βασικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: goal/goal

Ματς με μεγάλο κίνητρο και για τις δύο ομάδες οι οποίες είναι πάνω κάτω στα ίδια βαθμολογικά δεδομένα και στοχεύουν να είναι κοντά στην πρώτη εξάδα. Έρχονται από ήττες και η ανάγκη της νίκης θα τους κάνει και τους δύο να κυνηγήσουν από νωρίς τα τέρματα για να φτάσουν σε αυτοί. Εντός έδρας η Yverdon Sport FC πατάει πιο καλά φέτος ενώ η FC Basel παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

GRASSHOPPER FC – LUZERN FC  

Επέστρεψε στις νίκες και στην 9η θέση της βαθμολογίας η Grasshopper FC πριν μια βδομάδα, όταν και κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την FC Basel. Μπήκε δυναμικά στο ματς, έβαλε δύο γκολ νωρίς στο πρώτο μισάωρο και παρά το ότι δέχθηκε γκολ νωρίς, κράτησε με δυσκολία το τρίποντο και πήρε και πάλι καλή ψυχολογία ενόψει συνέχειας. Τώρα καλείται να κερδίσει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα παίζοντας και πάλι στην έδρα της και θέλει και την εκδίκηση για την ήττα σε προηγούμενο γύρο από την Luzern FC. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Kuttin (τερματοφύλακας), Kempter (αμυντικός), Shabani (μέσος), Mabil (μέσος) και Nigg (μέσος). Σημαντικές επίσης οι απουσίες των τιμωρημένων λόγω καρτών Abels (αμυντικός και βασικός), Abrashi (μέσος και αρχηγός), Morandi (μέσος και βασικός) και Abubakar (επιθετικός).

Οριακά στην 6η θέση και στο πρώτο group για τα επερχόμενα play off είναι η ομάδα της Luzern FC η οποία ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας πριν μια βδομάδα από την FC Zurich. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι όπου κυριάρχησε η τακτική, η Luzern FC δέχθηκε το τέρμα της ήττας στις καθυστερήσεις του ματς, πράγμα που την πλήγωσε περισσότερο καθώς είναι επίσης με 2 συνεχόμενες ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια της. Θέλει τώρα άμεσα την νίκη για να μπορέσει να παραμείνει στην προνομιούχο πρώτη εξάδα και να ανέβει όσο παραπάνω γίνεται στον πίνακα. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Beka (αμυντικός), Dorn (μέσος και βασικός), M.Meyer (μέσος και βασικός), Spadanuda (μέσος) και Ademi (επιθετικός). Απουσιάζει επίσης λόγω τιμωρίας καρτών ο πολύτιμος Beloko (μέσος και βασικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X2 & over 1.5 goals

Δύσκολα θα κερδίσει αυτό το ματς η γηπεδούχος η οποία πάει με σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές της, ενώ τελευταία παρά την πρόσφατη νίκη της δείχνει και πάλι μεγάλες αδυναμίες στην άμυνα. Από την άλλη η Luzern FC θα ψάξει να κάνει και πάλι την ζημιά όπως και πριν καιρό και να πάρει ένα τρίποντο που τόσο χρειάζεται για να διατηρηθεί στα ψηλά όπου βρίσκεται. Πόσο μάλλον τώρα που βρίσκει την αντίπαλο της χωρίς τις βασικές της μονάδες αν και η ίδια έχει 2-3 σημαντικές απουσίες. Δεν περιμένουνε πάντως να χάσει και για αυτόν τον λόγο η κάλυψη της ισοπαλίας.

Ακολούθησε τον Mister Swiss!

Facebook: Swiss Football News

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

24/02/2024 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
24/02/2024 7:00 μμ SANKT GALLEN LAUSANNE OUCHY 1 & over 2.5 goals 1.91
24/02/2024 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
24/02/2024 7:00 μμ YVERDON BASEL goal/goal 1.75
24/02/2024 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
24/02/2024 9:30 μμ GRASSHOPPER LUZERN X2 & over 1.5 goals 1.83