Lordos

Combo του 2.05 στη Βέρνη

ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.05 Combo του 2.05 στη Βέρνη Έναρξη 15/2/2024 19:45
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Combo του 2.05 στη Βέρνη

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Δεν μπορούσε να διεκδικήσει πολλά περισσότερα από την τρίτη θέση σε όμιλο Champions League με Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία, συνεπώς μένει ευχαριστημένη με τη συνέχεια στο Europa League. Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει τον τίτλο στην Ελβετία, οπότε ρίχνει το βάρος στην Ευρώπη.

💰Άχαστη προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ: Ήταν να μην αγριέψει! Ύστερα από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Μπράγκα, μοιάζει υπερηχητική, σκορπώντας τον τρόμο στο πέρασμά της. Σκόραρε 16 φορές στα τρία επόμενα ματς, τα πέντε κόντρα στην Μπράγκα την Κυριακή! Πάντα στην κορυφή της λίγκας, χέρι-χέρι με την Μπενφίκα. Τερμάτισε πίσω από την Αταλάντα στον όμιλο, για αυτό και συμμετέχει σε αυτόν το γύρο.

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία και περισσότερη ποιότητα, ασφαλώς, η Σπόρτινγκ, όμως δεν μπορούμε να πάμε αβίαστα στο διπλό. Η Γιούνγκ Μπόις είναι πολύ ανταγωνιστική στη Βέρνη και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Ικανή να βρει γκολ, όπως έκανε σε όλα τα ματς του ομίλου εκτός από αυτό στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως δύσκολα θα κερδίσει. Οπότε, στο Χ2 με το Goal/goal στο 2.05.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

15/02/2024 7:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
15/02/2024 7:45 μμ Γιούνγκ Μπόις Σπόρτινγκ Λισαβόνας X2 & Goal/goal 2.05