Lordos

Χωρίς περιθώρια στο «Γκούντισον Παρκ» η Σίτι

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Χωρίς περιθώρια στο «Γκούντισον Παρκ» η Σίτι Έναρξη 27/12/2023 22:15
Παίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Χωρίς περιθώρια στο «Γκούντισον Παρκ» η Σίτι

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

ΕΒΕΡΤΟΝ: Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το θετικό σερί των τεσσάρων νικών και στο Λονδίνο, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Τότεναμ. Θα μπορούσε να είχε σώσει την ισοπαλία. Η τιμωρία των δέκα βαθμών τη φέρνει να μάχεται για τη ζωή της. Οι εμφανίσεις της πάντως, είναι από το πάνω ράφι.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία πρωταθλήματος (1-4-1) και χαμένο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Ρεπό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς είχε υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο και κατέκτησε κερδίζοντας στον ημιτελικό την Ουράβα και στον τελικό την Φλουμινένσε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δίχως το παραμικρό περιθώριο για γκέλες από εδώ και πέρα η Σίτι. Οφείλει να αφήσει πίσω της το αναποτελεσματικό προηγούμενο διάστημα και να επιστρέψει στα θετικά μονοπάτια. Η Έβερτον ωστόσο, δεν είναι απλός αντίπαλος και οι «πολίτες» μάλλον δεν θα έχουν εύκολο βράδυ στο «Γκούντισον Παρκ». Στο 1.80 το Goal/goal, θα το τιμήσω.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησε τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

27/12/2023 10:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
27/12/2023 10:15 μμ Έβερτον Μάντσεστερ Σίτι Goal/goal 1.80