Top Games – Κυριακή

Θέλετε να βρείτε μαζεμένα, σε ένα σημείο, προγνωστικά για τα ντέρμπι της ημέρας και δεν ξέρετε που να απευθυνθείτε; Σας έχουμε τη λύση! Με μπόλικη χαρά και αρκετή ανυπομονησία, σας παρουσιάζουμε τη νέα στήλη του prince-bet.net, που θα ασχολείται αποκλειστικά με τις μεγάλες αναμετρήσεις, το Top Games!

Μέσα απ’ αυτή εδώ την γωνιά του prince-bet.net, θα σας παρουσιάζουμε τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις σε πανευρωπαϊκό, και όχι μόνο, επίπεδο! Όποτε βλέπετε ντέρμπι στο κουπόνι του στοιχήματος, θα ξέρετε πως εδώ θα βρείτε και προγνωστικά σε πολύ καλές αποδόσεις!

Top Games – Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

To “αιώνιο” ντέρμπι, τρίτο ήδη μέσα στο 2024 μετά τα δύο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson που προηγήθηκαν τον Ιανουάριο. Ο χαμένος… χάνεται αναφορικά με τη μάχη του τίτλου, ειδικά αν αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Πάντως, η ομάδα του Καρβαλιάλ έχει χτίσει μίνι σερί τριών νικών, με τα αμυντικά προβλήματα όμως να παραμένουν. Ίδιες παθογένειες και για τον Παναθηναϊκό, με το Goal/goal στο 1.94 να αποτελεί πολύ καλή περίπτωση.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Άσχημη περίοδος για τον Ατρόμητο, καθώς μετά τις δύο σερί ήττες στη Stoiximan Super League από ΑΕΚ και Αστέρα, ηττήθηκε την Τετάρτη από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Έχει μείνει πίσω στη μάχη των play off και ο ΠΑΟΚ έρχεται… φουριόζος στο Περιστέρι. Λογικά, η φουλ φορμαρισμένη ομάδα του Λουτσέσκου, δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Στο 1.80 το διπλό μαζί με το Over 2,5.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Πέρασε από το Νότιγχαμ η Άρσεναλ και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής. Πολύ καλή εμφάνιση, θα μπορούσε να είχε καθαρίσει πιο άνετα. Από το… πάρτι κόντρα στην Τσέλσι έρχεται η Λίβερπουλ (4-1), όπου δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα. Ματσάρα περιμένουμε, φαβορί ουσιαστικά δεν υπάρχει και μόνο τα γκολ μπορούν να μας δώσουν λύση. Στο 1.86 ο συνδυασμός του Goal/goal με το Over 2,5.

ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Top Games – Προγνωστικά Ίντερ – Γιουβέντους

Derby d’ Italia, που μπορεί να κρίνει ακόμα και τον τίτλο! Στην κορυφή η Ίντερ με 54 βαθμούς σε 21 ματς, ακολουθεί στους 53 η Γιουβέντους, η οποία όμως έχει ματς περισσότερο κι αν ηττηθεί απόψε, η διαφορά εν δυνάμει μπορεί να φτάσει και τους επτά πόντους! Η αλήθεια είναι πως οι “νερατζούρι” μας ψήνουν περισσότερο, όμως σε τέτοια ντέρμπι δεν πρέπει να ξεγράφουμε την ομάδα του Αλέγκρι. Λύση με τα 2-3 γκολ στο 1.91.

Αταλάντα – Λάτσιο

Ντέρμπι με φόντο την τετράδα της Serie A και την έξοδο στο Champions League. Λεπτές οι ισορροπίες, όμως οι εμφανίσεις της Αταλάντα το τελευταίο διάστημα είναι κάθε φορά όλο και καλύτερες, ενώ η Λάτσιο κέρδιζε δίχως να πείθει μέχρι το 0-0 με τη Νάπολι. Αν συγκρίνουμε την ευχέρεια στο σκοράρισμα των “μπεργκαμάσκι”, με την επιθετική δυστοκία των “λατσιάλι”, ο άσος στο 2.07 μοιάζει λογικός.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε η Ρεάλ μετά το 0-2 στη Χετάφε την Πέμπτη και δεν θέλει απώλειες ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τη Χιρόνα που ακολουθεί. Για τρίτη φορά μέσα στο 2024 τα λέει με τη συμπολίτισσα Ατλέτικο! Αρχικά κέρδισε στην παράταση στο Σούπερ Καπ και στη συνέχεια έχασε, με τον ίδιο τρόπο στο Copa del Rey! Η ομάδα του Σιμεόνε έχει μείνει αρκετά πίσω κι αν θέλει να επανέλθει στο κόλπο του τίτλου, πρέπει να περάσει νικηφόρα από το “Μπερναμπέου”. Πιο σταθεροί οι γηπεδούχοι, συνδυάζουμε τη διπλή ευκαιρία τους με το Over 2,5 στο 2.12, καθώς τα ντέρμπι τους αποδείχθηκαν η χαρά του θεατή!

Λιόν – Μαρσέιγ

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του γαλλικού ποδοσφαίρου, που όμως εσχάτως έχει χάσει την αίγλη του. Και για αυτό, ευθύνεται κυρίως η Λιόν που παραπαίει και μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Ούτε η Μαρσέιγ βέβαια πείθει με τις εμφανίσεις. Ψωμοτύρι τα αμφίσκορα στα παιχνίδια τους, ειδικά των Μασσαλών, γιατί όχι ακόμα ένα; Βάση το Goal/goal, ψάχνουμε άλλο ένα τέρμα για το συνδυασμό του με το Over 2,5 στο 2.15.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

Σχετικά άρθρα